- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.061
Aşkım son adet tarihinden sayınca kaçıncı gün bugün kız yap o testi şimdi işte bebeğimKızlar herkese günaydın kırmızılar gelmezse yarın tekrar test yapacağım bildiğiniz üzere yarın reglimin gecikmesinin 6.günü olacakelimde kaset test var artimedin yine de erken gebelik almama gerek var mı ya Mucizemmm16 @raainbow @000umutlu000 @Safiye19 @fnd_50 Lale95 @asunny @miresl @iyilikperisi92 M melek076 R Random3 @Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım
Allahım yalnız değilimBen daha yataktan kalkmadım
Ne var menüde
Günaydın aşko iyi be sen nasılsın ❤Günaydın aşkolar nasılsınız
Olsun kuzum önümüzde ki ay bomba gibi geçer inşallah ve sonunda bebiş haberi verirsin inşallah
Yok kiz bizde saat 12:51 saat 9dan ayaktayimBen daha yataktan kalkmadım
Ne var menüde
Hiç gerek yok bence canım kesin çıkar çok bile bekledinKızlar herkese günaydın kırmızılar gelmezse yarın tekrar test yapacağım bildiğiniz üzere yarın reglimin gecikmesinin 6.günü olacakelimde kaset test var artimedin yine de erken gebelik almama gerek var mı ya Mucizemmm16 @raainbow @000umutlu000 @Safiye19 @fnd_50 Lale95 @asunny @miresl @iyilikperisi92 M melek076 R Random3 @Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım
Günaydın tatlim bugün adetinin kaçinci günü söyle bakalim heleKızlar herkese günaydın kırmızılar gelmezse yarın tekrar test yapacağım bildiğiniz üzere yarın reglimin gecikmesinin 6.günü olacakelimde kaset test var artimedin yine de erken gebelik almama gerek var mı ya Mucizemmm16 @raainbow @000umutlu000 @Safiye19 @fnd_50 Lale95 @asunny @miresl @iyilikperisi92 M melek076 R Random3 @Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım
Bende kalkacağım da yağmurun durmasını bekliyorumAllahım yalnız değilimben kalktım ama kahve içiyorum henüz tan ayılamadım 5 te uyudum beee
İdare ediyoruzGünaydın aşko iyi be sen nasılsın ❤
Ay zaten Azerileri çok seviyorumYok kiz bizde saat 12:51 saat 9dan ayaktayim
Menüde tavuk pilavAzerbaycan pilavi baya lezzetli olur
Aynen öyle yapıyoruz aşkoBende kalkacağım da yağmurun durmasını bekliyorum
Ne yapıyoruz ilk uyanır uyanmaz
Kahvemizi alıp balkona çıkıp sigara içiyoruz
İnşaallah bir gün nasip olur Azərbaycana gelsen misafirim olursunAy zaten Azerileri çok seviyorum
Ama yemeklerini yemedim hiç
Aynen aşkoAynen öyle yapıyoruz aşkoşu hayattaki tek zevkim bu yemin ederim
Ay aşko ne tarlişsinİnşaallah bir gün nasip olur Azərbaycana gelsen misafirim olursun
Ee şey onu bende merak ediyorumAynen aşko
Ben tek birşeyi merak ediyorum
O da bebiş olunca nasıl bırakacağım
Yok diyor herkes ben var diyorum inatlaEe şey onu bende merak ediyorumhahahahaha bi bardak kahve bi dal sigara hakkımız da mı yok yaniiii
Yaa adam sigarayı bırakır sinirli olur diyet yapar sinirli olur iş yerinde bişey olur sinirli olur yeter be yeter alcam elime artık sanki ben diyet yap demişim kendini aç bırakıp bırakıp gelip evde bize kükrüyo şişkooAy çok güldümo neymiş kız rahmim kaynıyor ne anam benim rahmim bitaneyi doğursunda hayırlısıyl sonra bidaha kaynama konusunu düşünürüz
kız döversinde şimdi değil bebeyi bi yap sonra söz tencere tava aşlah ne verdiyse alırsın sinirimi
Bu kadar gecikmeyle asla erken gebeliğe ihtiyacın yok canım. Ki ben de 3 gün önce artımedin normal testinde görmüştüm. Hadi güzel haberler ver bize, çiçek açsın grubumuzKızlar herkese günaydın kırmızılar gelmezse yarın tekrar test yapacağım bildiğiniz üzere yarın reglimin gecikmesinin 6.günü olacakelimde kaset test var artimedin yine de erken gebelik almama gerek var mı ya Mucizemmm16 @raainbow @000umutlu000 @Safiye19 @fnd_50 Lale95 @asunny @miresl @iyilikperisi92 M melek076 R Random3 @Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım
İnsallah yavrum ya Allah razi olsunİnşallah değildir kuzuumm dualarım seninleİnşallah bebeğin sağlıkla büyür Yarın güzel haberlerle dön inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?