Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar herkese günaydın kırmızılar gelmezse yarın tekrar test yapacağım bildiğiniz üzere yarın reglimin gecikmesinin 6.günü olacak 😩 elimde kaset test var artimedin yine de erken gebelik almama gerek var mı ya 😔 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @raainbow @000umutlu000 @Safiye19 @fnd_50 Lale95 Lale95 @asunny @miresl @iyilikperisi92 M melek076 R Random3 @Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım ❤️
Aşkım son adet tarihinden sayınca kaçıncı gün bugün kız yap o testi şimdi işte bebeğim 😍😍

Ay çok güldüm😂😂😂 o neymiş kız rahmim kaynıyor ne 😂😂😂 anam benim rahmim bitaneyi doğursunda hayırlısıyl sonra bidaha kaynama konusunu düşünürüz😂😂😂

😂😂😂 kız döversinde şimdi değil bebeyi bi yap sonra söz tencere tava aşlah ne verdiyse alırsın sinirimi 😂😂😂
Yaa adam sigarayı bırakır sinirli olur diyet yapar sinirli olur iş yerinde bişey olur sinirli olur yeter be yeter alcam elime artık sanki ben diyet yap demişim kendini aç bırakıp bırakıp gelip evde bize kükrüyo şişkoo 🤣🤣🤣

Kızlar herkese günaydın kırmızılar gelmezse yarın tekrar test yapacağım bildiğiniz üzere yarın reglimin gecikmesinin 6.günü olacak 😩 elimde kaset test var artimedin yine de erken gebelik almama gerek var mı ya 😔 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @raainbow @000umutlu000 @Safiye19 @fnd_50 Lale95 Lale95 @asunny @miresl @iyilikperisi92 M melek076 R Random3 @Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım ❤️
Bu kadar gecikmeyle asla erken gebeliğe ihtiyacın yok canım. Ki ben de 3 gün önce artımedin normal testinde görmüştüm. Hadi güzel haberler ver bize, çiçek açsın grubumuz 🌸❤️

İnşallah değildir kuzuumm dualarım seninle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 İnşallah bebeğin sağlıkla büyür 🤲🏻 Yarın güzel haberlerle dön inşallah
İnsallah yavrum ya Allah razi olsun 🤲 cok korkuyorum gercekten dua etmekten baska elimden birşey gelmiyor. Bugun 6+2 olduk 🤷
Sen nasılsın canim hamilesin galiba fazla bakamiyorum kusura bakma cok sevindim Allahim sağlıklı gebelik nasip etsin ❤️🤲

Back
X