- 2 Ocak 2015
- 346
- 82
- Konu Sahibi birisimbulbana
Benim aslında hoşlandığım hatta baya bağlandığım ama hissettirmediğim birisi var. İlk defa geçen sene görmüştük birbirimizi. Sonra o hep bakmaya başladı ama hep, her gördüğünde. Ben de çekindim bakmadım. Sonra geçen sene okul bitti yaz geçti bu sene başında yine ilk bir ay hep baktı çevremde dolandı ama ben bakmadım, yüzümü çevirdim göz göze gelince, arkamı döndüm. Hem biraz çekindim hem de onun kızlarla samimiyeti beni rahatsız ettiği için ona içten içe kızdım bakmadım. Ama sorun şu ki artık hiç bakmıyor hiç Ve ben ego yaptığım için değil onun başkasından hoşlandığını düşündüğüm için mahvoluyorum. Bir gün önümde otururken arkadaşı başka bir kızı göstererek senin kız vs demiş. Yani bir başkasını mı seviyor o kadar acıyor ki canım eve sığmıyorum artık dışarı atıyorum kendimi ve uykularım kaçıyor. Artık beni hiç takmıyor. Benim canımın acısı nasıl geçecek? Ben böyle devam edemiyorum hayatıma, sınavlarıma konsantre olamadım onu düşünmekten. Çoğundan bütünlemeye kaldım. Ne yapacağımı bilmiyorum.