• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Canım Annemin Sponsorluğunda Leziz Analı Kızlı Çorbası.

Ben düzelttim problem yok yeterki sizin istediğiniz gibi osun:KK19:
Evet güney ve doğu anadolu bölgesinde çok yapılıyor:kk77:Ben Malatyalıyım bizim yöresel yemeğimizdir:kk77:
Ben de yöresel yemekleri çok seviyorum.Babamın işi ,eşimin görevi dolayısıyla farklı şehirlerde geçti zamanım ve farklı yöreden insanlarla arkadaşlık dostluk edince az çok her yöreden birşeyler biliniyor.:KK19:
Emeğinize sağlık,hayırlı olur inşaallah:KK36:
Aynen öyle farkli yoreler farklı yemekler ve farklı dunyalar oluyor cok gezince. Gayet güzel olmuş teşekkür ederim.
Birde bu tarif yemek kategorisine giriyorsa katılımımı iptal edebiliriz bu arada. Biz hep çorba olarak yapar yemek gibi yerizde bilemedim şimdi,haksızlık olmasın.

Çok teşekkür ederim. Çorba olarak yaparım ben genelde ama yemek olarak yerim çok doyurucu çünkü.
Sorun değil yemek olarak düşünülürse, katılımım iptal edilebilir. Haksızlık olmasın.
Sevgiler
Hayır hayır ben ana yemek olarak yerim siz çorba olarak.Sonuçta verilmiş emek var herşeyden önce .Tekrar ellerinize sağlık

Aynen öyle farkli yoreler farklı yemekler ve farklı dunyalar oluyor cok gezince. Gayet güzel olmuş teşekkür ederim.
Birde bu tarif yemek kategorisine giriyorsa katılımımı iptal edebiliriz bu arada. Biz hep çorba olarak yapar yemek gibi yerizde bilemedim şimdi,haksızlık olmasın.
Yok canım sorun yok:KK19:Böyle bir çorba var yani çorba olarakta geçiyor:kk77:

Yemek yarışmalarında Malatyalı çok:rolleyes::rolleyes:En azından 2 Editörü var bu bölümün ikiside Malatyalı:rolleyes:
Amanın. Bir daha yapmıyım dimi:-)
Birde bu çorba eldekilerden oldu. Nohut hatta minik koftelerde konuluyor bazı yörelerde ama nohutum yoktu haslanmış konserve almadım.
Ögrendigim iyi oldu, bir daha Malatya mutfağı sınırları içinde gezerken iki kere düşüneceğim:KK33:

Amanın. Bir daha yapmıyım dimi:-)
Birde bu çorba eldekilerden oldu. Nohut hatta minik koftelerde konuluyor bazı yörelerde ama nohutum yoktu haslanmış konserve almadım.
Ögrendigim iyi oldu, bir daha Malatya mutfağı sınırları içinde gezerken iki kere düşüneceğim:KK33:
Evet biz nohut ekleriz hatta bazen kuşbaşı et:kk77:Yok canım sen ne istiyorsan yap:KK19:

Back
X