Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağolasın tatlım 🙏 amin, Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. O kadar çok istiyoruz ki hepimiz, çocuklar her gün dua ediyor. Hepimizin ortak noktası olacak o minnoş çok şanslı olacak ❤️
Ah onlarin nasil istedigini anlayabiliyorum cunku bizimkilerde cok istiyolar. Bebek arabasi bakıyorlar trendyoldan beşik bakiyolar biberon bakiyolar emzik bakiyolar. Bi gorsen☺️ Oglum erkek kardes istiyor kızım kız kardeş istiyor bide erkek olcqk kiz olacak diye kavga ediyolar😂😂

Benim evim 5+1 2 tane kiler 1 çamaşır odası var ama beni en cok mutfak ütü yoruyor yikanacaklar hiç bitmiyot dolap içleri hiç düzenli durmuyor birde bende cocuk da yok olsa heralde hiç tertip olmaz
Aslinda cok sanslisin depolama alanin cok var. Kendine bir gün belirle esin cikinca evden dolaplarina 20 ser dakika ayır. Duzenle. Kız benimde cok ütüm var camasir hic bitmiyor günlük yikayip kaldiriyorum 10 kg makinam yoksa işin icinden cikamam

Kızlar merhaba, benim bugün bat a 5 gün var. Dün sabah erken gebelik testi yaptım prodoctor negatif çıktı. Ama kasığımda adet ağrısına benzer ağrı, göğüs uçlarımda hassasiyet ve beyaz akıntım var. Normalde regl ağrım bu kadar erken başlamaz benim 1 gün öncesinde başlar. Sizce hala gebe olma ihtimalim var mıdır? Bugün de havuza gidicem ama saunaya girmiyim dimi zararlı olur mu sıcak?
Dün ve bugün yaptığım testler. Dünkünde çok hafif iz var ama kuruma izi olabilir sonradan farkettim. Bugünkünde hiç göremedim sanki

Eklentiler

• F545BAFC-F6B0-4549-81D8-324F6F657805.webp
    F545BAFC-F6B0-4549-81D8-324F6F657805.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 37
  • 0EF30D8B-7E8B-49C5-8476-1020F660451C.webp
    0EF30D8B-7E8B-49C5-8476-1020F660451C.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 40
Ay tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu 🥹🥹 Rabbim sana cennetin en güzel kapılarını açar inşallah kuzum senin bu sevgin mesajdan bile anlaşılıyor Allah senden razı olsun ne güzel bir annelik ❤️İşte bence bu annelik ❤️ Kendi doğurduğuna bile bakmayan sevmeyen o kadar kadın varki ona rağmen senin bu davranışın takdir edilesi gerçekten maşallah kuzum allahım bağınızı daha da kuvvetlendirsin inşallah ❤️
Ahh kuzum benim dualarınız çok kıymetli, sağolasın ❤️ ama yüreğinde merhamet olan her insan yapar bu fedakarlığı, Allah iyilerle karşılaştırsın kuzularımızı, yeri geliyor doğuranından bile korumak zorunda kalıyorsun. Amiiin bütün dualarına, güzel yüreğine göre versin Allah 🙏
R Random3 ay kız beni çok etkiledin ya duygusallıktan çıkamıyorum şurda duygusal müzik çalsa hemen oluk oluk ağlıycam 😥😥😥
Ahh tatlım benim, kız senin hormonlar oynuyor bence hamiiiş 🥰😁
Ah onlarin nasil istedigini anlayabiliyorum cunku bizimkilerde cok istiyolar. Bebek arabasi bakıyorlar trendyoldan beşik bakiyolar biberon bakiyolar emzik bakiyolar. Bi gorsen☺️ Oglum erkek kardes istiyor kızım kız kardeş istiyor bide erkek olcqk kiz olacak diye kavga ediyolar😂😂
Ayy evet aynı bizimkiler de. Şimdiden oda kavgası var, kız olursa benim odamda yatar, erkek olursa benim odamda yatar diye. Oğlum çok evhamlı, bana bile güvenmez başında bekler valla 😁 Allah'ım onların da dualarını kabul etsin 🙏❤️

Bende utanmasam bugünden başlıycam test yapmaya reglim dün bitti 🤣🤣🤣
Aynı ben 🤣🤣🤣
Yok kız sabır değil aslında çarşamba günü test yaptım bat günümde negatif çıktı sonra geciktim dün cumartesi yaptım silik çıktı ama çok silikti birde yarın işte aslında çokta sabırlı değilim 🤣🤣🤣 ahahaha oda iyiymiş kuzum biz test bağımlısı olacağız bu gidişle 🤣🤣
Kız ben oldum bile 🤣 yarın yine yaparsın şimdi de yap 🤣🤣

Dün ve bugün yaptığım testler. Dünkünde çok hafif iz var ama kuruma izi olabilir sonradan farkettim. Bugünkünde hiç göremedim sanki
Dünküne filtre yaptım burada da ve üstüne su damlattım yine de gitmedi iz. Yardımcı olun bana hiç anlamıyorum bu testleri 😔

Eklentiler

• 4D1A2E53-07CF-426C-845F-F83CB2B6F168.webp
    4D1A2E53-07CF-426C-845F-F83CB2B6F168.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 40
Benim de 26, o yüzden 12.ve 13.ilişki olacak. Sen yine 26ya göre yap bence. Bir de 15.gün olsun. Diğer ihtimali de yakalamış olursun. Ayy nolur güzel haberlerimiz olsun yaaa hep birlikte anne olalım ❤️ yine birbirimize isyan edelim, kocaları şikayet edelim 🤣
Tamam aşko simdi hatırlatmaları kuruyoring 🤭🤭 Koca şikayet etmeyi cok severim hahahahaha 🤣🤣🤣 artık o level a gelelim litfeeenn😂😂😂

Haaa tamam o zaman bugün serbest 🤣🤣🤣 valla kuzum aslında erken ama bazı aylar olabiliyor belki de seninde bu ay erken olacak ovu testin varsa bi bak istersen 😘 boşuna mı topiğin adı tavuklar 🐔 🤣🤣🤣
Kız değil serbest falan adama elimi verdim kolumu kaptırıyorum 🤣🤣🤣 boşuna mı kaçmaya çalışıyorum 😅😅😅

Yaa bizim ki ne diyo kardeş diye kendini yırttı şimdi aman allah korusun diyo küçük ergen nolcak😂😂🙄

Günaydınnnn nerelerdesin kuzuumm biz iyizz sen nasılsın 🌸

Ayy inşallah ☺️ Kız varya dünyaya yararımız daha iyi olur😂😂

Günaydınnn bildiğin gibi çamaşırlar ütüler bana bakıyor ben onlaa bakıyorum sen napıyosun🌸

Teşekkür ederimm kuzumm herkesin güzel haberlerini alınca ben daha çok sevincem inşllah🌸🥰
Benım memeler fena 😂

İlk idrar gitti çoktan ya 🤣🤣

ahahahah sen bile dayanamayıp yazdın 🤣🤣🤣

Ya ne biliyim kuzum o kadar gecikti daha erken gebelik yapmamın anlamı var mı ki diyorum bende

32. Gün aşkım ya 😔 ya yarına odaklamışım ya kendimi ilk idrar gitti aşko ya 🤣🤣🤣 ama bugün ağrım var gibi ya kırmızılar geliyorlar yada bebiş yerleşiyor iyice 🥰🥰🙈
Yap koz yap benım memeler fena vallla yanıyo acıyo tobe

Yarın saat 8:30 da burada canlı yayındayım 🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣 ay valla bende usandım beklemekten ya net birşey olsa yeter daaa 🤣🤣

Kan vermek en neti bence canısı ben gecikme yaşadığımda hemen kan vermiştim boyumun ölçüsünü aldım o ayrı tabide sen pozitifi gördün nasıl duruyorsun bilmiyorum🤣🤣🤣

Back
X