Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağolasın tatlım amin, Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. O kadar çok istiyoruz ki hepimiz, çocuklar her gün dua ediyor. Hepimizin ortak noktası olacak o minnoş çok şanslı olacak
Ah onlarin nasil istedigini anlayabiliyorum cunku bizimkilerde cok istiyolar. Bebek arabasi bakıyorlar trendyoldan beşik bakiyolar biberon bakiyolar emzik bakiyolar. Bi gorsen Oglum erkek kardes istiyor kızım kız kardeş istiyor bide erkek olcqk kiz olacak diye kavga ediyolar

Benim evim 5+1 2 tane kiler 1 çamaşır odası var ama beni en cok mutfak ütü yoruyor yikanacaklar hiç bitmiyot dolap içleri hiç düzenli durmuyor birde bende cocuk da yok olsa heralde hiç tertip olmaz
Aslinda cok sanslisin depolama alanin cok var. Kendine bir gün belirle esin cikinca evden dolaplarina 20 ser dakika ayır. Duzenle. Kız benimde cok ütüm var camasir hic bitmiyor günlük yikayip kaldiriyorum 10 kg makinam yoksa işin icinden cikamam

Dün ve bugün yaptığım testler. Dünkünde çok hafif iz var ama kuruma izi olabilir sonradan farkettim. Bugünkünde hiç göremedim sanki

Eklentiler

• F545BAFC-F6B0-4549-81D8-324F6F657805.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 37
  • 0EF30D8B-7E8B-49C5-8476-1020F660451C.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 40
Ahh kuzum benim dualarınız çok kıymetli, sağolasın ama yüreğinde merhamet olan her insan yapar bu fedakarlığı, Allah iyilerle karşılaştırsın kuzularımızı, yeri geliyor doğuranından bile korumak zorunda kalıyorsun. Amiiin bütün dualarına, güzel yüreğine göre versin Allah
R Random3 ay kız beni çok etkiledin ya duygusallıktan çıkamıyorum şurda duygusal müzik çalsa hemen oluk oluk ağlıycam
Ahh tatlım benim, kız senin hormonlar oynuyor bence hamiiiş
Ayy evet aynı bizimkiler de. Şimdiden oda kavgası var, kız olursa benim odamda yatar, erkek olursa benim odamda yatar diye. Oğlum çok evhamlı, bana bile güvenmez başında bekler valla Allah'ım onların da dualarını kabul etsin

Bende utanmasam bugünden başlıycam test yapmaya reglim dün bitti
Aynı ben
Kız ben oldum bile yarın yine yaparsın şimdi de yap

Dün ve bugün yaptığım testler. Dünkünde çok hafif iz var ama kuruma izi olabilir sonradan farkettim. Bugünkünde hiç göremedim sanki
Dünküne filtre yaptım burada da ve üstüne su damlattım yine de gitmedi iz. Yardımcı olun bana hiç anlamıyorum bu testleri

Eklentiler

• 4D1A2E53-07CF-426C-845F-F83CB2B6F168.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 40
Tamam aşko simdi hatırlatmaları kuruyoring Koca şikayet etmeyi cok severim hahahahaha artık o level a gelelim litfeeenn

Haaa tamam o zaman bugün serbest valla kuzum aslında erken ama bazı aylar olabiliyor belki de seninde bu ay erken olacak ovu testin varsa bi bak istersen boşuna mı topiğin adı tavuklar
Kız değil serbest falan adama elimi verdim kolumu kaptırıyorum boşuna mı kaçmaya çalışıyorum

Yaa bizim ki ne diyo kardeş diye kendini yırttı şimdi aman allah korusun diyo küçük ergen nolcak

Benım memeler fena

Yap koz yap benım memeler fena vallla yanıyo acıyo tobe

Yarın saat 8:30 da burada canlı yayındayım

ay valla bende usandım beklemekten ya net birşey olsa yeter daaa

Kan vermek en neti bence canısı ben gecikme yaşadığımda hemen kan vermiştim boyumun ölçüsünü aldım o ayrı tabide sen pozitifi gördün nasıl duruyorsun bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…