ÇALIŞAN KADINLARIN ÇİLESİ

herseyim oglum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
6
0
35
Arkadaşlar çalışmayı çok seviyorum (ebelik) ama çalışma hayatım boyunca eşime maddi anlamda istemediğim kadar yardımcı oldum yani eşim delikli kumbara aslında paraya ne zaman sıkıştıysa yardıma koştum ama bir dönem sonra vermekten yoruldum ve artık vermiyordum birikim yapmaya karar verdim çünkü düşündüm neden yapıyorum evlilik hayatı boyunca 3 defa döven her tartışmada baban gelsin seni alsın sürekli ses tonunu yükselten biri 4 yaşında oğlum var her konuşmamızda baba anneme bağırma lütfen sus diyor evin tadilat bakım onarım aklınıza ne gelirse ben yapıyorum oda sadece borcunu ödüyor peki bunlara rağmen neden duruyorum işte onu bilmiyorum acaba oğlum için mi hala seviyormuyum yoksa yalnızlıktan mı korkuyorum ? ben bu sorulara cvp bulamıyorum sizden yardım istiiyorum

Zamanında esinizin sorumluluğunu fazla mi aldınız
Eger öyleyse biraz vurdumduymaz olmasi beklenilebilir
Biraz sorumluluk duygusunu gelistirmesine yardim edin , maddiyattansa.

Oglunuz icin sevdiginizi dusunmuyorum
Bence oğlunuz iyi bir aile ortaminda yetissin diye sabrediyorsunuzw gibi geldi bana

Zamanında esinizin sorumluluğunu fazla mi aldınız
Eger öyleyse biraz vurdumduymaz olmasi beklenilebilir
Biraz sorumluluk duygusunu gelistirmesine yardim edin , maddiyattansa.

Oglunuz icin sevdiginizi dusunmuyorum
Bence oğlunuz iyi bir aile ortaminda yetissin diye sabrediyorsunuzw gibi geldi bana[/QUO
evet fazlasıyla sorumluluk aldım o konuda çok suçlu hissediyorum kendimi.Ayrıca oğlum babasına çok düşkün bir ara annemlere küsüp gitmiştim oğlumda anne söz ben sizi barıştıracam üzülme tamam mı diyordu oğlum evinide çok seviyor nereye gitsek anne eve gidelim diyor babası öğretmen yazın 2 ay 15 tatil yarım günderken hergün oğlumla ama işin gerçeği eşim oğluma çok iyi bakıyor evet sabrediyorum ama 6 yıldır evlilikte bunların olması korkutuyor beni oğlum büyüyünce daha çok etkilenecek

O zaman oglunuz buyumeden bazı seylerin önlemini alin
Esinizle acik acik konusun
Bir cikar yolu bulun
Zamanla düzelmez hiçbir şey
Siz biraz bu konuyu irdeleyin derim ben

Arkadaşlar çalışmayı çok seviyorum (ebelik) ama çalışma hayatım boyunca eşime maddi anlamda istemediğim kadar yardımcı oldum yani eşim delikli kumbara aslında paraya ne zaman sıkıştıysa yardıma koştum ama bir dönem sonra vermekten yoruldum ve artık vermiyordum birikim yapmaya karar verdim çünkü düşündüm neden yapıyorum evlilik hayatı boyunca 3 defa döven her tartışmada baban gelsin seni alsın sürekli ses tonunu yükselten biri 4 yaşında oğlum var her konuşmamızda baba anneme bağırma lütfen sus diyor evin tadilat bakım onarım aklınıza ne gelirse ben yapıyorum oda sadece borcunu ödüyor peki bunlara rağmen neden duruyorum işte onu bilmiyorum acaba oğlum için mi hala seviyormuyum yoksa yalnızlıktan mı korkuyorum ? ben bu sorulara cvp bulamıyorum sizden yardım istiiyorum

canım konu başlığın o kadar yanlış ki.. kusura bakma çalışan kadınlar çileli değil, senin kocan karaktersiz..
her tartışmada kadına ses yükselmez..
şiddet görmüşsün buna zaten diyecek tek kelime yok..
evladın bundan etkileniyor ki bence bu her şeyden daha önemli.. bir çocuk için en önemlisi huzurlu bir ortamda büyümesi..
para bence 88. planda.. kocan evladını düşünüp evdeki huzuru sağlayamıyorsa isterse eve trilyonlar getirsin nafile..
sen ayakları üstünde durabilen güçlü bir kadınsın.. ben sana direk git boşan diyip o vebali almam.. ama sen yazdıklarından bence neyin gerekli olduğunu kendin belirtmişsin bence.. bir ev borcu ise eve katkısı sen onu evden attın mı nafaka adı altında onu sana zaten verecek evladın var eli mahkum.. devlet mecbur bıraktı mı sıkıosa vermesin.. zaten kendi kazancın var belli ki evi de sen çekip çeviriosn.. huzurun da yok.. mutluluğun da.. peki bir evlilik için gerekli olan şıklardan hangisi kalmış senin evliliğinde???????????

Konu başlıkla uyumsuz olmamış mı sizce?
Çünkü bu çalışan kadınların çilesi değil sizin çileniz.
Bu çileyi çekip çekmemek de sizin elinizde.

konu baslıgı ıle ıcerık uyumsuz once bunu soylıyım

sorununuza gelınce evet haklısınız elınızı etegınızı cekme vaktı gelmıs derım

oğlunu bu kadar seven adam,annesini dövemez..kusura bakmayın bu böyledir..
oğlunuzun ilerde kime benzeyeceğini sanıyorsunuz? babasından gördüklereini doğru sanıyor şu anda..

alıştırmışsınız ondan böyle sanırım yapmazsanız sorun çıkabilir.. dayak yediğim adama günahımı vermem. 3 defa bir de?

X