Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok diyor herkes ben var diyorum inatla
Hemen bırakmak mucize
Ben bazen içmediğim zaman herife saldırıyorum
Bende bende ayy ben bir pakete yakın hatta bazen bir paket içiyorum nasıl bırakırım bilmiyorum kızıma hamileyken kardeşim görümcem içerken onlardan bi kaç fırt götürüyodum hep öyle geçti hiç tam sigara içmedim o zaman çokta fazla aramıyodum ama şimdi nasıl olur bilemiyorum o değil evde sigara içende yok

Gecikme 6 gün ya normal test yapabilirsin çünkü zaten erken gebelikle öncesi normaller sonrası için sen birde 6 günü bulmuşsun eğer varsa ztn bugün yapsan çıkar ilk idrar gerek duymadan çünkü gebelik 5. Hafta gibi oluyor ve yüksek bir betaya ulaşıyor bu nedenle gün içinde bile çıkıyor varsa

Bende tekim aşko
Kimse içmiyor
Ama bende de yarım paket en az
Geçen hafta başıma birşey düşmüştü galiba 4 tane içiyordum

Canım çıkar erken gebelik testine gerek yok artık kaset testlerde cok hassas, artimed de güzel bir test:)

Günaydınnn
Nasılsınız canım kızlar
Günaydınnnn nerelerdesin kuzuumm biz iyizz sen nasılsın
Ayyyy inşallah kuzum bende çok istiyorum size güzel haberler vermeyi Ahahaha bizi bilim insanı yapacaklar neler neler üretiriz
Ayy inşallah Kız varya dünyaya yararımız daha iyi olur
Günaydın aşkolar nasılsınız
Günaydınnn bildiğin gibi çamaşırlar ütüler bana bakıyor ben onlaa bakıyorum sen napıyosun
Kuzu zaten öyle oluyor normal kız masalllah cok sevindim senınn adın avallla
Teşekkür ederimm kuzumm herkesin güzel haberlerini alınca ben daha çok sevincem inşllah

Acil sigara içen birini yanımıza almamız lazım Öyle devam edebilsen aslında kuzum çok iyi olurdu şimdi yine arttı galiba dimi
Burada senin veya miraclebeyb ismini okumam yeterli anında sigara içiyorum
Evet arttı maalesef
Zaten yakında iş başı yapacağım ve daha da artacak sanırım
Yok mu kimse bizim gibi içen aramıza alalim

Kizz ben esiminkinden bi fırt cekmistim cigerlerim yandı basım döndü nasil iciyorsunuz onu ya
Ayy alışkanlık işte gözü kör olsun ilk başta öyle oluyo zaten neyseki sen alışmamışsın bebeğim ilk içtiğinde benimde çok başım dönmüştü bildiğin kafam güzel olmuştu sanki öyle dönüyodu hahhahah

Valla bizim evi de görürüypt bi elimi atmam lazım

Burada senin veya miraclebeyb ismini okumam yeterli anında sigara içiyorum
Evet arttı maalesef
Zaten yakında iş başı yapacağım ve daha da artacak sanırım
Yok mu kimse bizim gibi içen aramıza alalim
Adımı değiştirtcen bana erken uyanıp uykumu alamadıysam çok daha fazla içiyorum ayılmak adına belki iş yerinde azaltırsın kuzum kafan dağılır tabi eve gelince acısını cıkartmazsan

Yok canım gerek yok yarın kaset testte silik bile olsa muhakkak kan ver muhakkak yani bayağı geç oldu artık bu kadar bekletme gebesinde işte nasıl inandıracaz seni buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…