çalışan hanımlar için diyet önerisi olan var mı?

mrs_demir

♡♡♡♡
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
506
649
Selam hanımlar,
ben çalışan bir bayanım ve kilo vermek istiyorum. işyerinde yemekler berbat. Evden birseyler getirsem yiyecek vaktim yok. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

selamlar burdaki çoğu insan çalışıyor ki ben de çalışarak kilo verdim.
bazen evde getiriyordum bazen dışarda bazen iş yerinin yemekhanesinde. zor oluyor sürekli düşünmen gerekiyor ama oluyor bi şekilde.:KK14:

hiç bir şey yapamıyorsan sabah kahvaltını çok iyi yaparsın öğlen yoğurttur cevizdir kuruyemiştir meyvedir geçiştirirsin akşam da evde yersin.:21::KK68:

Tavsiyeniz için teşekkürler. meyve falan yiyorum artık, kuru meyve falan atıştırmalık tarzı şeyler. Bol su içmeye başladım. Umarım kilo verebilirim. Aslında kilo olarak memnundum fakat göbeğim cikmaya başlayana kadar kilo aldığımı farketmemistim. Inşallah sonuc alabilirsem yazacagim.

bende çalışyorum aksam 5'ten sonra yemek yemiyorum.sadece meyva yiyorum az miktarda.sabah yulaf yogurt bi kase..akşam yatarken bi kase yogurt bi limon ve bi cay kasıgı pul biber üçünü karıstırıp yiyorum.bi ayda 6 kilo verdim.

1 ayda 6 kilo cok iyi.:KK9:Ben aslında sadece göbek ve kalça kısmından kilo vermek istiyorum. Spor dışında yapmam gereken birsey var mı? Bilen varsa ve yardımcı olursa minnettar olurum.

spor yapacaksın canım başka bi yolu yok...kalçan varsa sporda koşmayacaksın sprint ve tempolu yürüyüş yapacaksın bildiğim kadar yoksa kas yaparsın geniş baldırların oluşmasın canım..göbek içinde pek çok hareket var..bi araştır yine

Teşekkürler tavsiyeleriniz için. hergün 4 km yürüyorum. Başka yöntemlere de başvursam iyi olacak:)