- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.201
Balkonuna alabilirsin eğer kapalıysa balkonun kuzum. Dolapların içi içinde mesela aldığın şeyi yerine koyman gerektiği gibi koyabilirsen cabuk dağılmaz en azından ben bazen aldığım gibi koymuyorum ruh halim iyi değilse o yüzden dağılıyo benim kiDolaplarimin içi de hiç düzenli durmuyor ki sürekli dağılıyor sinir oluyorum. Cok fazla canlı çiçek var yaa onları azaltacam onlar da cok yoruyor beni
Al beni de yanınaYa arkadaşlarımın evine gidiyorum sanki o evlerde insan yaşamıyor gibi benim evim hic öyle olmuyor
Peki benim gibi yumurtlama gününü bilmeyenler naapsinBak bişey dicem bundan sonra buna random yöntemi diceksinizdaha önce söylediğim bu yöntemle burdan 2 arkadaş hamile kaldı. Son hamileliğimde de aynı günleri değerlendirmiştim ama her ay tutturamıyorum işte hep bişeyler çıkıyor. Benim yumurtlama 12.gün oluyor. 9.,10. ilişki, bir gün boş, 12.,13. ilişki. Sen kendi yumurtlama gününe göre ayarla işte
Ayy zaten param olunca bir değil iki tane bulaşık makinesi alıcam kendime sözüm varKiz bende öyle, baş ağrısından dolayı çok iş yapamiyorum,az az görüp gelip uzaniyorum
Çamaşirlar,asılacak, baya bulaşik çikti onlari yikiycam makine yok tabii ki eldeev supurcem
İki gündü çocuğu yüzmeye bile aparamiyorum
Amin canım benim Allah razı olsunYaaa yerim ❤❤ Allah senden razı olsun kuzum herkesin yapabileceği iş değildir o yüreğine sağlık ❤❤ Rabbim bebişinide nasip etsin sana inşallah en kısa zaman da gönlünden geçeni nasip etsin❤❤ inşallah bebeğim
Ahahahahbeynim alışmış kuzum olmamasına inanmıyor kesinlikle
Ayy bende yaa en nefret etdiyim iş bulaşik,sanki ömrümden azalıyorAyy zaten param olunca bir değil iki tane bulaşık makinesi alıcam kendime sözüm varömrüm bitiyo bulaşık yıkarken öyle hissediyorum bende çamaşır asıcam ütü yapcam okul hazırlığı vs var bitmiyo ki mübarek işler
Aha da deniycem işteeeBak bişey dicem bundan sonra buna random yöntemi diceksinizdaha önce söylediğim bu yöntemle burdan 2 arkadaş hamile kaldı. Son hamileliğimde de aynı günleri değerlendirmiştim ama her ay tutturamıyorum işte hep bişeyler çıkıyor. Benim yumurtlama 12.gün oluyor. 9.,10. ilişki, bir gün boş, 12.,13. ilişki. Sen kendi yumurtlama gününe göre ayarla işte
Sağol bebeğim sana da kolay gelsin bende gidiyorum ufak ufakAyy bende yaa en nefret etdiyim iş bulaşik,sanki ömrümden azalıyor
İnşaallah nasipse yeni eve taşinirken alarim
Kolay gelsin sana aşkoo ben ufakdan kaçayrum
Düzensizlikte takvim doğru göstermez. Normalde döngün kaç gün? Ona göre boş geçmezsin o günüAha da deniycem işteeebenimde hep bişeyler çıkıyo ya takvime göre 19 u yumurtlama daha da çok var vicdansız takvim
Eli öpülücek insansın sende pişmandasın bebeğim ❤ Rabbim böyle insanlara nasip ediyo işte kıymet bilmiyolarAmin canım benim Allah razı olsunannesi lanetin teki, bize yıllardır kan kusturuyor. En sonunda delirdim al o zaman bak çocuğuna diye gönderdik. Birkaç gün önce geri getirdi bütün eşyalarıyla ben bakamam uğraşamam, ne derseniz yapıcam yeter ki al bak dedi bana. Hayattaki en büyük pişmanlığı kızı. Çocuk o kadar allak bullak ki zaten düzeltebilmek için çok uğraştım hatta ben psikoloğa gittim. Allahım vermesin böyle insanlara evlat hak eden, Yüreği güzel herkese nasip etsin hepiniz birer pırlantasınız Allah hepinizin gönlüne göre versin
26 gün kuzum döngüm 2 aydır 28 günde bir olmaya başladımDüzensizlikte takvim doğru göstermez. Normalde döngün kaç gün? Ona göre boş geçmezsin o günü
Haaa tamam o zaman bugün serbestAa dün ekşın dıkşın yaptık zatenama çok erken değil mi ya bilemedim ki ayy ne biçim bişey bu yumurtlama tavuk gibi bekliyoruz
Bence kaset testte çıkar canım adetin baya gecikti çünkü ay çok heyecanlı inşallah bebişin seninle inanıyorumKızlar herkese günaydın kırmızılar gelmezse yarın tekrar test yapacağım bildiğiniz üzere yarın reglimin gecikmesinin 6.günü olacakelimde kaset test var artimedin yine de erken gebelik almama gerek var mı ya Mucizemmm16 @raainbow _Umutlu_Pozitif_ @Safiye19 fnd_50 Lale95 @asunny @miresl @iyilikperisi92 M melek076 R Random3 @Gzmyts53 M Minicikfzt ve diğer canlarım
Yarın saat 8:30 da burada canlı yayındayım
Bu kadar gecikmeye negatif gören bile kan vermeye gider sen pozitif görüp duruyorsun
Ay kuzum valla yordu bu süreç kırmızılar gelmiyor test yapıyorum aşırı silik çıkıyor net birşey yok hiç ya valla inşallah yarın netleşirBence kaset testte çıkar canım adetin baya gecikti çünkü ay çok heyecanlı inşallah bebişin seninle inanıyorumyarın güzel haberlerini bekliyoruz benim de yarın bata 1 gün kalmış olacak yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Dedi ve gidemediSağol bebeğim sana da kolay gelsin bende gidiyorum ufak ufak❤
Evet canım paylaşmıştım sizler gölge görmüştünüz ama ben görememiştim bata 4 gün kala yapmıştım normal kaset test. Yarın bata 1 gün kalmış olacak ama ben erken gebelik testi yapacağım Allahım inşallah hepimizin gönlüne göre versin. Yarın yapalım beraberAy kuzum valla yordu bu süreç kırmızılar gelmiyor test yapıyorum aşırı silik çıkıyor net birşey yok hiç ya valla inşallah yarın netleşirayyyy beraber yapalım o zamannnnn Hiç test yaptın mı bu güne kadar
Gerçekten benim de kedim var dün temizlik yapıyordum saksı devirdi çaydanlık devirdi evin gerçekten altını üstüne getirdi beni çıldırttıEvet kediler mahvediyor ortalığı
Ay maşallah ya ne kadar güzel bir kalbin var senin kuzum maşallahAmin canım benim Allah razı olsunannesi lanetin teki, bize yıllardır kan kusturuyor. En sonunda delirdim al o zaman bak çocuğuna diye gönderdik. Birkaç gün önce geri getirdi bütün eşyalarıyla ben bakamam uğraşamam, ne derseniz yapıcam yeter ki al bak dedi bana. Hayattaki en büyük pişmanlığı kızı. Çocuk o kadar allak bullak ki zaten düzeltebilmek için çok uğraştım hatta ben psikoloğa gittim. Allahım vermesin böyle insanlara evlat hak eden, Yüreği güzel herkese nasip etsin hepiniz birer pırlantasınız Allah hepinizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?