ben de devlet memuruyumm. 13 aylik evliyim. bizim de bebisimiz olmuyor. esim daha erken,acele etme diyor. ama bn istiyorum. kaynanam degil de annem sorup duruyor. Henüz istemiyoruz diye yalan soyluyorm. esim erken diye dusundugunden tedaviye yanasmiyor. gerci ikimiz de muayene test vs yaptirdk bir sorun cikmadi cok sukur.
hafta da 6 gun mesaim var. 16.30 da cikiyorm. esim vardiyali. bir aksam evde bir aksam yok. onun evde oldugu gunler yemek yapiyorum. bazen birlikte yapiyoruz. o yokken yapmiyorm. genelde ufak supurgeyle ortaligi bir supuruveriyorm. izin gunumu esimle denk getirmeye calisiyorm. eger denk gelirsek yani ikimiz de evdeysek o gun is yapmiyorm rahatsz olmasn diye

onun olmadigi gunler genelde temizlik yapiyorm. utuyu 2 haftada bir yapiyorm. bn de ablalarim gibi yemegi yer yemez bulasigi ortadan kaldiranlardanim :) esim de takintilidir bulasiga

arada banyo yaparken banyoyu da yikarim. o da oylece cikar aradan

evim cok kucuk. kutu gibi :) 1+1 ve temizligi kolay ve kisa oluyor. bu konuda rahatim. 1 sene icinde 1 kere de olsa esim bastan asagi temizlik yapmıştı.