- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
Sizlerden hep mantıklı fikirler aldım, bu konuda da fikir istiyorum. Öğretmenim ve yeni eğitim yılı başladığında bebişim 3 aylık olacak nasipse. Tayin isteyebilmek için aylıksız izin almayacağım. Yarım gün çalışıyorum. Şimdilik 9 aylık oluncaya kadar bakıcıya bırakmama kararı aldık ve annemle konuştum bakarım diyor ama babam çok huysuz annemi yollayacağını pek düşünmüyorum uzun süre. İkimizin memleketlerine de uzağız. Kv dem iki yıldır eltimin çocuğuna bakıyor ve bunalmış durumda anlattıklarına göre saat 7-4 arası evlerinde bakıyor ve eltim kötü davranıyor. Yinede biz istemeden o bakarım dedi çocuğunuza. Kv demden en son yarıyıl tatilinde gittiğimizde çok soğudum. Önceden acıdığım bi kadındı kızından öte samimi davranıyordum. Son olayda bel düzleşmesinden dolayı çok fazla bel ağrısı çekiyorum malum hamilelik. Ayakta yapılan mutfak işini yapıp uzandım hep. Ben yine uzanırken süpürgeyi getirip bıraktı kolum ağrıyor diye. Yine aynı gün, eltisi kalmış iki gün hizmet etmiş ben enayi miyim falan dedi beni kasdetti tabi ki ama eltisinin yüzüne yine gel kal demeler. Başkalarının yüzüne farkı arkasından farklı davranıyor. Eltilerim hakkında kötü konuştu şok oldum.Bebeğime uzun süre baksa aynı evde neler yaşarız? Kvnin bakması sağlıklı bi karar mı sizce?