- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #7.161
Yok kız şuan o benim depolardan besleniyorKilo alman gerekirdidüzene girer inşallah kuzum bu zamanlarda normalde ama yemeye çalış bebiş zayıf kalmasın ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız şuan o benim depolardan besleniyorKilo alman gerekirdidüzene girer inşallah kuzum bu zamanlarda normalde ama yemeye çalış bebiş zayıf kalmasın ❤
Aşko biraz ara verdim buralara reglken ben fena oluyorum ya her şeye ağlıyorum çocuk göresim gelmiyor. Bebek düşünmek istemiyorum. O yüzden biraz uzak kaldım buralardan dün reglim bitti hemen damladım burayaGünaydın aşko nasılsin?nerelerdesin ?
Bende iyiyim canım çok şükür regl beni çok kötü yaptı bu ay. Çok duygusal oldum ama geçti çok şükürGünaydın bebeğim❤
İyiyiz kuzum çok şükür sen nasılsın özledik be nerelerdesin ❤
İyiyim kuzum çok şükürGünaydınnnn nerelerdesin kuzuumm biz iyizz sen nasılsın
Ayy inşallahKız varya dünyaya yararımız daha iyi olur
Günaydınnn bildiğin gibi çamaşırlar ütüler bana bakıyor ben onlaa bakıyorum sen napıyosun
Teşekkür ederimm kuzumm herkesin güzel haberlerini alınca ben daha çok sevincem inşllah![]()
Hayır o öyle değil yanlış anladın bak şimdi silik yada belirgin olması evet beta yüksekliğiyle alakalı onun dışında testlerin algılamaları da değişiyor o nedenle bence sen normal test yap ve normalle takibe devam et 6 gün geçtiği için yetince yükselmiştir yanı 25 üzerindedir ve buna göre devam edersin takibeHaklısın kuzum ama dün sabah yaptım çok silikti bende iki gün geçmiş olsun diye pazartesi yapayım dedim ama dediğin gibi bu kadar gecikmeye aslında daha net çıkması lazımdı
Teşekkür ederim canım benim tamamdır onu yapıyorum yarın
Yarın sabah 8:30 da buradayım aşkım![]()
Benim silik varken artimed negatiftiKızlar herkese günaydın kırmızılar gelmezse yarın tekrar test yapacağım bildiğiniz üzere yarın reglimin gecikmesinin 6.günü olacakelimde kaset test var artimedin yine de erken gebelik almama gerek var mı ya
![]()
Mucizemmm16 R raainbow @000umutlu000
miraclebeyb @fnd_50 @Lale95
Ginnys @miresl @iyilikperisi92 @melek076 @Random3 G Gzmyts53 @Minicikfzt ve diğer canlarım
![]()
Depoları doldurmak için yinede yemen lazım aşko ❤❤ o zaman kilo almaya başlıyorlar aşko yavaş yavaşYok kız şuan o benim depolardan besleniyor12 haftadan sonra artık yediklerimden beslenecekmiş, o zamana kadar da geçer herhalde açılır iştahım
![]()
Ben içiyorum hala vallaBurada senin veyamiraclebeyb ismini okumam yeterli anında sigara içiyorum
Evet arttı maalesef
Zaten yakında iş başı yapacağım ve daha da artacak sanırım
Yok mu kimse bizim gibi içen aramıza alalim![]()
Aa lütfen salmak üzülmek yok bebeğim devamkee ❤❤ benimde dün bitti ekşın dıkşın yaptık dün gece kaçıp kurtaramadım kendimiAşko biraz ara verdim buralara reglken ben fena oluyorum ya her şeye ağlıyorum çocuk göresim gelmiyor. Bebek düşünmek istemiyorum. O yüzden biraz uzak kaldım buralardan dün reglim bitti hemen damladım buraya
Bende iyiyim canım çok şükür regl beni çok kötü yaptı bu ay. Çok duygusal oldum ama geçti çok şükür
İyiyim kuzum çok şükürAra verdim azcık buralara
Öyle öyle Allah isterse herşey oluyor çok şükürAllah isterse oluyo işte bebeğim çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah kuzum❤❤10 bardak içsem nalları dikerim valla bende kahve sigara sonra nursel niye kilo almıyo nasıl alsın
![]()
Ay şuan beni anlayan birini buldumEvet iştebir dolabın içini bile temizleyemesem düzeltemesem bitti benim için ev pis
![]()
anladım canım doğru diyorsun inşallah dediğin gibi 25 üzerindedir ve normal testle takip edebilirim inşallahHayır o öyle değil yanlış anladın bak şimdi silik yada belirgin olması evet beta yüksekliğiyle alakalı onun dışında testlerin algılamaları da değişiyor o nedenle bence sen normal test yap ve normalle takibe devam et 6 gün geçtiği için yetince yükselmiştir yanı 25 üzerindedir ve buna göre devam edersin takibesanırım şimdi daha anlaşılır yazdım
Kuzum benim ki çok gecikti ya ondan kaset test dedim ama işte Buda kafamı karıştırıyorBenim silik varken artimed negatifti
Sigarayı azaltmayı denedikçe daha çok içiyorum o yüzden saldım kendi haline onu aşko ama arrık dikkat ediyorum yemek yemeye çalışıyorumÖyle öyle Allah isterse herşey oluyor çok şükürKız sen azck yesenee yaaa böyle bol boş falan sigarayı azaltsan kilo alırsın bence
![]()
Bende evleneli 3 yılı geçti ama benimde öyle toplanmıyor toplansa 2 güne dağılıyor valla çözüm varsa banada lazımKizlarr yaaa bizim ev bir türlü pırıl pırıl olmuyor ben ne yapsam sürekli bir yerler kirli veya dağınık 2 kisiyiz yine de yetiştiremiyorum bana biseyler önerin 1 yil oldu evleneli hâlâ düzene oturmadim![]()
Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi diyorum ben en sonAy şuan beni anlayan birini buldumbende yaaa ufacık bir yeri yapmayım ev temiz gelmiyor
ne olacak bizim bu halimiz
anladım canım doğru diyorsun inşallah dediğin gibi 25 üzerindedir ve normal testle takip edebilirim inşallah
Kuzum benim ki çok gecikti ya ondan kaset test dedim ama işte Buda kafamı karıştırıyor
Senin evi kedişin ve köpüğün dağıtıyo aşko benceBende evleneli 3 yılı geçti ama benimde öyle toplanmıyor toplansa 2 güne dağılıyor valla çözüm varsa banada lazımbende bi kedi bi köpek var belkide o yüzden toplanmıyor bilemiyorum
![]()
Psikolojik olarak daha çok içiyorsun demekki tüüh keşke bırakabilsen ama iyi olmuş yemek yemeye çalşman çocuk açmı kalsın aşkooSigarayı azaltmayı denedikçe daha çok içiyorum o yüzden saldım kendi haline onu aşko ama arrık dikkat ediyorum yemek yemeye çalışıyorum
Az iç bari kuzumBen içiyorum hala valla
Bencede kalmasın kalmamalıPsikolojik olarak daha çok içiyorsun demekki tüüh keşke bırakabilsen ama iyi olmuş yemek yemeye çalşman çocuk açmı kalsın aşkoo![]()
Kız dağıtıyorlar tabi şoka giriyorum o değil bunlara bide üçüncü geliyo hemde geceleri ağlayanındanSenin evi kedişin ve köpüğün dağıtıyo aşko bence![]()
Aaa tabiki yollarız aşko ayıpsınKız dağıtıyorlar tabi şoka giriyorum o değil bunlara bide üçüncü geliyo hemde geceleri ağlayanındanbana doğum hediyesi bi huni yollarsınız demi
![]()
Belki çıkar kuzu çok silik bir şekilde deneAy şuan beni anlayan birini buldumbende yaaa ufacık bir yeri yapmayım ev temiz gelmiyor
ne olacak bizim bu halimiz
anladım canım doğru diyorsun inşallah dediğin gibi 25 üzerindedir ve normal testle takip edebilirim inşallah
Kuzum benim ki çok gecikti ya ondan kaset test dedim ama işte Buda kafamı karıştırıyor