- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.041
AhahhhahKıızz Allah için bi kan ver ya çatlıcaz şurdagebesin işte anaaaa ben elimde olsa cumaya kadar 4 kere daha kan veririm cidden bu betanın değerini gösteren testi neden icat etmediler daha ben hergün bakardım
Kızlar ben regl oluyorum galiba kahverengi lekelenmem başladı yeni bat 11 Ekim olacak gibi
Yok daha çarşamba günü öğrendim 4+1 dedi doktor betam çarşamba 62 çıktı cuma kan verdim onda da 116 küsür çıktı bana az geldi ama doktor güzel dedi bidaha önümüzdeki cuma görüşelim dedi bekliyorum sabırsızlıklaAna :) masallah ua kese görülmedi mi şimdi oy cok sevindim kuzum vallla
İnşallah değildir kuzuumm dualarım seninleCanim teşekkür ederim cok şükür agrim sancim vs yok. Sabirsizlikla yarini bekliyoruz bakalim ne olacak. Dış gebelik olmamasi icin dua ediyorum
Ay inşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum yaaAhahhhahyarın sabah test yapacağım kuzum eğer belirgin çıkarsa çizgiler gideceğim hemen kan vermeye Valla ya daha çok geliştirmeleri lazım bu tarz testleri mesela hemen döllenme olup olmadığını gösterse ilişkiden sonra ohhh ne güzel olurdu
Ayyyy inşallah kuzum bende çok istiyorum size güzel haberler vermeyiAy inşallah güzel haberlerle gelirsin kuzum yaaevet artık bilim insanları bu işe bi el atsın kaçıncı yüzyıldayız ya
Gunaydin kuzum nasilsin?bekleyelim bakalim yarin testdə ne çikacak
Günaydın aşko nasılsin?nerelerdesin ?Günaydınnn
Nasılsınız canım kızlar
Günaydın canim şükür iyilik sağlık öglen yemeği hazirliyom bir elimde telefonGünaydın aşkolar nasılsınız
Ben daha yataktan kalkmadımGünaydın canim şükür iyilik sağlık öglen yemeği hazirliyom bir elimde telefon
Günaydın bebeğiiiimm iyiyim teşekkür ederim sen nasılsınGunaydin kuzum nasilsin?bekleyelim bakalim yarin testdə ne çikacak
Bence onu şimdi yapKızlar herkese günaydın kırmızılar gelmezse yarın tekrar test yapacağım bildiğiniz üzere yarın reglimin gecikmesinin 6.günü olacakelimde kaset test var artimedin yine de erken gebelik almama gerek var mı ya Mucizemmm16 R raainbow _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb fnd_50 Lale95 Ginnys M Mavimiresl iyilikperisi92 M melek076 R Random3 G Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım
Kuzu zaten öyle oluyor normal kız masalllah cok sevindim senınn adın avalllaYok daha çarşamba günü öğrendim 4+1 dedi doktor betam çarşamba 62 çıktı cuma kan verdim onda da 116 küsür çıktı bana az geldi ama doktor güzel dedi bidaha önümüzdeki cuma görüşelim dedi bekliyorum sabırsızlıkla
Günaydın bebeğimGünaydınnn
Nasılsınız canım kızlar
Yap gitsin bence günelrdir sinsi sinsi takipteyimKızlar herkese günaydın kırmızılar gelmezse yarın tekrar test yapacağım bildiğiniz üzere yarın reglimin gecikmesinin 6.günü olacakelimde kaset test var artimedin yine de erken gebelik almama gerek var mı ya Mucizemmm16 R raainbow _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb fnd_50 Lale95 Ginnys M Mavimiresl iyilikperisi92 M melek076 R Random3 G Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım
Ya su pembe renk erkenngebelık var ua o kesin çıkartıyor kuzuKızlar herkese günaydın kırmızılar gelmezse yarın tekrar test yapacağım bildiğiniz üzere yarın reglimin gecikmesinin 6.günü olacakelimde kaset test var artimedin yine de erken gebelik almama gerek var mı ya Mucizemmm16 R raainbow _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb fnd_50 Lale95 Ginnys M Mavimiresl iyilikperisi92 M melek076 R Random3 G Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?