calci-ned,kan ilacı ve elevit kullananlar

esfiser

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
184
83
42
merhaba güzel hamiş arkadaşlarım doktorum calci-ned, elevit ve kan ilacı kullanıyorum. benim gibi bu ilaçları kullananlar varmı ve nasıl kullanıyorsunuz. vitamin ve kan ilacını beraber ve yemeklerde 2 saat sonra alıyorum kalsıyumuda onlardan yarım saat sonra alıyorum acaba doğrumu yapıyorum. sizce faydasını gorurmuyum. cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler. herkese sağlıklı ve mutlu gebelıkler.

merhaba güzel hamiş arkadaşlarım doktorum calci-ned, elevit ve kan ilacı kullanıyorum. benim gibi bu ilaçları kullananlar varmı ve nasıl kullanıyorsunuz. vitamin ve kan ilacını beraber ve yemeklerde 2 saat sonra alıyorum kalsıyumuda onlardan yarım saat sonra alıyorum acaba doğrumu yapıyorum. sizce faydasını gorurmuyum. cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler. herkese sağlıklı ve mutlu gebelıkler.

Canım ben vitamini sabah kahvaltidan önce alıyorum kan ilacinida gece yatarken iciyorum ikisi ayni anda agir geldi midemde agri yapti. Bide magnezyum içiyorum onuda gece yatarken alıyorum. Bana böyle tarif edildi.

canım ben kan ilacı kullanmıyorum.gebelik tiroidim var ve bulantılarım hala devam ediyor.sana ilaç saatlerimi ve kullandığım ilaçlarımı yazıyorum.
sabah 07:00 dramamine bulantı ilacı-09:00 tirod ilacı-kahvaltıdan hemen sonra omega marincap ,elevit ve calcium sandoz.akşam yemekten 2 saat sonra magnorm(magnezyum) ve ferro sanol demir ilacı kullanıyorum.

X