Çakmak erdem hastahanesinde aşılama yaptiranlar

Kerziban_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
132
65
36
Merhaba ben 26 yaşındayım 8 yıllık evliyim bebis için bi çok hastahaneye gittim ama hep zeynep kamil e yönlendirdirildim infertilite bölümüne gittim anlattım ve yıllardır vucut kitle indeksi yuksek olanlarin devlet tedavisini karsilamiyor diyerek gönderdiler sonunda canıma tak etti ve sağlık Bakanlığını aradim böyle bi kanun olmadığını devletin karşıladığını söylediler ama zeynep kamil yine yapmadi aşılama yada tüp bebek bende şimdi çakmak erdem hastanesinde aşılama yaptiricam adetimi bekliyorum ayrıca hormon bozukluğu olduğunu söylediler 5 yıl önce diana 35 kullandım bacağım da damar tıkanıklığı oldu akcigere pıhtılaşma attı ölümden döndüm ve şeker hastasiyim rabbim isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah amin

Slm kerziban bende erdemde aşılama yaptricam bu ay hangi doktora gttin dvt bende geçirdim buarada geçmiş olsun

Genetiğine baktirdinmi yüksek olasılıkla genetiğinde olduğundan dvt olup enboli oluştu benim öyle oldu 3 senelik evliyim bende.benim hsg yumurtalık hiç bi sorun yok sebepsiz anlayacagin

Merhaba canım
Slm kerziban bende erdemde aşılama yaptricam bu ay hangi doktora gttin dvt bende geçirdim buarada geçmiş olsun
Merhaba cnm yasemin hanima gidiyorum bende kilo da olduğu için pek yapmak istemedi gibi ama başladık iğneleri yarın kontrole gidecem benden hsg istemedi işlem ücreti 750 mi bana öyle demişlerdi ayrıca da ilaçlar menogon ve clexane başladık suan 5. Yi olacam yarın kontrol senin doktorun kim genetik bende de annem Teyzem anneannem dayım hepsinde var bizde

Merhaba canım

Merhaba cnm yasemin hanima gidiyorum bende kilo da olduğu için pek yapmak istemedi gibi ama başladık iğneleri yarın kontrole gidecem benden hsg istemedi işlem ücreti 750 mi bana öyle demişlerdi ayrıca da ilaçlar menogon ve clexane başladık suan 5. Yi olacam yarın kontrol senin doktorun kim genetik bende de annem Teyzem anneannem dayım hepsinde var bizde
Canim bende adet olmadım hala 7 gün geçti normalde hiç gecikmez yasemin hanıma msj attim simdi geliyimmi yarin diye cvp bekliyorum.normalde gectigmiz çarşamba adet olmam gerekiyordu aşılamaya baslacaktik fakat olmadim.pazar kanda baktrdim 0.02 negatif yanı .bilmiyorum strestenmi oldu.buarada 1000 TL diye biliyorum cleaxan bende kullanmamıştır gerekiyor

Kilon cokmu fazlası canim inan arkadasim var aşırı kilosu var 2 tane çocuğu oldu benimle bi hafta arayla evlendi.

Kilon cokmu fazlası canim inan arkadasim var aşırı kilosu var 2 tane çocuğu oldu benimle bi hafta arayla evlendi.
Canim ben 26 yaşındayım 8 yıllık evliyim suan hastanedeyim bana menogon verdi 5 gün kullandım bu gün kontrol suan bekliyorum doktoru memnun musun doktorun dan kilo da 110 cnm

Ben adet oldum canm giymedim oyuzden.emel turkogluna daha iyi diyorlar onami gtsem diye dusundum bende.bi fikrim yok aslında yasemin hanımla ilgili.gttigimde zaten bütün tahlilleri hsg falan yapılmış şekilde gotrdum ona.klomen başlayalım dedi bikez denedim kist oldu istemiyorum dedim aşılama tüp senbilirsin dio çok konsmuyo bana bırakıyor sanki ben doktorum o yonlendirsin istedim güya ama çok tatmin olmadım acikcasi

Ben adet oldum canm giymedim oyuzden.emel turkogluna daha iyi diyorlar onami gtsem diye dusundum bende.bi fikrim yok aslında yasemin hanımla ilgili.gttigimde zaten bütün tahlilleri hsg falan yapılmış şekilde gotrdum ona.klomen başlayalım dedi bikez denedim kist oldu istemiyorum dedim aşılama tüp senbilirsin dio çok konsmuyo bana bırakıyor sanki ben doktorum o yonlendirsin istedim güya ama çok tatmin olmadım acikcasi
Canim bende daha önde yasemin hanim da histeroskopi oldum dediğin gibi net bi açıklama yapmıyor sanki şüphe kalıyor yeşim Hnm var ona sakin gitme diğerlerini bilmiyorum ben 5 tane menogon kullandım bu gün kontrol de 1 tane 16 mlm yumurta oluşmuş 2 iğne daha yap gel dedi bakalım hayırlısı bende sitresten adet olmuyorum

Canim bende daha önde yasemin hanim da histeroskopi oldum dediğin gibi net bi açıklama yapmıyor sanki şüphe kalıyor yeşim Hnm var ona sakin gitme diğerlerini bilmiyorum ben 5 tane menogon kullandım bu gün kontrol de 1 tane 16 mlm yumurta oluşmuş 2 iğne daha yap gel dedi bakalım hayırlısı bende sitresten adet olmuyorum

Ağzından lafı zorla aliyosun sorduğunda cvp veriyor ama nebilim benimde kafam karışıklıklar.dediğim gbi emel hanım ve yasemin hanım bu konularda uzmanmis zaten.emel hanım çok daha iyiymis ama araştırdım biraz.hayırlısı olsun canm inş olur

Ne dedi neyapti şimdi bide parayı odedinmi.ne yaptin
Canim ben geçen ay gelmiştim bana bi dahaki ay aşılama yapalım demişti bende bu ay geldim kayıt dedim aşılama yaptiracam diye para ödemeden hiç sadece ilaçları aldım clexane ni da aile hakimligine yazdırdım aşılama yapılacağı zaman ödeniyor mus

Ağzından lafı zorla aliyosun sorduğunda cvp veriyor ama nebilim benimde kafam karışıklıklar.dediğim gbi emel hanım ve yasemin hanım bu konularda uzmanmis zaten.emel hanım çok daha iyiymis ama araştırdım biraz.hayırlısı olsun canm inş olur
Benim arkadaşım da yasemin hanim da r3devi oldu bebisi kucaginda çok şükür bende onun için yasemin hanımı tercih ettim

C
Canim ben geçen ay gelmiştim bana bi dahaki ay aşılama yapalım demişti bende bu ay geldim kayıt dedim aşılama yaptiracam diye para ödemeden hiç sadece ilaçları aldım clexane ni da aile hakimligine yazdırdım aşılama yapılacağı zaman ödeniyor mus

Canim cleaxan için rapor işte 9 ay kullancaksin sonuçta rapor çıkardılar 1 senelik

X