Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın aşko nasılsin?nerelerdesin ?
Aşko biraz ara verdim buralara reglken ben fena oluyorum ya her şeye ağlıyorum çocuk göresim gelmiyor. Bebek düşünmek istemiyorum. O yüzden biraz uzak kaldım buralardan dün reglim bitti hemen damladım buraya 🤣🤣
Günaydın bebeğim 🍀
İyiyiz kuzum çok şükür sen nasılsın özledik be nerelerdesin ❤
Bende iyiyim canım çok şükür regl beni çok kötü yaptı bu ay. Çok duygusal oldum ama geçti çok şükür
Günaydınnnn nerelerdesin kuzuumm biz iyizz sen nasılsın 🌸

Ayy inşallah ☺️ Kız varya dünyaya yararımız daha iyi olur😂😂

Günaydınnn bildiğin gibi çamaşırlar ütüler bana bakıyor ben onlaa bakıyorum sen napıyosun🌸

Teşekkür ederimm kuzumm herkesin güzel haberlerini alınca ben daha çok sevincem inşllah🌸🥰
İyiyim kuzum çok şükür 🥰 Ara verdim azcık buralara

Haklısın kuzum ama dün sabah yaptım çok silikti bende iki gün geçmiş olsun diye pazartesi yapayım dedim ama dediğin gibi bu kadar gecikmeye aslında daha net çıkması lazımdı

Teşekkür ederim canım benim tamamdır onu yapıyorum yarın 😘

Yarın sabah 8:30 da buradayım aşkım 😍
Hayır o öyle değil yanlış anladın bak şimdi silik yada belirgin olması evet beta yüksekliğiyle alakalı onun dışında testlerin algılamaları da değişiyor o nedenle bence sen normal test yap ve normalle takibe devam et 6 gün geçtiği için yetince yükselmiştir yanı 25 üzerindedir ve buna göre devam edersin takibe 🥰🌸 sanırım şimdi daha anlaşılır yazdım

Yok kız şuan o benim depolardan besleniyor 😅 12 haftadan sonra artık yediklerimden beslenecekmiş, o zamana kadar da geçer herhalde açılır iştahım 😅
Depoları doldurmak için yinede yemen lazım aşko ❤❤ o zaman kilo almaya başlıyorlar aşko yavaş yavaş 😍😍 anaa benim depolar boş kesin çocuk açlıktan tutunamıyo yavrum evladım 😂😂😂

Aşko biraz ara verdim buralara reglken ben fena oluyorum ya her şeye ağlıyorum çocuk göresim gelmiyor. Bebek düşünmek istemiyorum. O yüzden biraz uzak kaldım buralardan dün reglim bitti hemen damladım buraya 🤣🤣

Bende iyiyim canım çok şükür regl beni çok kötü yaptı bu ay. Çok duygusal oldum ama geçti çok şükür

İyiyim kuzum çok şükür 🥰 Ara verdim azcık buralara
Aa lütfen salmak üzülmek yok bebeğim devamkee ❤❤ benimde dün bitti ekşın dıkşın yaptık dün gece kaçıp kurtaramadım kendimi 🤣🤣🤣 hatta bugün sol kasığım batıyo daha ilk ekşından belirti aramaya başladım manyak ben🤣🤣🤣

Allah isterse oluyo işte bebeğim çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah kuzum❤❤🤲🏻🤲🏻 10 bardak içsem nalları dikerim valla bende kahve sigara sonra nursel niye kilo almıyo nasıl alsın 🤣🤣🤣
Öyle öyle Allah isterse herşey oluyor çok şükür🙏☺️ Kız sen azck yesenee yaaa böyle bol boş falan sigarayı azaltsan kilo alırsın bence😂

Evet işte 🤣🤣🤣 bir dolabın içini bile temizleyemesem düzeltemesem bitti benim için ev pis 🤣🤣🤣🤣
Ay şuan beni anlayan birini buldum 🤣🤣🤣 bende yaaa ufacık bir yeri yapmayım ev temiz gelmiyor 🤣🤣🤣 ne olacak bizim bu halimiz 🤣🤣
Hayır o öyle değil yanlış anladın bak şimdi silik yada belirgin olması evet beta yüksekliğiyle alakalı onun dışında testlerin algılamaları da değişiyor o nedenle bence sen normal test yap ve normalle takibe devam et 6 gün geçtiği için yetince yükselmiştir yanı 25 üzerindedir ve buna göre devam edersin takibe 🥰🌸 sanırım şimdi daha anlaşılır yazdım
anladım canım doğru diyorsun inşallah dediğin gibi 25 üzerindedir ve normal testle takip edebilirim inşallah 🤲🏻❤️
Benim silik varken artimed negatifti
Kuzum benim ki çok gecikti ya ondan kaset test dedim ama işte Buda kafamı karıştırıyor

Öyle öyle Allah isterse herşey oluyor çok şükür🙏☺️ Kız sen azck yesenee yaaa böyle bol boş falan sigarayı azaltsan kilo alırsın bence😂
Sigarayı azaltmayı denedikçe daha çok içiyorum o yüzden saldım kendi haline onu aşko ama arrık dikkat ediyorum yemek yemeye çalışıyorum

Kizlarr yaaa bizim ev bir türlü pırıl pırıl olmuyor ben ne yapsam sürekli bir yerler kirli veya dağınık 2 kisiyiz yine de yetiştiremiyorum bana biseyler önerin 1 yil oldu evleneli hâlâ düzene oturmadim 🤦
Bende evleneli 3 yılı geçti ama benimde öyle toplanmıyor toplansa 2 güne dağılıyor valla çözüm varsa banada lazım😂 bende bi kedi bi köpek var belkide o yüzden toplanmıyor bilemiyorum😂😂

Ay şuan beni anlayan birini buldum 🤣🤣🤣 bende yaaa ufacık bir yeri yapmayım ev temiz gelmiyor 🤣🤣🤣 ne olacak bizim bu halimiz 🤣🤣

anladım canım doğru diyorsun inşallah dediğin gibi 25 üzerindedir ve normal testle takip edebilirim inşallah 🤲🏻❤️

Kuzum benim ki çok gecikti ya ondan kaset test dedim ama işte Buda kafamı karıştırıyor
Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi diyorum ben en son 🤣🤣🤣 kusursuz olsun istiyoruz çünkü o yüzden aslında kendimizi olduğu gibi kabul etsek düzelicekte edebilirsek 🤣🤣🤣

Belki çıkar kuzu çok silik bir şekilde dene

Kızlar ya dün reglim dün bitti bugün sol kasığım batıyo 🙄 niye böyle oldu ki ya bu kadar erken yumurtlamamı olar 🙄 zaten döngünse değişmişti 28 günde bire çıktı 🤔 bu ne biçim iiişşş 😕

Back
X