cokk iyi yapmissin, imkan olsada herkes aynisini yapsa...
boyle olsa insanin calismak zoruna gitmezki zatenarada cocuklarini ozlersin ama ev isi yipratmaz seni..sana kisaca sadece hayatin tadini cikarmak kaliyor...biz kadinlari yipratan zaten hem ev isi birde yemek derdi bence...tum gunumuz temizlikle veya mutfakla geciyor... imkanim olsaydi kesinlikle aynen bu sekilde yapardim.
Eskiden bu düzeni kurana kadar bende böyleydim eve gelirdim 18:30 en erken.. çocukları al, eve götür, üstlerini değiştir yemek yapmaya başla arada koş makineye çamaşır hazırla, arkanda anneciik diye dolanan 2 yavruya annelik etmeye çalış... fena depresyondaydım sonra dedim bu iş böyle olmayacak işimi değiştirmemle birlikte maaşımda daha iyi seviyeye geldi hemen kadını buldum çok şükür ki iyi bir insana denk geldim.
Yardımcıdan önce ve sonra diye ayırıyorum şimdi hayatı :):) Allah sizlere de nasip etsin ama şöyle bi düşünün hafta da bir gün bile gelse nasıl üzerinizden yük alacak.. aylık 2 güne ben 300 veriyorum, sigaranızdan, üstünüzden başınızdan kısıp 1 güne aylık 150 tl'ye bulunur? (tabi bu meblayı da ayırabilecekler için söylüyorum ben arkadaşıma 1 gün için bu fiyata gitmesi için anlaştılar)
Hani bazen sağlığımız ve vaktimiz mi yoksa birazcık sıkmak mı demek gerekiyor..