Çamlıca Erdem Hastanesi

kendikabugunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
279
12
Merhaba arkadaşlar,hamileyim ve doğum için çamlıca erdem hastanesine gitmeyi düşünüyorum fakat ne hastane ne de doktorları konusunda hiçbir fikrim yok.Aranızda yakın zamanda doğum yapan veya takibe giden varmı?Doktorları,ilgileri,odaları ve anestezi uzmanları hakkında (epidural sezaryen olucak o yüzden anestezi konusunda korkularım var)detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim?

Merhaba doktorları tanımıyorum fakat çok kaliteli ve güzel bir hastane olduğunu biliyorum ben uzak olduğum için gidemiyorum ama giden yakınlarım çok var tavsiye ederim:anneadayı:

Erdem Hastanesi'nin bütün ilanlarına yazacağım. 2 gün önce dogum yapan sevgılı arkadasım. Erdem hastanesi Yüzünden önce bir kez bile koklayamadıgı evladını kaybetmiş ertesi gün yoğun Bakımdan çıkamamıştır. Bebegın ve annenin ölüm nedeni enfeksiyon kapmasıdır. Sorumlu olan herkes Rabb'ime hesap verecektir. Kimse CEZASIZ kalmayacaktır.

Erdem Hastanesi'nin bütün ilanlarına yazacağım. 2 gün önce dogum yapan sevgılı arkadasım. Erdem hastanesi Yüzünden önce bir kez bile koklayamadıgı evladını kaybetmiş ertesi gün yoğun Bakımdan çıkamamıştır. Bebegın ve annenin ölüm nedeni enfeksiyon kapmasıdır. Sorumlu olan herkes Rabb'ime hesap verecektir. Kimse CEZASIZ kalmayacaktır.
Ben bunu dun birinden duydum allah rahmet eylesin;-(( bende acaba gitsemmi diyordum...

Canım bu yazıda o hastane ile ilgili bir yazı var oku bi derim ..

index-5.jpeg

X