- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
Valla benim gordugum de su. Hemen bizi daha cok kiyafet, daha cok parfum almak istiyoruz diye yorumlamislar ama, ben kendime senede iki uc kiyafetten fazla aldigimi hatirlamam. Yada eskir iyice oyle alirim pantolonlarimi. Ama calismayan bazi bayanlari da goruyorum, esi koca iki kizi okutmaya calisip ev gecindirmeye calistigi halde, kimin evinde ne gorse onu almak istiyen.
Ayrica feyza arkadasim neden herseyi ustuine aliniyorsun ki ? Bal gibi de calisan bayanlara soylicegin lafi soylemissin, bize acimayi birak lutfen.
En kolayi bu oldugu icin cunku.hayat bu kadar basit mi.bi sise parfum icin dirsek curutulebilecegini sabahin korunden aksama kadar kafa patlatilabilecegini o kadar eziyetin iki canta pantolon icin cekilecegini dusunebilmek cok dusundurucu.aldigimiz egitimleri ve yaptigimiz fedakarliklari karalamanin en tatli! en can acitici ve ne yazikki en kolay yolu.ama nafiledir.herkes yaptiklariyla ve yapmadiklariyla ortadadir ne kadar cirpinilsa da.hepimiz tum ciplakligi ile ortadayiz toplum nazarinda da evlatlarimiz nazarinda da ve yaradanin huzurunda.otesi yoktur.vicdanlarimiz rahat mi onemli olan budur.temiz durust insanmiyiz onemli olan budur.alin teri ve namusu ile calisan kadini yine hemcinsleri kotuluyor.baskalarina firsat vermemecesine.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.