çanakkale anadolu hastanesi doğum yapan arkadaşlar

busealeyna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
39
0
86
Aydın
Anadolu hastanesine gidiyorum.Doğuma 5 hafta kaldı.Doğum yapanlar varsa yardımcı olabilirmisiniz?Normal doğum için hastaneye gittiğinizde hemen doğumhane kısmına mı aldılar yoksa doğumdan sonra kalacağınız odanızda mı oldunuz?Aileniz en önemlisi eşiniz doğum anına kadar yanınızda olabildi mi?Doğum anında yanına kimsenin alınmaması normal karşılanabilirde doğum öncesi uzun bir süreç oluyor o arada yanında eşinin olmaması tuhaf geliyor bana.Özel hastane olmasının mantığı kalmaz ki.Birisi suyun gelmişse yada kanama olduysa hemen içeri alıyorlar eşin gelemiyor doğumun olacağı saate kadar bekliyosun dedi.Acaba nasıl bir uygulama var.

Ben Çanakkale'de doğum yapmadım. Başka bir şehirde tıp fakültesinde doğum yapmıştım. 2-3 kişilik odalara sadece refakatçi alınıyor ama özel odalara eşim de gelmişti. Her iki doğumumda hem kanamam vardı hem de suyum gelmişti ama doğum başlayana kadar odada ailemle eşimle bekledim. Doğum başlayınca doğumhaneye aldılar ama bütün gün doğumhanede bekleyenler de oluyordu. Neye göre değişiyor bilmiyorum. Umarım doğuma kadar odanızda eşinizle, ailenizle beklersiniz, tek başına beklemek çok moral bozucu olur.

canım ben canakkalede oturuyorum doğum yapmadım orda ama iki arkadşım orda yaptı cem beydir büyük bir ihtimalle senin de doktorun.ama cem bey kesinlikle normal doğum yaptırmıyor tek yaptığı giden anne adaylarını korkutarak sezeryan yaptırmak ben tavsiye etmiyorum cem beyi.ama yine de sen bilirsin.allah şifa versin inş

evet doktorum Cem Bey ve normal doğum olmasından yana.Bebek iri olacaksa sezeryan düşünülebilir dedi.Gelişimi iyi gidiyor maşallah.2. doğumum ilki normaldi.Hatta psikolojimden bahsettim bu hafta gittiğimde kafana takma bebeğine odaklan dedi.Odanda olursun dedi.Acaba doğrumu diye tereddütte kaldım.Ebe başka söyledi doktor başka söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…