Can Kopal vs Bora Karaali

sireniaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
24
0
31
Merhaba arkadaşlar iki doktor arasında kaldım sizce hangisi? Bora beye ya da Can beye ameliyat olanlar yardımcı olabilir mi lütfen

bende can kopal i dusunuyorum ama hakkinda saha cok bilgi almak istiyorum. cuneyt ozek de iyi diorlar cnku. ama kimseden bilgi gelmiyor.

Bende görüştüm beğenmeyip mutsuz olanlar da var kafam çok karışık bu hafta bora beye muayene olacağım

Kendisi bana özel mesaj attı yani şimdi izni olmadan nick name ini vermek doğru olmaz
bana da bi kisi msj atti memnun olmadigina dair ayni kisi olabilir. nick i f harfi ile mi basliyor. bende onu gorunce kararsiz kaldim. acaba halis ünlü nasil. o kbb de prof. aslinda biraz da sans isi. bana cünety özek çok ii dediler ama ne kadar yapiyor bilmiyorum.

Kızlar ben ayın 14 üne Bora beye randevu aldım .daha önce de 4 Mayıs'a almıştım yine Bora beye .ama ameliyat Sabahı vazgeçtim .cünkü kendimi hazır hissetmiyordum .bu sefer kararlıyım .bora beye de güveniyorum . Ameliyat sonrası önce ve sonra fotolarımı paylaşıcam . Şans dileyin riske girdiğime değsin

Çok teşekkür ederim son dört gün kaldı siz burnunuzdan memnunmusunuz peki S sireniaa ?ne zaman oldunuz şimdi bi sağlık sıkıntınız varmı ?

çok geçmiş olsun :)) umarım o sorunlarda hemen geçer .ağrı oluyor mu peki hala ?

OTE="marladebana, post: 42547516, member: 653843"]çok geçmiş olsun :)) umarım o sorunlarda hemen geçer .ağrı oluyor mu peki hala ?[/QUOTE]

Yok ağrı olmuyor öyle çok korkma yani :)

ben 6 yil once bora beye ameliyat olmustum cok memnunm bir arkadasimi gecen gun goturdum ama Bora bey ekolden ayrilmis Ekimden itibaren Efes kbb hastanesinde olucakmis artik oraya gidicez

ben 6 yil once bora beye ameliyat olmustum cok memnunm bir arkadasimi gecen gun goturdum ama Bora bey ekolden ayrilmis Ekimden itibaren Efes kbb hastanesinde olucakmis artik oraya gidicez
bora bey ameliyat fiyatı ne biliyor musun canım?

X