• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan bayanlar.. emekliliğinize ne kadar var..

ALariSS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
109
0
116
İstanbul
valla ben okul bitti bitelii çalışıyorum amaa..

gün olarak 8 yılım var..
yaş oalrak sormayın... 28 yıl :teytey:

Ne sen sor ne ben söyliyimkafamçokkarıştı

Daha 12 yıl aktif olarak çalışmam lazım prim gün sayısı için, emekli maaşı ise 2030'da kısmetse benneyaptımki

Şunun surasında ne kaldı dimi:icecream:

valla öyle komedilik bir durumki.. ben ne edimm 50 küsürdan sonra... emekliliği... şahsımca hiç kesmesinler o parayı ayda 200 milyon kusur.. bari adam gibi geçinmeye çabalayalım.. haa ileride ne olur derseniz.. zaten insanlar ileriyi düşünüp üç beş birikim yaparlar...

Ben henüz 2 yıldır çalışıyorum..,
Gerisini hesaplayıverin gari...:çok üzgünüm:

17 yıl aralıksız çalışırsam prim günüm doluyo 22 yaşındayım 58 yaşımda emekli olcam ölmez sağ kalırsam anaaaaaa prim günüm dolduktan sonra 19 yıl daha beklicem:(((((( toplam 36 yılım var

Son düzenleme:
benim de 9 yılım var prim gün sayımın dolmasına. yaş olarakta 20 yıl bekliyecem ölmez sağ kalırsam:bbo:

primler biter de yaşın dolması, oofff offf:5: bir de yeni düşen katsayılarla alacağımız maaşlar kuş olacak, şimdilerden de beter ona yanıyorum:5:

ben eğer ölmez de sağ olursam o zamana kadar 16.02.2045 yılında olucamm
offfff
geçermi bu günler:44::44::44::44::44::44:

saymaya, beklemeye ömrüm yetmeyecek kadar ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.
ayrıca bireysel emeklilik yaptırdım ben onu bekliyorum daha çok

Çook az kaldı bitti bitecek. Yılımın dolmasına 15 yıl, yaşımın dolmasına ise sadeceeeee 29 yıl :9:Emekliliği düşünemiyorum bile, ayrıca o yaştan sonra emeklili napiim

19 yaşında işe girdiğim için...

38 yılım var ne sen sorrrrrrrr ne ben sölimmmmmmmm

Back
X