Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.5 yaşında bakıcı yok anneler bakıyor ordan oraya ordan oraya derken aç kalıyorÇalışmıyorum ama akşamdan yapsanız dolaba kaldırsanız, çocuğunuza bakan kişi ısıtıp yedirse? Çocuğunuz kaç yaşında?
Yemek çantası hazırlayın, sanki okula bırakıyormuş gibi yemekleri ile beraber bırakın çocuğunuzu. Aç olunca saçma sapan davranır o yaş grubu termosa öğle yemeğini koyun. 1-2 meyve, biraz fındık fıstık falan koyun çantasına, annelere bırakırken söyleyin yemeğini çantasına koydum onları verin diye. Zamanla düzen oturur.1.5 yaşında bakıcı yok anneler bakıyor ordan oraya ordan oraya derken aç kalıyor
Merhaba,annelere soyleyın,bir zahmet torunlarına kahvaltı ,öğlende bir çorba yapıversınler.kendınızı hiç üzmeyin,zaten 3 yaş gibi kreşe verirsiniz.Eger o kadarcık yemeğide yapmıyolarsa en azından kahvaltısını sabahleyın kalkıp hazırlarsınız koyarsınız yedirirler herhalde o kadarınıda1.5 yaşında bakıcı yok anneler bakıyor ordan oraya ordan oraya derken aç kalıyor
o kadar yogun çalışma temposu içersindeyım ki yemek yapmaya bile zaman olmuyor kalmıyor bu aralar iş den ayrılmayı düşünüyorumYemek çantası hazırlayın, sanki okula bırakıyormuş gibi yemekleri ile beraber bırakın çocuğunuzu. Aç olunca saçma sapan davranır o yaş grubu termosa öğle yemeğini koyun. 1-2 meyve, biraz fındık fıstık falan koyun çantasına, annelere bırakırken söyleyin yemeğini çantasına koydum onları verin diye. Zamanla düzen oturur.
Hazır alıp koyun o zaman. Ya da öğlen saatinde arayıp sipariş verin dışarıdan.o kadar yogun çalışma temposu içersindeyım ki yemek yapmaya bile zaman olmuyor kalmıyor bu aralar iş den ayrılmayı düşünüyorum