Güneş Kremleri Çağla Şikel'in bronzlaşma formülü..Tıkla.

Güneş kremleri, bronzlaşma

chatLaq.

Ne biliiim insanı
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
2.068
2
Arkdslr bgün cagla sikel ben vücuduma havuc yagı sürüorm dedi. Eger onun gibi bir tene sahip olmak istiorsanz vücudunuza havuc yagı sürün.[ sahsen bn onun tenini cok begenirm.] Bide Ahmet Maranki bgün |zeytinyagı-havuc yagı-kakao yagı| sür 2 günde sandalye gbi olursn dedi. arkdslr bn sze yararlı bisiler sölüorm szde yorumsz bırakmazsanz ii olur yerimseniben
 
Son düzenleme:
peki korunmadan direk onları sürmek günümüzdeki güneş ışınlarında zarar vermezmi leke bırakmazmı?
 
Arkdslr bgün cagla sikel ben vücuduma havuc yagı sürüorm dedi. Eger onun gibi bir tene sahip olmak istiorsanz vücudunuza havuc yagı sürün.[ sahsen bn onun tenini cok begenirm.] Bide Ahmet Maranki bgün |zeytinyagı-havuc yagı-kakao yagı| sür 2 gündesandalye gbi olursn dedi. arkdslr bn sze yararlı bisiler sölüorm szde yorumsz bırakmazsanz ii olur yerimseniben
sandalye derken..aaaaanamadım ben yav... :bbo:
 
havucun böyle bir özelligi var..ama kizlar elmayi püre haline getirip vücudunuza masaj yaparsanizda hem peeling özelligi tasiyor hemde dogal bronzlastiriyor...
havucta elmada gercekten cildi güzellestirip DOGAL bronzluk sagliyor...
 
ama canım yaa bende izledim bugün o programı ve tamam maranki'nin yöntemlerine de güveniyorum hatta tatile gidince de deneyeceğim ama çağla şıkel bildiğim kadarıyla sürekli solaryuma griyo... yasakkelime ama günahını da almiim yapıyosa da bilemem.. :lepi:
 
evet çağla sikel artık zenci olma yolunda. o kadar bronzlukta yaşlı gösteriyor. ben pamuk gibi bembeyazları beğeniyorum :))
 
havuç ve kakao bronzlaşmaya yardımcıdır cilt rengini belirleyen tenimizdeki pigmentler sayesinde cilt rengini etkilerler.Havuç yağı hatta havuç yemek, havuç suyu içmek dahi hem bronzlaşmaya yardımcı hem de bronzluğu sürdürmek için faydalıdır.Ama gene de bir şekilde güneş ile temas şart yoksa oturduğun yerden bunlar seni brozlaştırmaz.Ve bunlar da seni güneşin kansere yol açan ışınlarına karşı seni korumaz.Tamam herşey doğal olsun da içinde koruma olmayınca ne anlamı var ki.Vichynin ürünleri koruma konusunda çok başarılı bence özellikle yüzü korumak şart yoksa sadece renginiz değil cilt kaliteniz de sandalyeye döner.
 
Valla arkdslr bn demedm dünyaca ünlü bilim adamı Ahmet Maranki dedi. ama ne kdr koruyucu bilemiorm.
 
Kakao yağı,özellikle havuç yağını kullanıyorum..
Bırak sandalyeyi,Mültecilerin rengine dönüyonuz valla..
delikafaduldendelikafadulden
 
ben tatile gittiğim ilk gün kakao yağı sürmüştüm aksam kızarmış touk gibiydi bacaklarım ve ayaklarım 1 hafta boyunca o kadar cok sismitiki parmaklarım birbirirnden ayrılmış dr tuzu kes günüse çıkma demisti tatlidne dönünce sislikler anca geçti dikkat derimm kakao yağına kızarmış biliççç olmayın benim gibi :1ninca:
 
ben tatile gittiğim ilk gün kakao yağı sürmüştüm aksam kızarmış touk gibiydi bacaklarım ve ayaklarım 1 hafta boyunca o kadar cok sismitiki parmaklarım birbirirnden ayrılmış dr tuzu kes günüse çıkma demisti tatlidne dönünce sislikler anca geçti dikkat derimm kakao yağına kızarmış biliççç olmayın benim gibi :1ninca:
 
Ben bembeyazım ve asla çağla şikel gibi kararmak istemem (Alah korusun) -tatlicadiarzu-
ama kararmak isteyen bazı arkadaşlarım var onlara söliyim vereliniortak
 
X