Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lale95 bebeğim

Canim benim dolaplar hep derli toplu oluyo
Ortalik gözüme dağınık görünüyor duvar kagitlari gri evi boğuyor sanki o yüzden yaptigim temizliği görselden değil kokudan anlıyorum ablam kafayi yemişsin gayet de temiz görünüyor söylese de içime sinmiyo

Kuzum o zaman duvar kağıtlarını değiştircen değiştrebildiğin zaman o rahatsız ediyosa gri evet kasar evi renginden dolayı daha açık bir renk olsa daha ferah görünür

Ben mesela temizlik yaparken iyice içine girerim bi yeri eksik yapsam sonraya bıraksam içim rahat etmez yine de ev pis gibi gözükür gözüme. O yüzden heryeri birden temizlemeye çalışıp bitiremiyorum günlerce

Bu nasıl bir sabır kız yapsana ben dün sıkıldım diye test yaptım ilişki olmamasına rağmen
Yok kız sabır değil aslında çarşamba günü test yaptım bat günümde negatif çıktı sonra geciktim dün cumartesi yaptım silik çıktı ama çok silikti birde yarın işte aslında çokta sabırlı değilim ahahaha oda iyiymiş kuzum biz test bağımlısı olacağız bu gidişle

Ben mesela temizlik yaparken iyice içine girerim bi yeri eksik yapsam sonraya bıraksam içim rahat etmez yine de ev pis gibi gözükür gözüme. O yüzden heryeri birden temizlemeye çalışıp bitiremiyorum günlerce
Aynı ben ya eksiksiz yapmaya çalışınca hem biz pert oluyoruz hemde yetişmiyor nasıl bir çelişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…