Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen aşko
Ben tek birşeyi merak ediyorum
O da bebiş olunca nasıl bırakacağım
Mucizemmm16 aşkolaar kahve benim hayattaki tek zevkimdi çarşambadan beri içmiyorum içmeden sinir küpü olurdum ama değilim bakınız şimdi marketten kafeinsiz kahve söyledim canm çok istediğinde en azndan onu içerim diyorum
Bizimde dualarımız seninle kuzum İyim ben olurmu hiç öyle şey sen güzel haberlerle gel yeterki biz sonrada konuşuruz nolcak 4+1 de öğrendm çok yeni sağlıklı büyüsün diye dua ediyorum bende Amiin inşallah seninle bebişinden güzel haberler nasip etsin Allahım

Gezen tavuk yumurtası öneriliyor evde oturan uslu kizlar (yaşlı kadınlarin sevdiği tip kızlar gozu açılmamış) geldi aklima

Aşko sen gebesin biz bi gebe kalsak da o kafaya girsek iyi olur
Ama yok hala inatla içiyoruz
Bizden adam olmaz bu konuda bence

Adımı değiştirtcen bana erken uyanıp uykumu alamadıysam çok daha fazla içiyorum ayılmak adına belki iş yerinde azaltırsın kuzum kafan dağılır tabi eve gelince acısını cıkartmazsan
Aşko inanki iş yerinde daha kötü
Önümüze ne konular geliyor bazen
Boşanmayı bırak ona alıştık
Bende o dava için yakıyorum arkadaşlarla
Acılarını paylaşmak adına

Al işte benimde öyle neyse gebe olana kadar devamke sonrasına bakıcaz bakalım günde 2 bardak içebiliyorum teke indirsem iyi olucak önceden daha da çok içiyodum 3 4 5 bardak sıkıldıkça kahve şimdi çok aramıyorum ama sabah muhakkak içmeliyim

Aşko sen gebesin biz bi gebe kalsak da o kafaya girsek iyi olur
Ama yok hala inatla içiyoruz
Bizden adam olmaz bu konuda bence
Yok aşkoo haklısın o kafaya girmeden olmuyor ben sigara kullanmam ama kahveyi şöyle söyliyim bigünde 4 büyük bardak soguk kahve 5-6 kupa filtre kahve 3-4 tanede Türk kahvesi içerdim zararlı bırak dediler bıraktımmı hayır hamile oldugumu duyduğum an kestim susam kadar çocuk neler yaptırıyor o kafa şart inşallah sizinde alcaz o çift çzgi haberlerini

Aşko bende bu ay akıntı bile yok
Habire ilişkiden sonra spermler çıkıyor
Başka gelen giden yok belirti yok
Bu ay da ümidim yok açıkçası

Ama kahvesiz olmaz ya

Aşko inanki iş yerinde daha kötü
Önümüze ne konular geliyor bazen
Boşanmayı bırak ona alıştık
Bende o dava için yakıyorum arkadaşlarla
Acılarını paylaşmak adına
Kız aşko saçmalaşma lütfen başkalarının enerjisini üstüne almasanaaağğğ sadece dinle ama enerji alanlarına girme onlar gibi hissetme kendini onların yerine koyma yoksa tabi çok içersin hatta tiryakiden beter oluruz

Amin canim insallah Allah'ım isteyen herkese sağlıklı güzel gebelikler, bebisler nasip etsin

Kızz 2 bardak içsem bırakırdım ben ben baya en az 10 bardağı buluyordum bebe ben burdayım dediğiii an bıraktım çok ilginçmiş cidden sizede bebişleriniz yakın zamanda bıraktırır inşallaaah yaa yoksa biz bu kafayla adam olup bırakamayz

Yaa çok şükür kuzum sevindim senin adına ❤ aşko 10 bardak ne cılkını çıkartmışsın hahahahaha yemek yemeye yerin kalıyo muydu acaba o kadar kahveden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…