- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.281
Krem gibi akinti gebelik belirtisi olabilirr bi iki gun daha sabret bi test yap bence@Gzmyts53 @sultansultan90 @omur ozguven
Hamiş canlar bişey soracağım sizlere bi kaç gündür ara ara wcye gittiğimde peçeteye yapışkan ip gibi koyu krem renginde akıntı geliyordu bugün akşam üstünden beri kasık ağrım var adet oluyorum sandım kaç kere wcye gittiğimde şimdi her sildiğimde aynı akıntı geliyor sizlerede oldumu bata 3-4 gün var
Allah hayırlısını versin canım inşallah hayırlı haberler alırız bizde. Yeni denemeye başladın o zamanBiz cocuk dusunmeye baslayinca haziran ayinda doktora gittim. İlk gittigim doktor cikolata kistin var dogal yolla gebe kalamazsin dedi tup bebege yonlendirdi bende ona inanmayip baska doc bir doktora gittim o direk amh ve hsg istedi benden canim haziran ayinda yaptirdim hepsini. Cok sukur temiz cikti tek sıkıntım cikolata kistilerim
Teşekkür ederim canım öyle düşünüyorum bat günü geliyor 3-4 gün sonraKrem gibi akinti gebelik belirtisi olabilirr bi iki gun daha sabret bi test yap bence
Rica ederim canım benim ne demekÇok teşekkür ederim canım beniimm içimi rahatlattın gerçekten çok sağollbende gün aşırı denk geliyor her gün bazen olmuyor :):)
Umutsuzluğa hiç kapılma kuzum her zaman umut vardırHiçbir sorunumuz yok her ay yumurtlama çatlama görüyorum ama döllenmiyor artık umutsuzluğa kapılıyorum
Yumurtlamadan önce olmuş muydu acı, bende öyle oldu.Canım o bende de oluyordu geçen ay yumurtlamadan sonra hep sancım oldu normal yani öyle düşünme önemli olan yumurtlamayı ve çatlamayı görmüş olmaninşallah tutmuştur
Çokça aminnnİnsallah guzel haberler doneriz hepimiz pozitiflerlee
Yok canım yumurtlama günü başladı adet olana kadar sürdü öncesinde yoktuYumurtlamadan önce olmuş muydu acı, bende öyle oldu.
Miktarı ne kadar, bi kaşık kadar çok mu?Adete son 6 kala başladı bende
Zaten bu tek belirti
1 yemek kaşığı var mıdır miktarı (çok mu)?Yok bundan 4-5 gün önce bir buçuk gün kahverengi lekelenmelerim olmuştum o lekelenme bitince bu akıntıdan gelmişti bikaç gündür ara ara peçeteye geliyordu bu gün her seferinde geliyor kasık ağrım olduğundan beri
Benimde tersi oldu.Yok canım yumurtlama günü başladı adet olana kadar sürdü öncesinde yoktu
Aşkoom misafirlerim var anca girebildim ya çok heycan yaptım diğer sıcaklık 37 dediğin mesajları okuyunca. Hayırlısı olsun aşko daha gününe vardı diye hatırlıyorum inşallah güzel haberler alırsın@miresl @raainbow @Safiye19_Umutlu_Pozitif_ @ucge @omur ozguven
Mucizemmm16 Veziir ve diğer kizçeler test yaptim her zamanki gibi negatif
Kız o bende yumurtlama öncesi ve sonrasında geliyor regle yakın kesiliyor@Gzmyts53 @sultansultan90 @omur ozguven
Hamiş canlar bişey soracağım sizlere bi kaç gündür ara ara wcye gittiğimde peçeteye yapışkan ip gibi koyu krem renginde akıntı geliyordu bugün akşam üstünden beri kasık ağrım var adet oluyorum sandım kaç kere wcye gittiğimde şimdi her sildiğimde aynı akıntı geliyor sizlerede oldumu bata 3-4 gün var
Çok teşekkür ederim valla moral oldu yazdıklarınızUmutsuzluğa hiç kapılma kuzum her zaman umut vardırburda hepimiz öyleyiz aylarca senelerce uğraşanlar var ama Rabbim en hayırlı zamanda veriyor bebişler gelecekleri zamanı çok iyi biliyorlar o yüzden umudumuz hep olmalı canım ne güzel sorun yokmuş yumurtlama çatlama oluyormuş canım sadece zamanı var bizde o zamanı beklemek zorunda kalıyoruz maalesef canım ama hiç üzülme Rabbim burada anne olmak isteyen her arkadaşımıza anne olmayı tattırsın inşallah
Lekelenmem çok değildi sildiğimde peçeteye kahve soluk pembe şeklinde azcık bir buçuk günde 4-5 kere geldi sonra bitti ve sadece bahsettiğim bu krem renginde yapışkan akıntı geldi bikaç kez bugünse her wcye gittiğimde peçeteye az az geliyor iç çamaşırıma hiç bişey gelmiyor1 yemek kaşığı var mıdır miktarı (çok mu)?
Yumurtlamadan kaç gün sonra başladı akıntı?
Yok ben hiç görmedim böyle akıntım olmazdı bide bata 3-4 gün var normalde şimdi beyaz pütürlü akıntı gelirdi adet belirtisi olaraktı bu değişikKız o bende yumurtlama öncesi ve sonrasında geliyor regle yakın kesiliyor
Daha fazla bende hatta bugün sabah ve akşam iç çamaşırımı değiştirdimMiktarı ne kadar, bi kaşık kadar çok mu?
kasıklarda batma sık okuyoruz o var mıydı?
Kuzum benimde bata 5 gün falan var aynı krem gibi beyaz akıntım hayr olsun inşallahAhahaha inşallah öyledir canımyok Yani eğer bu gebelik değilse enfeksiyon mu diye eve gidince randevu alcam ama öyle koku kaşıntı falanda yok bide akıntım sarı falan değil krem yani
Sarımsı mı birazKuzum benimde bata 5 gün falan var aynı krem gibi beyaz akıntım hayr olsun inşallah
Yok hayır beyaz krem gibiSarımsı mı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?