- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.181
Ayy hangi çocukların bebeğim senin minnoşların mı vardıKaç gündür yazamıyorum, canım çıktı yeminle çocukların okul hazırlıkları yüzünden. Bizim ekşın günlerine yavaştan giriyoruz. 3 gün sonra yumurtlama ve bugünden kasık ağrılarım başladı inşallah gelişir yaa ilaçsız yeterli olgunluğa gelmiyor çünkü benim minnoşlar. Bu ay arı ürünleri karışımı ve aslan pençesi kullandım. Hadi hayırlısı
Ay Allah korusun kızBakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi diyorum ben en sonkusursuz olsun istiyoruz çünkü o yüzden aslında kendimizi olduğu gibi kabul etsek düzelicekte edebilirsek
Evet kuzum deneyeceğim bakalımBelki çıkar kuzu çok silik bir şekilde dene
Yumurta gelişiyor da olabilir kuzum ama yumurtlama oluyorda olabilir çünkü her ay yumurtlama günlerimiz değişiyor bence bittiyse bu günden başla değerlendirmeye fazla ekşın göz çıkarmazKızlar ya dün reglim dün bitti bugün sol kasığım batıyoniye böyle oldu ki ya bu kadar erken yumurtlamamı olar zaten döngünse değişmişti 28 günde bire çıktı bu ne biçim iiişşş
He ya valla düzelicez inşallah beAy Allah korusun kızaynen ya aslında görünüşte temiz gözükse yeter ama biz en ince ayrıntıyı bile temiz görmek istediğimizden böyle
Aa dün ekşın dıkşın yaptık zatenEvet kuzum deneyeceğim bakalım
Yumurta gelişiyor da olabilir kuzum ama yumurtlama oluyorda olabilir çünkü her ay yumurtlama günlerimiz değişiyor bence bittiyse bu günden başla değerlendirmeye fazla ekşın göz çıkarmaz
İstiyorum degiştirmeyi ama elim kolum bağlıKuzum o zaman duvar kağıtlarını değiştircen değiştrebildiğin zaman o rahatsız ediyosagri evet kasar evi renginden dolayı daha açık bir renk olsa daha ferah görünür
Az daha sabır aşko testten sonra ekşın dıkşına devamkeAhahahahhakız geldi mi gelecek mi diye ekşınsız dıkşınsız kaldık ya 6-7 gündür
O zaman boşver kuzum kalsın şimdilik taşındığın ev daha ferah olur huzur verir inşallahİstiyorum degiştirmeyi ama elim kolum bağlıbizim yaşadigimiz mahalle sökülecek ayri yere taşinicaz ,o yüzden elim varmiyor o kadar masrafa
Amin kuzum teşekkürlerO zaman boşver kuzum kalsın şimdilik taşındığın ev daha ferah olur huzur verir inşallah❤
Bebeğim benim oğlum var, eşimin kızı. Onu da ben büyüttüm zaten, bana anne diyor. Aynı yaştalar ikiz gibiAyy hangi çocukların bebeğim senin minnoşların mı vardı❤ ayy hadi inşallah bu ay güzel olsun bebiş haberi alalım benimde sol yumurtalığım batıyo iğne batırıp cıkarıyolar sanki daha dün bitti reglim
Kiz senin agrin olması normal,benimde bazen adet bitimi sonrasi ilişki olduğunda kasık ağrılarım olurAa dün ekşın dıkşın yaptık zatenama çok erken değil mi ya bilemedim ki ayy ne biçim bişey bu yumurtlama tavuk gibi bekliyoruz
Ya arkadaşlarımın evine gidiyorum sanki o evlerde insan yaşamıyor gibi benim evim hic öyle olmuyorÇaresini bulsan beni de etiketlene kadar çaba sarf ediyorum ama istediğim temiz görüntüyu alamiyorum deliriciimmmmmm
Yaaa yerim ❤❤ Allah senden razı olsun kuzum herkesin yapabileceği iş değildir o yüreğine sağlık ❤❤ Rabbim bebişinide nasip etsin sana inşallah en kısa zaman da gönlünden geçeni nasip etsinBebeğim benim oğlum var, eşimin kızı. Onu da ben büyüttüm zaten, bana anne diyor. Aynı yaştalar ikiz gibibizim yumoşlar büyüyor demek ki tatlım iyi düşünelim
Dolaplarimin içi de hiç düzenli durmuyor ki sürekli dağılıyor sinir oluyorum. Cok fazla canlı çiçek var yaa onları azaltacam onlar da cok yoruyor beniKuzum dolaplarının içini düzenli tutmaya çalış mesela etrafta çok fazla süs eşyası vs varsa onları azaltabilirsin kalabalık görüntü yaparsa oda dağınık enerjisi yayar eve herseyinin belli bi yeri olsun mesela baza altları koltuk altları buraların altının ferah olması gerekir ki enerji rahat hareket etsin aşırı toz enerji akışın yavaşlatır bide evini sirkeli suyla silmeyi dene. Derle topla düzenle diye bir kitap var o çok güzelmiş ben okuyamadım henüz ama içindeki taktikler baya işe yarıyomuş tavsiye ederim
Olabilir kuzum belkide o yüzden ağrıyo neyse iş yapıp unuturum ben o ağrıyı şimdiKiz senin agrin olması normal,benimde bazen adet bitimi sonrasi ilişki olduğunda kasık ağrılarım olur
Bak bişey dicem bundan sonra buna random yöntemi diceksinizAa dün ekşın dıkşın yaptık zatenama çok erken değil mi ya bilemedim ki ayy ne biçim bişey bu yumurtlama tavuk gibi bekliyoruz
Evet kediler mahvediyor ortalığıBende evleneli 3 yılı geçti ama benimde öyle toplanmıyor toplansa 2 güne dağılıyor valla çözüm varsa banada lazımbende bi kedi bi köpek var belkide o yüzden toplanmıyor bilemiyorum
Kiz bende öyle, baş ağrısından dolayı çok iş yapamiyorum,az az görüp gelip uzaniyorumHadi beni kovun bir sürü işim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?