Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek ki şimdi bu ?Börek türü derken?DERT DEĞİL BU TABİ .... Sizde bütün hafta çalışıp hafta sonu temizlik ütü derdi hariç kendi bakımınız hariç dinlemeyi düşünmeyip börek türü şeyler yapıyormusunuz?
yaprak sarma yine börekten kolay ben hem bilmiorum hiç denemedim illaki yemek yapılcak tatlı olur ama börek uğraştırıcı şeyler eline sağlık bu aradacuma gecesi st:00:00 dan 01:30 a kadar bir tencere sarma sardım
Hala anlamadım.Tam olarak derdin ne.Kimi hamur açar,kimi sarma sarar,kiminin yemekle arası yoktur.....Bunun çalışmayla alakası yok kiya mesela hamur yoğurup bildiğiniz börek yapıyormusunuz
bunda anlamıycak bişey yok ki
ben börekten bahsediyorum uğraştırıcı bişey oldugu için çalışmayan kadınlar bütün haftası boş yapabilirler ama çalışanlar sadece hafta sonu kaldıgı için temizlik ütü bakım bide uğratırıcı bişey olursa diyorum herkes anladı amaHala anlamadım.Tam olarak derdin ne.Kimi hamur açar,kimi sarma sarar,kiminin yemekle arası yoktur.....Bunun çalışmayla alakası yok ki
eşin istemedimi kız hiçCalisiyorken de calismiyorken de hayatimda hamur yogurup borek acmadim eksikligini de duymadim
Zeytinyağlı mı?cuma gecesi st:00:00 dan 01:30 a kadar bir tencere sarma sardım
bende yetiştiremiyorum o yüzden bende bi acaiplikmi var yaniHayır ben yapamıyorum. Yetişmiyor