- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.321
İlk idrarını kaba yap kenara koy canımYarın eğer altıma yapmadan gidersem belki ilk idrarda çıkar
miraclebeyb kuzum işini 3 e indirdim bugün de sakız aldım kendime arada çiğniyorum
Sende durumlar nasıl ?
Sonuncusunu yani üçüncüsünü yakacam şimdi beraber içelim mi
İnşallaaah güzel haberler vericeksinAhahha tamam canısı inşallah güzel haber vermek için etiket yaparım
Afiyet olsunİçtik gitt vallahi
Yarasın diyecem de gebelik varsa pek yaramaz gibiAfiyet olsun
Birşey olmaz İnşallahYarasın diyecem de gebelik varsa pek yaramaz gibi
Hsg hakkında sorcaktım canım ya. Ben nisan ayında hormon testi yaptırdım ayrıca vajinal ve karından bakıldı sorun yok dedi doktor. 1 yıl dene olmazsa hsg dedi folik asit kullan şimdilik dedi o kadar. yaştan dolayı acele ediyorum ilk çocuğum olacak nasip olursa. 30 u bitirmek üzereyimTabii ki canım buyur
Biz bu işleri inşallaha bağladık bakalımBirşey olmaz İnşallah
Bence var amaaaBiz bu işleri inşallaha bağladık bakalım
Bu test beni yanılttıysa varya bu 3 indirdiğim laneti 10 a çıkarırım yine
Kafayı yemem umarım
DiyorsunBence var amaaadarısı başıma diyelim
Yaa amiiinnDiyorsunkız valla olursa seni ilk dualarıma katacağım
Hele bi olsun
Ne zamandan beri deniyorsun canımYaa amiiinn
Seninde bugün mü başladı akıntı?Kuzum benimde bata 5 gün falan var aynı krem gibi beyaz akıntım hayr olsun inşallah
Bat ne zaman canım?Lekelenmem çok değildi sildiğimde peçeteye kahve soluk pembe şeklinde azcık bir buçuk günde 4-5 kere geldi sonra bitti ve sadece bahsettiğim bu krem renginde yapışkan akıntı geldi bikaç kez bugünse her wcye gittiğimde peçeteye az az geliyor iç çamaşırıma hiç bişey gelmiyor
Evet bugün yoğun bi şekilde vardıSeninde bugün mü başladı akıntı?
15 aydır canım baya oldu Mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadımNe zamandan beri deniyorsun canım
28-28 Ağustos yani 3-4 gün kaldı 8 gün kala gecesi ve 7 gün kala lekelenmeler olduBat ne zaman canım?
Allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah15 aydır canım baya oldu Mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?