her dediğin tamamda bence evlenmek için 32 yaş biraz geç gibi geliyor bana, kadın doğurganlığı açısından 32 de evlendin bir yılda çocuk yapmayayaım diceksin doğal olarak yaş 33 sonra hemen olcakmı olmucakmı doğurman 34-35 i bulur, sonra ikinci çocuk yapma ihtimalin hiç kalmaz nerdeyse8 yıldır çalışıyorum bekar olmama rağmen ben bile tempodan yoruluyorum.. sabahları yatağımla vedalaşmamı görseniz içiniz acırhatta bazen anneme toplama gelince direk gircem yatağa diyorum valla
cumartesi dahil sabah 8.30 akşam 18:00 genelde mesai saatim ..evli veya bekar çalışmayan arkadaşlarıma bakıyorumda hepsi benden çok daha iyi şartlarda.. son moda ne varsa alıp giyiyorlar telefonlar deseniz aynen.. ben çalıştığım halde nedenmi alamıyorum ? tek günüm pazar ondada doyasıya uyuyorum sonrasında gün bitiyor.. yani gidip alışveriş keyfi bile yapamıyorum, bazende bişey alcağım zaman iki kere düşünüyorum ben bu gömlek için 2 gün çalışıyorum diyip vazgeçtiğim olmadı değil
bu arada 27 yaşındayım çevremdeki herkes evlen baskısı yapıyor.. ama ben evlenince çalışmak istemiyorum.. çünkü hem ev hem iş idare etçek potansiyelim yok böyle bile annem arkamı toplarken zorlanıyorum..o yüzden bir 5 sene daha evlilik yok en azından sigorta primlerinin çoğu dolmuş olur..32 yaşımdan sonra gelen evimin prensesliğinin tadını çıkarırım
yada biriktirmiş olduğum ufak bir sermaye var onla biyer açıp kendi işimin patronu olurum.. neden olmasın
![]()
sana karamsar şeyler söylemek istemem ama bu böyle
günaydınnn
çalışan ve tam 4 gecedir miniğimin ateşinden dolayı uykusuz ve şuan aklı kalbi yavrusunda olan bir anneden slm olsun![]()
çok geçmiş olsun işte çalışmanın en kötü yanı