• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi durumumuz fazla iyi değil mesela bana bir şey almıyor ama kendi boş boş şeylere para veriyor bende ona kızdım ordan açıldı kavga tekme tokat degil ama vuruyor afedersiniz kalçama bi tekme attı. Alt tarafa geldi nefesim kesildi o an bende 2 gün sonra hemen konusuyorum artık alışmış şu an aşırı sinirlerim bozuk bir de ailem bana maddi olarak ta yardım ediyor çok nankör
Ay canım inan sende farklı bisi hissettim buna benzer allah yardimcin olsun kuzm

Heee okudum canım bunu aynen bende yazacaktim caz geçtim dicektim size ne kim ne gitmiş etmiş falan editör açtı millet orda kendi kendine debelenesiyor ..

Yoneticilerde gormuyor sinirler alt ust oldu vallahi. Uok su yok bu kim ne giyerse giysin. Millete dustu tasasi
Aynen canım boşver banlatirlar macera millete sanki onlara bakıp ülke değişecek tvden söylüyorlar vardır bildiği ülkenin en rahatı biziz rabbim onlari da yerlerini yurtlarini verir

Back
X