Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dolaplarimin içi de hiç düzenli durmuyor ki sürekli dağılıyor sinir oluyorum. Cok fazla canlı çiçek var yaa onları azaltacam onlar da cok yoruyor beni
Balkonuna alabilirsin eğer kapalıysa balkonun kuzum. Dolapların içi içinde mesela aldığın şeyi yerine koyman gerektiği gibi koyabilirsen cabuk dağılmaz en azından ben bazen aldığım gibi koymuyorum ruh halim iyi değilse o yüzden dağılıyo benim ki önceden hiç bozmaz dağıtmazdım dolaplarımı şimdi sabrım yetmiyo sanırım

Ya arkadaşlarımın evine gidiyorum sanki o evlerde insan yaşamıyor gibi benim evim hic öyle olmuyor
Al beni de yanına

Peki benim gibi yumurtlama gününü bilmeyenler naapsin

Ayy zaten param olunca bir değil iki tane bulaşık makinesi alıcam kendime sözüm var ömrüm bitiyo bulaşık yıkarken öyle hissediyorum bende çamaşır asıcam ütü yapcam okul hazırlığı vs var bitmiyo ki mübarek işler

Amin canım benim Allah razı olsun annesi lanetin teki, bize yıllardır kan kusturuyor. En sonunda delirdim al o zaman bak çocuğuna diye gönderdik. Birkaç gün önce geri getirdi bütün eşyalarıyla ben bakamam uğraşamam, ne derseniz yapıcam yeter ki al bak dedi bana. Hayattaki en büyük pişmanlığı kızı. Çocuk o kadar allak bullak ki zaten düzeltebilmek için çok uğraştım hatta ben psikoloğa gittim. Allahım vermesin böyle insanlara evlat hak eden, Yüreği güzel herkese nasip etsin hepiniz birer pırlantasınız Allah hepinizin gönlüne göre versin

Ayy bende yaa en nefret etdiyim iş bulaşik,sanki ömrümden azalıyor
İnşaallah nasipse yeni eve taşinirken alarim
Kolay gelsin sana aşkoo ben ufakdan kaçayrum

Aha da deniycem işteee benimde hep bişeyler çıkıyo ya takvime göre 19 u yumurtlama daha da çok var vicdansız takvim

Eli öpülücek insansın sende pişmandasın bebeğim ❤ Rabbim böyle insanlara nasip ediyo işte kıymet bilmiyolar demekki içinde zerre kadar annelik duygusu yok kadının annelik önce merhamet işi o yoksa zaten anne olsan da olmuyo. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bebeğim ❤❤

Aa dün ekşın dıkşın yaptık zaten ama çok erken değil mi ya bilemedim ki ayy ne biçim bişey bu yumurtlama tavuk gibi bekliyoruz
Haaa tamam o zaman bugün serbest valla kuzum aslında erken ama bazı aylar olabiliyor belki de seninde bu ay erken olacak ovu testin varsa bi bak istersen boşuna mı topiğin adı tavuklar

Bence kaset testte çıkar canım adetin baya gecikti çünkü ay çok heyecanlı inşallah bebişin seninle inanıyorum yarın güzel haberlerini bekliyoruz benim de yarın bata 1 gün kalmış olacak yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum

Ay kuzum valla yordu bu süreç kırmızılar gelmiyor test yapıyorum aşırı silik çıkıyor net birşey yok hiç ya valla inşallah yarın netleşir ayyyy beraber yapalım o zamannnnn Hiç test yaptın mı bu güne kadar

Evet canım paylaşmıştım sizler gölge görmüştünüz ama ben görememiştim bata 4 gün kala yapmıştım normal kaset test. Yarın bata 1 gün kalmış olacak ama ben erken gebelik testi yapacağım Allahım inşallah hepimizin gönlüne göre versin. Yarın yapalım beraber

Evet kediler mahvediyor ortalığı
Gerçekten benim de kedim var dün temizlik yapıyordum saksı devirdi çaydanlık devirdi evin gerçekten altını üstüne getirdi beni çıldırttı sonra temizlik yaparken düştüm işte gelmiş başıma bekliyodu bı yerim acıdı mı diye kontrol etti kalktım koltuğa uzandım bı baktım yine saksının içinde Vileda yapıp ıslak diye kaydığım yer yine toprak olmuş kalktım tekrar sildim öyle yattım evi mahvetmek isteyen evine tekir alsın

Ay maşallah ya ne kadar güzel bir kalbin var senin kuzum maşallah Allah senden razı olsun ne güzel bir sevap Amin bebeğim amin inşallah Rabbim hak edene iyi bakabilecek olana gerçekten gönülden isteyene ve anneliği taşıyabilecek kişilere versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…