çalışan bayanlar doğumdan sonra çalışmaya devam edecekmisiniz

2 gün sonra doğum iznim bitiyor ve dün patronum aradı işe devam edicekmisiniz yoksa bırakıyormusunuz nasıl bir zaaf kızımdan ayrı düşünemiyorum kendimi ona göre sigorta çıkışınızı yapıcam dedi izne çıkarken kalan yarım maaşım duruyor bende ondan bahsettim aa siz almadınızmı onu diyor işi bırakıyorum 1 yıllık tazminatımıda almıyorum işsizlik maaşı alabilmem için 1 ay daha sigortalı olmam lazım bunu patronuma söylediğimde tabi nedemek seni asla mağdur bırakmayız diyor ve alacağım paradan ödemeden ssk pirim ücretini kesti bile bakalım kalan paramı yollarmı yazık bu insanlara benim daha doğmamış bebeğimin bile hakkını yediler hepsini ALLAH' a havale ediyorum babamız çalışır rızkımız ne kadarsa o kadar yeriz kirada ödeyip borç ödüyorum ama kızımdan ayrı kalırsam hastalanırım herhalde ve özel sektör böyle nankör 3 kuruşa çalış onuda senden çalmak için uğraşsınlar az yerim mutlu huzurlu yerim evladım gözümün önünde benim ellerimde büyür her akşam geldiğimde biri bana bugün güldü yürüdü konuştu demesinben göriyim ilk sevgimiz aşkımız hergün birbirimze bakarak büyüsüm meme emerken bile gözümün içine bakıp gülüşü dünyalara bedel ömrüm rabbim iyiki vermiş seni bize

Back