- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.101
Aman aman bi daha yapma aşko kötü kaka öğkEvet benimde öyle oldu hahahahash
Günaydın juzum yeni uyandim, akşam erkenden uyumuşum
Napiyosunuz?
Aynen aşko
Ben tek birşeyi merak ediyorum
O da bebiş olunca nasıl bırakacağım
Bizimde dualarımız seninle kuzumİnsallah yavrum ya Allah razi olsuncok korkuyorum gercekten dua etmekten baska elimden birşey gelmiyor. Bugun 6+2 olduk
Sen nasılsın canim hamilesin galiba fazla bakamiyorum kusura bakma cok sevindim Allahim sağlıklı gebelik nasip etsin
Yaa maşallah miniğimİyiyiz askom bebiste iyi bir hafta gerideydi ya büyümüş yakalamış haftasınıbenim yine bulantılarım devam
Aşko sen gebesin biz bi gebe kalsak da o kafaya girsek iyi olurMucizemmm16 aşkolaar kahve benim hayattaki tek zevkimdi çarşambadan beri içmiyorum içmeden sinir küpü olurdum ama değilim bakınız şimdi marketten kafeinsiz kahve söyledim canm çok istediğinde en azndan onu içerim diyorum
Bizimde dualarımız seninle kuzumİyim ben olurmu hiç öyle şey sen güzel haberlerle gel yeterki biz sonrada konuşuruz nolcak 4+1 de öğrendm çok yeni sağlıklı büyüsün diye dua ediyorum bende Amiin inşallah seninle bebişinden güzel haberler nasip etsin Allahım
Kıızz asıl güzel yeri gırgır şamata zatendur gece çok konuşmamşsnz okucam hepsini
Aşko inanki iş yerinde daha kötüAdımı değiştirtcen banaerken uyanıp uykumu alamadıysam çok daha fazla içiyorum ayılmak adına belki iş yerinde azaltırsın kuzum kafan dağılır tabi eve gelince acısını cıkartmazsan
Al işte benimde öyleMucizemmm16 aşkolaar kahve benim hayattaki tek zevkimdi çarşambadan beri içmiyorum içmeden sinir küpü olurdum ama değilim bakınız şimdi marketten kafeinsiz kahve söyledim canm çok istediğinde en azndan onu içerim diyorum
Bizimde dualarımız seninle kuzumİyim ben olurmu hiç öyle şey sen güzel haberlerle gel yeterki biz sonrada konuşuruz nolcak 4+1 de öğrendm çok yeni sağlıklı büyüsün diye dua ediyorum bende Amiin inşallah seninle bebişinden güzel haberler nasip etsin Allahım
Yok aşkoo haklısın o kafaya girmeden olmuyor ben sigara kullanmam ama kahveyi şöyle söyliyim bigünde 4 büyük bardak soguk kahve 5-6 kupa filtre kahve 3-4 tanede Türk kahvesi içerdim zararlı bırak dediler bıraktımmı hayır hamile oldugumu duyduğum an kestim susam kadar çocuk neler yaptırıyorAşko sen gebesin biz bi gebe kalsak da o kafaya girsek iyi olur
Ama yok hala inatla içiyoruz
Bizden adam olmaz bu konuda bence
Aşko bende bu ay akıntı bile yokYok aşkoo haklısın o kafaya girmeden olmuyor ben sigara kullanmam ama kahveyi şöyle söyliyim bigünde 4 büyük bardak soguk kahve 5-6 kupa filtre kahve 3-4 tanede Türk kahvesi içerdim zararlı bırak dediler bıraktımmı hayır hamile oldugumu duyduğum an kestim susam kadar çocuk neler yaptırıyoro kafa şart inşallah sizinde alcaz o çift çzgi haberlerini
Ama kahvesiz olmaz yaYok aşkoo haklısın o kafaya girmeden olmuyor ben sigara kullanmam ama kahveyi şöyle söyliyim bigünde 4 büyük bardak soguk kahve 5-6 kupa filtre kahve 3-4 tanede Türk kahvesi içerdim zararlı bırak dediler bıraktımmı hayır hamile oldugumu duyduğum an kestim susam kadar çocuk neler yaptırıyoro kafa şart inşallah sizinde alcaz o çift çzgi haberlerini
Kız aşko saçmalaşma lütfenAşko inanki iş yerinde daha kötü
Önümüze ne konular geliyor bazen
Boşanmayı bırak ona alıştık
Bende o dava için yakıyorum arkadaşlarla
Acılarını paylaşmak adına
Amin canim insallahMucizemmm16 aşkolaar kahve benim hayattaki tek zevkimdi çarşambadan beri içmiyorum içmeden sinir küpü olurdum ama değilim bakınız şimdi marketten kafeinsiz kahve söyledim canm çok istediğinde en azndan onu içerim diyorum
Kızz 2 bardak içsem bırakırdım benAl işte benimde öyleneyse gebe olana kadar devamke sonrasına bakıcaz bakalım günde 2 bardak içebiliyorum teke indirsem iyi olucak önceden daha da çok içiyodum 3 4 5 bardak sıkıldıkça kahve şimdi çok aramıyorum ama sabah muhakkak içmeliyim
Bende öyle ya zor kalktım yataktanUyumuşum valla aşko kendimi halen çok yorgun hissediyorum dün gün boyu dışarda olmak bana yaramadı
Yaa çok şükür kuzum sevindim senin adına ❤ aşko 10 bardak ne cılkını çıkartmışsın hahahahaha yemek yemeye yerin kalıyo muydu acaba o kadar kahveden sonraKızz 2 bardak içsem bırakırdım benben baya en az 10 bardağı buluyordum bebe ben burdayım dediğiii an bıraktım çok ilginçmiş cidden sizede bebişleriniz yakın zamanda bıraktırır inşallaaah yaa yoksa biz bu kafayla adam olup bırakamayz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?