calisan hamile anneler

aysus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
460
95
34
Calisan hamisler ogle arasi is yerinde neler yiyorsunuz ,evden neler hazirlayip goturuyorsunuz is yerine, ben artik bisey bulamiyorum ,hazir yiyecek de yemek istemiyorum.siz ne onerirsiniz

Badem, kuru uzum, sut, tuzlu krakerim bunlar hep benimle yanimda. Yeme olarak guvendigim ev yemekleri tarzinda yemek cikaran bir yerden yiyorum.

hamileliğimde şanslıydım. kurumun aşçısı ev yemekleri yapıyordu hatta bazen menüyü bize soruyordu.
ilk zamanlar ben çorba yapıp onu sabah termosa koyuyordum. öğle arasına kadar sıcak oluyordu. bir de yoğurt ,salata götürüyordum. köfte kızartıp ekmek arası hazırlayabilirsin. yoğurtlu makarna yanına et, köfte vb.

Benim yanımda hep muz fındık elma mandalina oluyordu idare ediyordum öğlen sonuda hep çöp şiş adana tavuk sote gibi et tavuk ürünleri sipariş ediyordum malesef ev yemekleri mümkün olmuyordu

İş yerinde yemek çıkıyosa sıkıntı olmaz ama gene de çıkan salataya falan dikkat edin, ne kadar temiz yıkanmış olabilir. Ama yanınıza meyve falan alın bence

Calisan hamisler ogle arasi is yerinde neler yiyorsunuz ,evden neler hazirlayip goturuyorsunuz is yerine, ben artik bisey bulamiyorum ,hazir yiyecek de yemek istemiyorum.siz ne onerirsiniz
ben yanım ara öğünler mutlaka alıyorum: 3 tane ceviz, elma veya başka meyve, işyerinde yemekhanede bazen yiyorum bakıyırum şuan için et ve slata yemeiyorum. evde kendim yapıyorum et ihtiyacını evde tüketiyorum genelde evde takviye ediyorum yoğurt, sebze yemeği vs.ama buaralar aşırı iştahsızım hiç bişe canım istemediği için zorla yemeye çalışıyorum

Bu basligi tazeleyelim :)

Ben de is yerine yemek cikarsa onlardan yiyorum zaten, 5 cesit yemek cikiyor. Corba, ana yemek, makarna yada bulgur/pilav vs salata ve zeytin yagli
Evden mutlaka meyve ve kendim mayaladigim yogurdu alirim yanima. Kuruyemis vs
Bir ögle yemege yetmiyor zaten aksama kadar.

X