- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.141
Ayy gönder tekme tokat aşkoBu kadar günden sonra gelirlerse valla geldikleri yere geri gönderirim onları
yok kuzum normal döngüm 26-28 gün
Yarın yapacağım kuzum seni de etiketlerim
Aferin eniştenin dibi beeAynen o yapar zaten Aşko sağolsun o konuda zorluk yaşamıyorum süpürür siler balkon yıkar ağır işlere bulaştırtmaz beni
Ekşın bizim için dıkşın adamlar için ateş ediyolar diye hahhahahhahatöbe töbe ya yoldan çıktım iyice
Kuzum dolaplarının içini düzenli tutmaya çalış mesela etrafta çok fazla süs eşyası vs varsa onları azaltabilirsin kalabalık görüntü yaparsa oda dağınık enerjisi yayar eve herseyinin belli bi yeri olsun mesela baza altları koltuk altları buraların altının ferah olması gerekir ki enerji rahat hareket etsin aşırı toz enerji akışın yavaşlatır bide evini sirkeli suyla silmeyi dene. Derle topla düzenle diye bir kitap var o çok güzelmiş ben okuyamadım henüz ama içindeki taktikler baya işe yarıyomuş tavsiye ederim
AhahahahAyy gönder tekme tokat aşkonasip kuzum gelirse de yapicak bişey yokta ama inşallaaahhh gelmiycekler
Çağırmasanaağğğ reglisiz ekşın dıkşın günlerin olcak bundan sonra ona ayarla kendiniAhahahahaynen kuzum öyle çok üzülmem ya hatta diyorum ki şimdiye regl olsaydım değerlendirme günlerim geliyordu ne güzel diyorum
Bu nasıl bir sabır kız yapsana ben dün sıkıldım diye test yaptım ilişki olmamasına rağmenBu kadar günden sonra gelirlerse valla geldikleri yere geri gönderirim onları
yok kuzum normal döngüm 26-28 gün
Yarın yapacağım kuzum seni de etiketlerim
Bende utanmasam bugünden başlıycam test yapmaya reglim dün bittiBu nasıl bir sabır kız yapsana ben dün sıkıldım diye test yaptım ilişki olmamasına rağmen
Canim benim dolaplar hep derli toplu oluyoKuzum dolaplarının içini düzenli tutmaya çalış mesela etrafta çok fazla süs eşyası vs varsa onları azaltabilirsin kalabalık görüntü yaparsa oda dağınık enerjisi yayar eve herseyinin belli bi yeri olsun mesela baza altları koltuk altları buraların altının ferah olması gerekir ki enerji rahat hareket etsin aşırı toz enerji akışın yavaşlatır bide evini sirkeli suyla silmeyi dene. Derle topla düzenle diye bir kitap var o çok güzelmiş ben okuyamadım henüz ama içindeki taktikler baya işe yarıyomuş tavsiye ederim
Kuzum o zaman duvar kağıtlarını değiştircen değiştrebildiğin zaman o rahatsız ediyosaCanim benim dolaplar hep derli toplu oluyo
Ortalik gözüme dağınık görünüyor duvar kagitlari gri evi boğuyor sankio yüzden yaptigim temizliği görselden değil kokudan anlıyorum ablam kafayi yemişsin gayet de temiz görünüyor söylese de içime sinmiyo
Ben mesela temizlik yaparken iyice içine girerim bi yeri eksik yapsam sonraya bıraksam içim rahat etmez yine de ev pis gibi gözükür gözüme. O yüzden heryeri birden temizlemeye çalışıp bitiremiyorum günlerceCanim benim dolaplar hep derli toplu oluyo
Ortalik gözüme dağınık görünüyor duvar kagitlari gri evi boğuyor sankio yüzden yaptigim temizliği görselden değil kokudan anlıyorum ablam kafayi yemişsin gayet de temiz görünüyor söylese de içime sinmiyo
AhahahahhaÇağırmasanaağğğ reglisiz ekşın dıkşın günlerin olcak bundan sonra ona ayarla kendini
Ooo cano üstünden 10 gün geçti@zeynepmuh M mucizeOldu @Marget-harry @mia3537 ne durumdasınız güzellerim batlarınız geçmiş kaçırmış olabilirim beni etiketleyip durum bildirir misiniz ? Listeyi güncelleyeyim❤
Yok kız sabır değil aslında çarşamba günü test yaptım bat günümde negatif çıktı sonra geciktim dün cumartesi yaptım silik çıktı ama çok silikti birde yarın işte aslında çokta sabırlı değilimBu nasıl bir sabır kız yapsana ben dün sıkıldım diye test yaptım ilişki olmamasına rağmen
Aynı ben yaBen mesela temizlik yaparken iyice içine girerim bi yeri eksik yapsam sonraya bıraksam içim rahat etmez yine de ev pis gibi gözükür gözüme. O yüzden heryeri birden temizlemeye çalışıp bitiremiyorum günlerce
Sabahları özellikle kötüyüm gün içinde de var ama hafif hafif. İştah da sıfır 2 haftada 2 kg vermişim bileYaa maşallah miniğimyaa hiç mi geçmedi bi kaç haftaya azalır inşallah kuzum artık bitmesi gerek ya
Evet işteAynı ben yaeksiksiz yapmaya çalışınca hem biz pert oluyoruz hemde yetişmiyor nasıl bir çelişki
Kilo alman gerekirdiSabahları özellikle kötüyüm gün içinde de var ama hafif hafif. İştah da sıfır 2 haftada 2 kg vermişim bile
Vurduğunuz gol olsun aşkoooOoo cano üstünden 10 gün geçtiekşınlıe günlere başladım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?