Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kıızz Allah için bi kan ver ya çatlıcaz şurda gebesin işte anaaaa ben elimde olsa cumaya kadar 4 kere daha kan veririm cidden bu betanın değerini gösteren testi neden icat etmediler daha ben hergün bakardım
Ahahhhah yarın sabah test yapacağım kuzum eğer belirgin çıkarsa çizgiler gideceğim hemen kan vermeye Valla ya daha çok geliştirmeleri lazım bu tarz testleri mesela hemen döllenme olup olmadığını gösterse ilişkiden sonra ohhh ne güzel olurdu

Ana :) masallah ua kese görülmedi mi şimdi oy cok sevindim kuzum vallla
Yok daha çarşamba günü öğrendim 4+1 dedi doktor betam çarşamba 62 çıktı cuma kan verdim onda da 116 küsür çıktı bana az geldi ama doktor güzel dedi bidaha önümüzdeki cuma görüşelim dedi bekliyorum sabırsızlıkla

Canim teşekkür ederim cok şükür agrim sancim vs yok. Sabirsizlikla yarini bekliyoruz bakalim ne olacak. Dış gebelik olmamasi icin dua ediyorum
İnşallah değildir kuzuumm dualarım seninle İnşallah bebeğin sağlıkla büyür Yarın güzel haberlerle dön inşallah

Ay inşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum yaa evet artık bilim insanları bu işe bi el atsın kaçıncı yüzyıldayız ya

Bence onu şimdi yap
Patlat hemen
Eğer artmışsa çıkar zaten Aşko

Kuzu zaten öyle oluyor normal kız masalllah cok sevindim senınn adın avallla

Ya su pembe renk erkenngebelık var ua o kesin çıkartıyor kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…