- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- 103
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.021
Allahım inşallah güldürsün yüzünüAy inşallah inşallah bizde senden güzel çift çizgiler bekliyoruz aşkoooOh valla keyfini çıkar bebeğim bende çok severim boş günleri
Evet kuzum elimde var o kaset testlerden pazartesi yapacağımpazartesi gecikmemin 6. Günü olacak ya
Pazartesi ikimiz kan verelimAy inşallah inşallah bizde senden güzel çift çizgiler bekliyoruz aşkoooOh valla keyfini çıkar bebeğim bende çok severim boş günleri
Evet kuzum elimde var o kaset testlerden pazartesi yapacağımpazartesi gecikmemin 6. Günü olacak ya
Ayy amin inşallah canım hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim inşallahAllahım inşallah güldürsün yüzünü
Ayyy inşallah ya çift çizgi çıkarsa benim ki vereliiimmmPazartesi ikimiz kan verelim
Sanada iyi geceler bebeğimAynen kız normalde 3 lere kadar uzardı konuşma neyse bugünlük öyle olsuniyi geceler bebeğiiiimmm
Günaydın juzum yeni uyandim, akşam erkenden uyumuşumNapıyosunuz canlaaar nasılsınız girdim baktım ara ara ama çok dahil olamadımMucizemmm16 Lale95 Demgey3 iyilikperisi92 miraclebeyb @Cgh
Kıızz asıl güzel yeri gırgır şamata zatenAaa aşko sen taze hamişsinyat uyu dinlen biz öyle önemli noktalar konuşmuyoruz geceleri gırgır şamata muhabbet
Ay çok güldümHahaarkasımda geçen bana rahmim kaynıyor dedi dedim kaynıyor ne demek bebek istiyor rahmim diyor ay yarıldım yere 3 çocuk istiyor
Bizim geldi suratı beş karış tutmayın beni dövücemönceden hiç istemiyodum gerçi hala çok istediğim söylenemez ama bebiş çalışması diye yani yoksa hiç istemiyorum benimde ya şimdi eşim diyo ki yaşlanmışız hahahahaha
Kıızz Allah için bi kan ver ya çatlıcaz şurdaAhahah yerim seni benim için uykusundan vazgeçtibu aşk değilde ne ben yine uyumuşum kızlar ya hala gelen giden yok testler doğru galiba ay o ekşın günü yoğun güne gelince nasıl kötü oluyor ya sana iyi denk gelmiş aşko
Ayy hamileyim yaaa beynimin bir kısmı keseyi görmeden kabullenemesede hamileyim 1 yılın sonunda şükür geldi sağlıkla ilerlesin minik çocuğum benimCiddi mi kız :) hamile. Misin kuzum
Aynen he o kadar arkadaşınız kaldı ki agustos da masalllahAşko bu ay çok şükür çok gebe haberi aldık bu topikte devamıda gelsin tabi bizde bu ay olanlardan olalım inşallahBu topik uğurlu gitme
Ana :) masallah ua kese görülmedi mi şimdi oy cok sevindim kuzum valllaAyy hamileyim yaaa beynimin bir kısmı keseyi görmeden kabullenemesede hamileyim 1 yılın sonunda şükür geldi sağlıkla ilerlesin minik çocuğum benimyaa tamda evlilik yıl dönümümüzün ayında olmuş ben bi sevin bi sevin
Canim teşekkür ederim cok şükür agrim sancim vs yok. Sabirsizlikla yarini bekliyoruz bakalim ne olacak. Dış gebelik olmamasi icin dua ediyorumucge kuzumm napıyosun nasılsın merak ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?