Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın aşko nasılsin?nerelerdesin ?
Aşko biraz ara verdim buralara reglken ben fena oluyorum ya her şeye ağlıyorum çocuk göresim gelmiyor. Bebek düşünmek istemiyorum. O yüzden biraz uzak kaldım buralardan dün reglim bitti hemen damladım buraya
Günaydın bebeğim
İyiyiz kuzum çok şükür sen nasılsın özledik be nerelerdesin ❤
Bende iyiyim canım çok şükür regl beni çok kötü yaptı bu ay. Çok duygusal oldum ama geçti çok şükür
İyiyim kuzum çok şükür Ara verdim azcık buralara

Hayır o öyle değil yanlış anladın bak şimdi silik yada belirgin olması evet beta yüksekliğiyle alakalı onun dışında testlerin algılamaları da değişiyor o nedenle bence sen normal test yap ve normalle takibe devam et 6 gün geçtiği için yetince yükselmiştir yanı 25 üzerindedir ve buna göre devam edersin takibe sanırım şimdi daha anlaşılır yazdım

Yok kız şuan o benim depolardan besleniyor 12 haftadan sonra artık yediklerimden beslenecekmiş, o zamana kadar da geçer herhalde açılır iştahım
Depoları doldurmak için yinede yemen lazım aşko ❤❤ o zaman kilo almaya başlıyorlar aşko yavaş yavaş anaa benim depolar boş kesin çocuk açlıktan tutunamıyo yavrum evladım

Aa lütfen salmak üzülmek yok bebeğim devamkee ❤❤ benimde dün bitti ekşın dıkşın yaptık dün gece kaçıp kurtaramadım kendimi hatta bugün sol kasığım batıyo daha ilk ekşından belirti aramaya başladım manyak ben

Allah isterse oluyo işte bebeğim çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah kuzum❤❤ 10 bardak içsem nalları dikerim valla bende kahve sigara sonra nursel niye kilo almıyo nasıl alsın
Öyle öyle Allah isterse herşey oluyor çok şükür Kız sen azck yesenee yaaa böyle bol boş falan sigarayı azaltsan kilo alırsın bence

Evet işte bir dolabın içini bile temizleyemesem düzeltemesem bitti benim için ev pis
Ay şuan beni anlayan birini buldum bende yaaa ufacık bir yeri yapmayım ev temiz gelmiyor ne olacak bizim bu halimiz
anladım canım doğru diyorsun inşallah dediğin gibi 25 üzerindedir ve normal testle takip edebilirim inşallah
Benim silik varken artimed negatifti
Kuzum benim ki çok gecikti ya ondan kaset test dedim ama işte Buda kafamı karıştırıyor

Öyle öyle Allah isterse herşey oluyor çok şükür Kız sen azck yesenee yaaa böyle bol boş falan sigarayı azaltsan kilo alırsın bence
Sigarayı azaltmayı denedikçe daha çok içiyorum o yüzden saldım kendi haline onu aşko ama arrık dikkat ediyorum yemek yemeye çalışıyorum

Kizlarr yaaa bizim ev bir türlü pırıl pırıl olmuyor ben ne yapsam sürekli bir yerler kirli veya dağınık 2 kisiyiz yine de yetiştiremiyorum bana biseyler önerin 1 yil oldu evleneli hâlâ düzene oturmadim
Bende evleneli 3 yılı geçti ama benimde öyle toplanmıyor toplansa 2 güne dağılıyor valla çözüm varsa banada lazım bende bi kedi bi köpek var belkide o yüzden toplanmıyor bilemiyorum

Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi diyorum ben en son kusursuz olsun istiyoruz çünkü o yüzden aslında kendimizi olduğu gibi kabul etsek düzelicekte edebilirsek

Belki çıkar kuzu çok silik bir şekilde dene

Kızlar ya dün reglim dün bitti bugün sol kasığım batıyo niye böyle oldu ki ya bu kadar erken yumurtlamamı olar zaten döngünse değişmişti 28 günde bire çıktı bu ne biçim iiişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…