Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 97C15C3E-1EDE-4CDB-9BC9-CC3D48730378.webp
    97C15C3E-1EDE-4CDB-9BC9-CC3D48730378.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar ya dün reglim dün bitti bugün sol kasığım batıyo 🙄 niye böyle oldu ki ya bu kadar erken yumurtlamamı olar 🙄 zaten döngünse değişmişti 28 günde bire çıktı 🤔 bu ne biçim iiişşş 😕
Bu kadar erken yumurtlama olabilirmi hiç duymadım ama ya oluyorsa sen değerlendirmeye başlasn mı fazlası göz çıkarmaz 😂😂😂

Sağolasın tatlım 🙏 amin, Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. O kadar çok istiyoruz ki hepimiz, çocuklar her gün dua ediyor. Hepimizin ortak noktası olacak o minnoş çok şanslı olacak ❤️
Diğer mesajı alıntı yapmamışım dönemedim burda yazayım dedm☺️ Gerçekten melek gibisin herkesin harcı değildir rabbim senin gönlüne göre versin inşallah bebişine kavuşursun yakın zamanda❤️🙏

Aslinda cok sanslisin depolama alanin cok var. Kendine bir gün belirle esin cikinca evden dolaplarina 20 ser dakika ayır. Duzenle. Kız benimde cok ütüm var camasir hic bitmiyor günlük yikayip kaldiriyorum 10 kg makinam yoksa işin icinden cikamam
Yaa benimde oyle 10 kg ama nerdeyse her gün atiyorum birde ütüle yerlestir iki üç gün bakma dünya kadar birikiyor. Evet alanim com ama degerlendiremiyorum sanirim yaa esim nobete gidiyor 36 saat gelmiyor aslinda yapsam 1 günde biter

Kızlar ya dün reglim dün bitti bugün sol kasığım batıyo 🙄 niye böyle oldu ki ya bu kadar erken yumurtlamamı olar 🙄 zaten döngünse değişmişti 28 günde bire çıktı 🤔 bu ne biçim iiişşş 😕

Aşko olabilir erken yumurtlama olabilir ben bi ay adet bitiminden 3 gün sonra yumurtlamıştım çok şaşırmıştım bir kadının en erken yumurtlaması adet başlangıcından 8. Günmüş mfk o yüzden değerlendirmeyi adet bitiminden başlatıyor

Dünküne filtre yaptım burada da ve üstüne su damlattım yine de gitmedi iz. Yardımcı olun bana hiç anlamıyorum bu testleri 😔

Canım ne desem bilemiyorum çizgi var ama ilk yaptığında yoksa saatler sonra çıktıysa kurumadır ilk yaptığında varsa bebiş olabilir inşallah vardır inşallah sağlıcakla tutunur🤲🏻🌸

Yumurtlama gecmıs dün test yaptım bak ovulasyon

Canım mfk takviyeleri kullanırken ovülasyon testi yapmamanı öneririm dr yapmayın o testleri bırakın zaten çıkmaz demişti benim geçen ay elimde ovü. Testi kalmıştı akıntım olduğunda deneme amaçlı yapmıştım ve cidden ne pik ne pike yakın çıkmadı çoook silik çıktı doktor boşuna söylememiş

Kimse cevap yazmamis burası görünmeyen hayalet cizgilerle ilgilenir canim negatifleri pozitif görmeye çalışmaya yeri burası 😂😂

Ahahaha yok kız şimdi gördüm ben ama burdaki kuruma çizgisi galiba yani ilk başta yoksa sonradan çıktıysa kurumadır burası umut kırmama yeri 🤣🤣🤣

Aaaa hatırladım evet bende görmüştümmmm 😍😍😍 ay hadi inşallah güzel haberler verirsin yarın bize 🥰❤️❤️ Olur kuzummm inşallah bizim testlerle hepimizin günü güzelleşir yarın 😍
Ay inşallah vallahi duramıyorum bir yarın olsaydı. Negatifse de ona göre odaklanıp reglimi beklicem artık ama netleşsin istiyorum artık. Hepimiz için en güzeli en hayırlısı olur inşallah 🤲🏻

Canım mfk takviyeleri kullanırken ovülasyon testi yapmamanı öneririm dr yapmayın o testleri bırakın zaten çıkmaz demişti benim geçen ay elimde ovü. Testi kalmıştı akıntım olduğunda deneme amaçlı yapmıştım ve cidden ne pik ne pike yakın çıkmadı çoook silik çıktı doktor boşuna söylememiş
Aynen canım bu ay benden de yumurtlama sıvısı geldiğinde kasıklarım çok ağrıdığında dedim kesin pik görürüm merakımdan yaptım sırf. Ama pik olmadı yani. Yalan dolan strese sokmaktan başka bir şey değşl o testler

Diğer mesajı alıntı yapmamışım dönemedim burda yazayım dedm☺️ Gerçekten melek gibisin herkesin harcı değildir rabbim senin gönlüne göre versin inşallah bebişine kavuşursun yakın zamanda❤️🙏
Canım benim o sizin yüreğinizin güzelliği, sağolasın 🙏❤️ hepimiz kavuşalım çok beklemeden inşallah, Allah'ım duysun dualarımızı 🙏

Bu testte var canim cok belli günün geçti mi
Yok canım daha 5 gün var bat a. Ben erken gebelik testi yapayım dedim ama çıkmadı.
Kimse cevap yazmamis burası görünmeyen hayalet cizgilerle ilgilenir canim negatifleri pozitif görmeye çalışmaya yeri burası 😂😂
Evet dedim umut verirsiniz belki bana da 😂😂 daha erken olduğu için umutluyum aslında ama sabırsızım da hemen öğrenmek istiyorum
Canım ne desem bilemiyorum çizgi var ama ilk yaptığında yoksa saatler sonra çıktıysa kurumadır ilk yaptığında varsa bebiş olabilir inşallah vardır inşallah sağlıcakla tutunur🤲🏻🌸
İlk yaptığımda ben göremedim o yüzden kurumadan şüphelendim ama ben burda sizin gördüğünüz çoğu izi de göremiyorum zaten 😂😂😂 gözlerim o konuda yanıltmış da olabilir.
Yarın doktora gidebilirsem kan vericem zaten varsa kesin çıkar mı kanda yoksa sonradan çıkma ihtimali de olur mu? Bat tan 4 gün önce vermiş olucam kanı, yumurtlamadan 13 gün sonra aslında. Bu ay yumurtlamam 2 gün erken oldu. İğneyle çatlattık hatta 😂

Back
X