Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım inşallah güldürsün yüzünü

Tık tık kimse yok mu uyudunuz mu hadi hadi kandırmayın çıkın yoksa ekşınlı gecelerdemisiniz şaka bi yana iyi geceler

Haha arkasımda geçen bana rahmim kaynıyor dedi dedim kaynıyor ne demek bebek istiyor rahmim diyor ay yarıldım yere 3 çocuk istiyor
Ay çok güldüm o neymiş kız rahmim kaynıyor ne anam benim rahmim bitaneyi doğursunda hayırlısıyl sonra bidaha kaynama konusunu düşünürüz
kız döversinde şimdi değil bebeyi bi yap sonra söz tencere tava aşlah ne verdiyse alırsın sinirimi

Kıızz Allah için bi kan ver ya çatlıcaz şurda gebesin işte anaaaa ben elimde olsa cumaya kadar 4 kere daha kan veririm cidden bu betanın değerini gösteren testi neden icat etmediler daha ben hergün bakardım

Ciddi mi kız :) hamile. Misin kuzum
Ayy hamileyim yaaa beynimin bir kısmı keseyi görmeden kabullenemesede hamileyim 1 yılın sonunda şükür geldi sağlıkla ilerlesin minik çocuğum benim yaa tamda evlilik yıl dönümümüzün ayında olmuş ben bi sevin bi sevin

Ana :) masallah ua kese görülmedi mi şimdi oy cok sevindim kuzum vallla

Kızlar ben regl oluyorum galiba kahverengi lekelenmem başladı yeni bat 11 Ekim olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…