Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkeologsun oylemiFix erkek hediyesi:) zippo al kurtul her butceye uygun bulursun ha antıkaysada anlarım arkeoloji okumuslugumuz var:))
Ya aslında olay biraz farklı :) ya burda bi mekanda tetrisTarzı bi oyun var oynuyorsun anahtarlık çakmak ve telefon gibi ödülleri var.neyse biz bunu arkadaşla baya oynadık .sonra ben dedim şu çakmak çok güzel.hadi bunu onun için düşüreyim dedim ve şans eseri düştü yani baya iyi oynadım :))) ve bi gün ona bunu vermeyi düşünüyorum.daha aramızda bir şey yok.ama çakmak ucuz bir şey mi Pahalı bir şey mi anlamadım.üstelik annem bunlar kullanılmıştır öylesine koymuşlardır deyınce iyice soğudum.Ama onun kısmetiymiş yani şaşırdım :)) istersenfotosunu atabilirim.beşiktaşlı ve çakmağını üzerinde Kartal var.beğenceğini düşünüyordum ama kullanılmış falan diye çok tereddütteyim..Fix erkek hediyesi:) zippo al kurtul her butceye uygun bulursun ha antıkaysada anlarım arkeoloji okumuslugumuz var:))
Ahaha estagfırullah turkiye sartlarındA arkeologlar ezikki işsiz güçsüz. Alan değiltirsim ben soora arkeoloji sadece lisans:)Arkeologsun oylemi
Vaayy ezdin bizi
Şaka kız valla bakAhaha estagfırullah turkiye sartlarındA arkeologlar ezikki işsiz güçsüz. Alan değiltirsim ben soora arkeoloji sadece lisans:)
Kesınlıkle kalıtelı bişey değildir teteısın içine koydularsa. Ama ben olsam muhakkak hedıye ederdm hikayesınıde not alırdım uzerınd sansım sende yana gibi güzel bi şeyler yaZardım. Madden pahalı bi çakmaktan daha kıymetli olurdu. İlerde cocuklarınıza fln anlatırdınız:)) şirin bişi:)Ya aslında olay biraz farklı :) ya burda bi mekanda tetrisTarzı bi oyun var oynuyorsun anahtarlık çakmak ve telefon gibi ödülleri var.neyse biz bunu arkadaşla baya oynadık .sonra ben dedim şu çakmak çok güzel.hadi bunu onun için düşüreyim dedim ve şans eseri düştü yani baya iyi oynadım :))) ve bi gün ona bunu vermeyi düşünüyorum.daha aramızda bir şey yok.ama çakmak ucuz bir şey mi Pahalı bir şey mi anlamadım.üstelik annem bunlar kullanılmıştır öylesine koymuşlardır deyınce iyice soğudum.Ama onun kısmetiymiş yani şaşırdım :)) istersenfotosunu atabilirim.beşiktaşlı ve çakmağını üzerinde Kartal var.beğenceğini düşünüyordum ama kullanılmış falan diye çok tereddütteyim..
Mezar kaZıcıyım ben ölüp gideceğiz anlarım şakadan no problem:)Şaka kız valla bak
Aaa olamaz ama yaa napıcez :))Bir arakadas ortamında duymustum sevgiliye Çakmak hediye etmek ayrilik manasina geliyormuş bilginiz olsun :)
zippo taklitlerinden ucuz bir şey ama anlamı önemli anlattığınıza göre içine anlamına gönderme yapan bir not yazıp verin bence çok güzel bir hediye olur.bu iste..marka falan yazmiyor aslinda yaziyor altinda bisi ama oyle.bi marka yokmus :)
Aynen çok güzel bişi ya..hep böyle bişilerim olsun isterdim ama bu olmadı sanki.evlenirsek iyi tabi De.bir de ayrılık getiriyormuş karıştı kafalar.ama hani sevgililer falan olmasa da vericek bi şekilde ya.tetris ama iPhone falan da vardı.yani markası olmayan bi çakmak ne kadar olabilir ortalamaKesınlıkle kalıtelı bişey değildir teteısın içine koydularsa. Ama ben olsam muhakkak hedıye ederdm hikayesınıde not alırdım uzerınd sansım sende yana gibi güzel bi şeyler yaZardım. Madden pahalı bi çakmaktan daha kıymetli olurdu. İlerde cocuklarınıza fln anlatırdınız:)) şirin bişi:)
Kullanılma ihtimaline karşı dezenfekte mi etsem :))zippo taklitlerinden ucuz bir şey ama anlamı önemli anlattığınıza göre içine anlamına gönderme yapan bir not yazıp verin bence çok güzel bir hediye olur.
Markası yoksa olsun olsun 50lira flndır sanırım. Ayrlık getirmesi dln anlamadım omu bosver takılma öyle seylere. Hı bide O iphone hiçbizaman düşmez:))Aynen çok güzel bişi ya..hep böyle bişilerim olsun isterdim ama bu olmadı sanki.evlenirsek iyi tabi De.bir de ayrılık getiriyormuş karıştı kafalar.ama hani sevgililer falan olmasa da vericek bi şekilde ya.tetris ama iPhone falan da vardı.yani markası olmayan bi çakmak ne kadar olabilir ortalama
yok canım bence bir şey olmaz çakmak neticede güzel bir not düşünün bence siz böyle ince bir göndermeli..Kullanılma ihtimaline karşı dezenfekte mi etsem :))
Bi arkadaşım var adı Ayşegül ve arkeolog. O sandım mesajlarınıza baktım yazım tarzı, üslup vs herşey benziyor. Yani gebelik olmasa sizde Ayşegülüm diye boynuna atlayacaktım nerdeyse.Ahaha estagfırullah turkiye sartlarındA arkeologlar ezikki işsiz güçsüz. Alan değiltirsim ben soora arkeoloji sadece lisans:)