Z Zuzulim Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2020 30 10 3 35 27 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zuzulim #1 Esinin morfolojisi düşük hareketliliği az olup bitkisel yada çakşır otu suyu kullanip sonuç alan varmi
Esinin morfolojisi düşük hareketliliği az olup bitkisel yada çakşır otu suyu kullanip sonuç alan varmi
Oaktree Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 5 Şubat 2018 996 2.622 133 38 28 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zuzulim #2 Benim eşimde sper sayısı düşüktü hız ve gramaj hiç Bir işe yaramadı
Z Zuzulim Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2020 30 10 3 35 28 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zuzulim #3 Aşılama yaptırıp sonuç pozitif alanlar benim ilk aşılamam tutmadı bu yüzden ikinciyi yaptirmakta kararsizim aynı hissi yaşayacağım diye Oaktree .!.: Benim eşimde sper sayısı düşüktü hız ve gramaj hiç Bir işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Aşılama yaptirdinizmi yada tup bebek
Aşılama yaptırıp sonuç pozitif alanlar benim ilk aşılamam tutmadı bu yüzden ikinciyi yaptirmakta kararsizim aynı hissi yaşayacağım diye Oaktree .!.: Benim eşimde sper sayısı düşüktü hız ve gramaj hiç Bir işe yaramadı Genişletmek için tıkla... Aşılama yaptirdinizmi yada tup bebek
M Mucize02 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2020 695 845 33 31 30 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zuzulim #4 Zuzulim .!.: Aşılama yaptırıp sonuç pozitif alanlar benim ilk aşılamam tutmadı bu yüzden ikinciyi yaptirmakta kararsizim aynı hissi yaşayacağım diye Aşılama yaptirdinizmi yada tup bebek Genişletmek için tıkla... Ben 3 kere asilama yaptırdım. 3. Aşılamam tuttu ama 6 haftalıkken düşük yaptım.
Zuzulim .!.: Aşılama yaptırıp sonuç pozitif alanlar benim ilk aşılamam tutmadı bu yüzden ikinciyi yaptirmakta kararsizim aynı hissi yaşayacağım diye Aşılama yaptirdinizmi yada tup bebek Genişletmek için tıkla... Ben 3 kere asilama yaptırdım. 3. Aşılamam tuttu ama 6 haftalıkken düşük yaptım.
Z Zuzulim Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2020 30 10 3 35 30 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zuzulim #5 Mucize02 .!.: Ben 3 kere asilama yaptırdım. 3. Aşılamam tuttu ama 6 haftalıkken düşük yaptım. Genişletmek için tıkla... Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Mucize02 .!.: Ben 3 kere asilama yaptırdım. 3. Aşılamam tuttu ama 6 haftalıkken düşük yaptım. Genişletmek için tıkla... Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah