Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam tersi olmasın.memursan 6 ay ücretisz 2 sene ücretli sonrasında bebeğin ayına göre süt iznin oluyor erken çıkabiliyorsun
eğer özel sektörsen hiç:)patrona bağlı direkt çıkışını verebilir tazminatla...
bacım türkiyede yasayı kim dinler normalde haftada 45 saat çalışma süresi var uyan çoook az herkes cumartesi çalıştırıyorYok veremiyor yeni kanunlar çıktı özel sektöre de izin var ama ne kadar onu bilmiyorum
ne gibi tam tersiTam tersi olmasın.
4 ay ücretli 2 sene ücretsiz gibine gibi tam tersi
çıkışın olmasında:))işverenin insaıfına kamış mesela sigortyı asgari ücretden yatırıyolar ben öyle çalışmıyorum ama çooom öyle olanevet önceden bizde öyleydik ama şimdi 45 saat çok şükür haklarımı tamı tamına bileyim söke söke almasını bilirim ben :)
tersi derken başka yazdıklarımın tersi sandım...4 ay ücretli 2 sene ücretsiz gibi
Tamam öyle olsun siz ilk mesajda 6 ay ücretsiz 2 sene ücretli yazmışsınız.tersi derken başka yazdıklarımın tersi sandım...
hayır 6 ay ücretli...2 sene ücretsiz bizim gelin kullanıyor..
evet doğru tersini yazmışım:) düzenleyimTamam öyle olsun siz ilk mesajda 6 ay ücretsiz 2 sene ücretli yazmışsınız.
memursan 6 ay ücretli 2 sene ücretsiz sonrasında bebeğin ayına göre süt iznin oluyor erken çıkabiliyorsun
eğer özel sektörsen hiç:)patrona bağlı direkt çıkışını verebilir tazminatla...