- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.001
Bende bugun bu topiğe aktif oldjm acıkcası siteye de iş güç mfkNapıyosunuz canlaaar nasılsınız girdim baktım ara ara ama çok dahil olamadımMucizemmm16 @Lale95 Demgey3 iyilikperisi92 @Safiye19 @Cgh
Yarın eczaneler kapalı pazartesi günü 3 gün kalmıs oluyo heralde cıkar ozaman netKuzum pazartesi test yapacağım iyice belirgin olursa hemen kan vermeye gideceğim
kuzum bence biraz daha bekle sonra tekrar yap hatta erken gebelik testi ile yap inşallah vardır yaaa
Ahahaha aşko çok güldüm buna ben yaaakıyamam kız çok aktif olmadın ya burda hatırlayamamışlardır ben unutmuyorum bak ahahaha
Bence gecikmeyi bekleYarın eczaneler kapalı pazartesi günü 3 gün kalmıs oluyo heralde cıkar ozaman net
Bende mi eskidim necok şükür amınn
Benı unutmayan biriBiz eskiler dem kaldık ya bu sayfa iyi olmus bence eskilerden derken hamıle kalamayan eskılr
Olacak inşallah ben senden bekliyorum bu ay güzel haber vereceksin
Bence gecikmeyi bekle
çok sabırsızız resmen meraktan ölcemBence gecikmeyi bekle
Ahahah yerim seni benim için uykusundan vazgeçtibu aşk değilde ne ben yine uyumuşum kızlar ya hala gelen giden yok testler doğru galiba ay o ekşın günü yoğun güne gelince nasıl kötü oluyor ya sana iyi denk gelmiş aşko
Kız kıymetini bil ne güzelya söylenerek yapsa yada yapası olmaya olmaya yaklaşsa sana o yüzden bak bunları düşün ondan önce sen atla üstüne
Çok mantıklı bunu bi düşünmeliyimKız kıymetini bil ne güzelya söylenerek yapsa yada yapası olmaya olmaya yaklaşsa sana o yüzden bak bunları düşün ondan önce sen atla üstüne
cok şükür amınn
Benı unutmayan biriBiz eskiler dem kaldık ya bu sayfa iyi olmus bence eskilerden derken hamıle kalamayan eskılr
Bizim var bugun ilişki. 3 2 3 2 bakalım nasıl olacak
Bende bugun bu topiğe aktif oldjm acıkcası siteye de iş güç mfkdevamke
Bencede ve bu arada normal test var ya 5 TL falan oluyor onlardan al bazen onlar daha iyi çıkartıyor ama bir kaç gün bekle inşallah doğru gördük çünkü bu kadar tekli çıkması biraz anormal kuruma çizgisi içindeKuzum pazartesi test yapacağım iyice belirgin olursa hemen kan vermeye gideceğim
kuzum bence biraz daha bekle sonra tekrar yap hatta erken gebelik testi ile yap inşallah vardır yaaa
Aşkolar ben yattım yarın sabah görüşürüz
Evet canım ama erken gebelik testi al daha doğru sonuç çıkarYarın eczaneler kapalı pazartesi günü 3 gün kalmıs oluyo heralde cıkar ozaman net
Ay inşallah inşallah bizde senden güzel çift çizgiler bekliyoruz aşkoooYaa siz bana çift çizgi gösterdiğiniz gün ben uykumu dinlerimbu gözler uykudan çok çift çizgiler müjdeler haberler görmeyi seviyor aynen aşko aşırı rahatım yayıldım yattım ahahhaha dert yok tasa yok
Evet kuzum elimde var o kaset testlerden pazartesi yapacağımBencede ve bu arada normal test var ya 5 TL falan oluyor onlardan al bazen onlar daha iyi çıkartıyor ama bir kaç gün bekle inşallah doğru gördük çünkü bu kadar tekli çıkması biraz anormal kuruma çizgisi içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?