- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.668
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #7.241
Benim her tarafı hassasKuzum bende vardı bu ay ama meme ucum hassastı yarın belli olacak gebelik olup olmadığı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim her tarafı hassasKuzum bende vardı bu ay ama meme ucum hassastı yarın belli olacak gebelik olup olmadığı![]()
Ah onlarin nasil istedigini anlayabiliyorum cunku bizimkilerde cok istiyolar. Bebek arabasi bakıyorlar trendyoldan beşik bakiyolar biberon bakiyolar emzik bakiyolar. Bi gorsenSağolasın tatlımamin, Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. O kadar çok istiyoruz ki hepimiz, çocuklar her gün dua ediyor. Hepimizin ortak noktası olacak o minnoş çok şanslı olacak
![]()
Aslinda cok sanslisin depolama alanin cok var. Kendine bir gün belirle esin cikinca evden dolaplarina 20 ser dakika ayır. Duzenle. Kız benimde cok ütüm var camasir hic bitmiyor günlük yikayip kaldiriyorum 10 kg makinam yoksa işin icinden cikamamBenim evim 5+1 2 tane kiler 1 çamaşır odası var ama beni en cok mutfak ütü yoruyor yikanacaklar hiç bitmiyot dolap içleri hiç düzenli durmuyor birde bende cocuk da yok olsa heralde hiç tertip olmaz
Dün ve bugün yaptığım testler. Dünkünde çok hafif iz var ama kuruma izi olabilir sonradan farkettim. Bugünkünde hiç göremedim sankiKızlar merhaba, benim bugün bat a 5 gün var. Dün sabah erken gebelik testi yaptım prodoctor negatif çıktı. Ama kasığımda adet ağrısına benzer ağrı, göğüs uçlarımda hassasiyet ve beyaz akıntım var. Normalde regl ağrım bu kadar erken başlamaz benim 1 gün öncesinde başlar. Sizce hala gebe olma ihtimalim var mıdır? Bugün de havuza gidicem ama saunaya girmiyim dimi zararlı olur mu sıcak?
Ahh kuzum benim dualarınız çok kıymetli, sağolasınAy tüylerim diken diken oldu gözlerim dolduRabbim sana cennetin en güzel kapılarını açar inşallah kuzum senin bu sevgin mesajdan bile anlaşılıyor Allah senden razı olsun ne güzel bir annelik
İşte bence bu annelik
Kendi doğurduğuna bile bakmayan sevmeyen o kadar kadın varki ona rağmen senin bu davranışın takdir edilesi gerçekten maşallah kuzum allahım bağınızı daha da kuvvetlendirsin inşallah
![]()
Ahh tatlım benim, kız senin hormonlar oynuyor bence hamiiiş
Ayy evet aynı bizimkiler de. Şimdiden oda kavgası var, kız olursa benim odamda yatar, erkek olursa benim odamda yatar diye. Oğlum çok evhamlı, bana bile güvenmez başında bekler vallaAh onlarin nasil istedigini anlayabiliyorum cunku bizimkilerde cok istiyolar. Bebek arabasi bakıyorlar trendyoldan beşik bakiyolar biberon bakiyolar emzik bakiyolar. Bi gorsenOglum erkek kardes istiyor kızım kız kardeş istiyor bide erkek olcqk kiz olacak diye kavga ediyolar
![]()
Aynı benBende utanmasam bugünden başlıycam test yapmaya reglim dün bitti![]()
Kız ben oldum bileYok kız sabır değil aslında çarşamba günü test yaptım bat günümde negatif çıktı sonra geciktim dün cumartesi yaptım silik çıktı ama çok silikti birde yarın işte aslında çokta sabırlı değilimahahaha oda iyiymiş kuzum biz test bağımlısı olacağız bu gidişle
![]()
Dünküne filtre yaptım burada da ve üstüne su damlattım yine de gitmedi iz. Yardımcı olun bana hiç anlamıyorum bu testleriDün ve bugün yaptığım testler. Dünkünde çok hafif iz var ama kuruma izi olabilir sonradan farkettim. Bugünkünde hiç göremedim sanki
Gittim geldimDedi ve gidemedi![]()
Tamam aşko simdi hatırlatmaları kuruyoringBenim de 26, o yüzden 12.ve 13.ilişki olacak. Sen yine 26ya göre yap bence. Bir de 15.gün olsun. Diğer ihtimali de yakalamış olursun. Ayy nolur güzel haberlerimiz olsun yaaa hep birlikte anne olalımyine birbirimize isyan edelim, kocaları şikayet edelim
![]()
Kız değil serbest falan adama elimi verdim kolumu kaptırıyorumHaaa tamam o zaman bugün serbestvalla kuzum aslında erken ama bazı aylar olabiliyor belki de seninde bu ay erken olacak ovu testin varsa bi bak istersen
boşuna mı topiğin adı tavuklar
![]()
![]()
Yaa bizim ki ne diyo kardeş diye kendini yırttı şimdi aman allah korusun diyo küçük ergen nolcakAh onlarin nasil istedigini anlayabiliyorum cunku bizimkilerde cok istiyolar. Bebek arabasi bakıyorlar trendyoldan beşik bakiyolar biberon bakiyolar emzik bakiyolar. Bi gorsenOglum erkek kardes istiyor kızım kız kardeş istiyor bide erkek olcqk kiz olacak diye kavga ediyolar
![]()
Benım memeler fenaGünaydınnnn nerelerdesin kuzuumm biz iyizz sen nasılsın
Ayy inşallahKız varya dünyaya yararımız daha iyi olur
Günaydınnn bildiğin gibi çamaşırlar ütüler bana bakıyor ben onlaa bakıyorum sen napıyosun
Teşekkür ederimm kuzumm herkesin güzel haberlerini alınca ben daha çok sevincem inşllah![]()
Cano benım memeler fena yanıyo acıyo 16 cı dongugünaydın canım
![]()
Yap koz yap benım memeler fena vallla yanıyo acıyo tobeİlk idrar gitti çoktan ya
ahahahah sen bile dayanamayıp yazdın
Ya ne biliyim kuzum o kadar gecikti daha erken gebelik yapmamın anlamı var mı ki diyorum bende
32. Gün aşkım yaya yarına odaklamışım ya kendimi ilk idrar gitti aşko ya
ama bugün ağrım var gibi ya kırmızılar geliyorlar yada bebiş yerleşiyor iyice
![]()
Bak koca kişisini çok severim, kimseye laf ettirmem ama ben fena gömerimTamam aşko simdi hatırlatmaları kuruyoringKoca şikayet etmeyi cok severim hahahahaha
artık o level a gelelim litfeeenn
![]()
Bende çok fecii gömerim hakediyosa laf ettirebilirim ama nadirenBak koca kişisini çok severim, kimseye laf ettirmem ama ben fena gömerimyaparız valla aşkoo isyansa isyan ulan yeter ki gelelim o günlere
![]()
Bence sen nolur nolmaz girme saunaya canım daha erken çıkmayabilir her zamanDün ve bugün yaptığım testler. Dünkünde çok hafif iz var ama kuruma izi olabilir sonradan farkettim. Bugünkünde hiç göremedim sanki
Doğru bana da erken geldi bazen gecikmeden önce hormon artışı anlaşılmıyor diyorlar, girmeyeceğim teşekkürlerBence sen nolur nolmaz girme saunaya canım daha erken çıkmayabilir her zaman
Yarın saat 8:30 da burada canlı yayındayım
ay valla bende usandım beklemekten ya net birşey olsa yeter daaa
![]()
Cano benım memeler fena yanıyo acıyo 16 cı dongu