Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Krem gibi akinti gebelik belirtisi olabilirr bi iki gun daha sabret bi test yap bence

Allah hayırlısını versin canım inşallah hayırlı haberler alırız bizde. Yeni denemeye başladın o zaman

Hiçbir sorunumuz yok her ay yumurtlama çatlama görüyorum ama döllenmiyor artık umutsuzluğa kapılıyorum
Umutsuzluğa hiç kapılma kuzum her zaman umut vardır burda hepimiz öyleyiz aylarca senelerce uğraşanlar var ama Rabbim en hayırlı zamanda veriyor bebişler gelecekleri zamanı çok iyi biliyorlar o yüzden umudumuz hep olmalı canım ne güzel sorun yokmuş yumurtlama çatlama oluyormuş canım sadece zamanı var bizde o zamanı beklemek zorunda kalıyoruz maalesef canım ama hiç üzülme Rabbim burada anne olmak isteyen her arkadaşımıza anne olmayı tattırsın inşallah

1 yemek kaşığı var mıdır miktarı (çok mu)?
Yumurtlamadan kaç gün sonra başladı akıntı?

Kız o bende yumurtlama öncesi ve sonrasında geliyor regle yakın kesiliyor

Çok teşekkür ederim valla moral oldu yazdıklarınızaminnnnn isteyen herkese

1 yemek kaşığı var mıdır miktarı (çok mu)?
Yumurtlamadan kaç gün sonra başladı akıntı?
Lekelenmem çok değildi sildiğimde peçeteye kahve soluk pembe şeklinde azcık bir buçuk günde 4-5 kere geldi sonra bitti ve sadece bahsettiğim bu krem renginde yapışkan akıntı geldi bikaç kez bugünse her wcye gittiğimde peçeteye az az geliyor iç çamaşırıma hiç bişey gelmiyor

Ahahaha inşallah öyledir canım yok Yani eğer bu gebelik değilse enfeksiyon mu diye eve gidince randevu alcam ama öyle koku kaşıntı falanda yok bide akıntım sarı falan değil krem yani
Kuzum benimde bata 5 gün falan var aynı krem gibi beyaz akıntım hayr olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…