- 17 Mayıs 2011
- 8.090
- 12.152
- 498
- 36
bana mı dediniz?Belki de suze guvenmiyordur yada tam tersidir yani siz inu banka goruyorsunuzdur.
Bir kadinin calismasi ileride olabilecek sorunlara engeldir bu aebeple olmasi gerekendir. Sayet sabanci torunu ile evlenmedi iseniz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne yanı calısan kadınların kadınlaırn kocaları eslerı eve para getırıyo dıye mı degr verıyor. Sız de lafı soyleyıp kacan cocuklar gıbısınız, saçmalamıssınız gercekten. Kadınların sırtlarındakı yuk gercekten cok fazla. Ev, temızlık, yemek, camasır bırde ıs hayatı. Her kadın cocuguyla daha kalıtelı zaman gecırmek ıster elbette. Ben şahsen çalışmamayı dusunmuyorum ama keske daha rahat bır ısım olsaydı dıyorum. Bılısım sektorunde calısan bır muhendısım ve aksam eve gıttıgımde butun enerjım bıtmıs oluyor, gun ıcınde stres sıkıntı hat safhada, maasım ıyı ama benım hayat gorusum ınsan ısınde mutlu olmalı, keske maasım daha dusuk olsaydı ama ısımde mutlu olsaydım.
Insan bır kere kendısı ıcın calısmalı, hayat boyu evlı olacagımızın, kocamızın yanımıza olacagının garantısı yok, gun gelır cocukla tek basımıza kaldıgımızda elımızde bır yetımız olmalı. Bır kere calısmak ınsanı uretken kılar, her ınsan(kadın erken farketmez) az da olsa bır maddı gelıre sahıp olmalı. Esınız sıze calısma dedıyse evde bıseyler uretme demıyodur heralde, hıcbır meslegınız olmasa bıle bır el becerısı edınıp en azından eve katkı yapmak ıcın bıseyler yapabılırsınız.
Ben 5 senelık evlıyım, evlenırken bır ıgne bıle katkısı olmadı kımsenın, evlendım 1 sene ıssız kaldım, sonra ıse gırdım ve gece 10lara kadar mesaılı calıstım ve dugun kredımızı erken bıtırdık, cok yogun saatlerde ve asırı stres yuklu olarak calstım ama hıcbır zaman esım benı bankamatık olarak gormedı, eger onunla evlenmeyı sectıysem hayat arkadası olmayı sectıysem onun yukunu paylasmak da gorevım. O memur oldugu ıcın eve bendne erken gelır, gerekırse yemek hazırlar, temızlı utu yapar, onun tum maası borclara gıder benım maasıman kalanla ev gecındırırız, sız bence ıcınızdekı bu eksıklıgı mıllete laf atarak gıdermeye calısıyorsunuz, calısmamak elbette terıh meselesı ama calısan kadınların kocalarının onları para kazandıgı ıcın yanında tuttutugunu dusunmenız de sacmalık
Son düzenleme: