- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #7.261
Yumurtlama gecmıs dün test yaptım bak ovulasyonAllah Allahhhhh neden kiiiyumurtlamada olur diyorlar bende olmuyor ama bilmem belki bi habercidir
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama gecmıs dün test yaptım bak ovulasyonAllah Allahhhhh neden kiiiyumurtlamada olur diyorlar bende olmuyor ama bilmem belki bi habercidir
![]()
Bu kadar erken yumurtlama olabilirmi hiç duymadım ama ya oluyorsa sen değerlendirmeye başlasn mı fazlası göz çıkarmazKızlar ya dün reglim dün bitti bugün sol kasığım batıyoniye böyle oldu ki ya bu kadar erken yumurtlamamı olar
zaten döngünse değişmişti 28 günde bire çıktı
bu ne biçim iiişşş
![]()
Diğer mesajı alıntı yapmamışım dönemedim burda yazayım dedmSağolasın tatlımamin, Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin. O kadar çok istiyoruz ki hepimiz, çocuklar her gün dua ediyor. Hepimizin ortak noktası olacak o minnoş çok şanslı olacak
![]()
Yaa benimde oyle 10 kg ama nerdeyse her gün atiyorum birde ütüle yerlestir iki üç gün bakma dünya kadar birikiyor. Evet alanim com ama degerlendiremiyorum sanirim yaa esim nobete gidiyor 36 saat gelmiyor aslinda yapsam 1 günde biterAslinda cok sanslisin depolama alanin cok var. Kendine bir gün belirle esin cikinca evden dolaplarina 20 ser dakika ayır. Duzenle. Kız benimde cok ütüm var camasir hic bitmiyor günlük yikayip kaldiriyorum 10 kg makinam yoksa işin icinden cikamam
Bu testte var canim cok belli günün geçti miDünküne filtre yaptım burada da ve üstüne su damlattım yine de gitmedi iz. Yardımcı olun bana hiç anlamıyorum bu testleri![]()
Kimse cevap yazmamis burası görünmeyen hayalet cizgilerle ilgilenir canim negatifleri pozitif görmeye çalışmaya yeri burasıDünküne filtre yaptım burada da ve üstüne su damlattım yine de gitmedi iz. Yardımcı olun bana hiç anlamıyorum bu testleri![]()
Olsun kız valla Olsun artık canıma yetti gariiiVurduğunuz gol olsun aşkooo❤❤
Kızlar ya dün reglim dün bitti bugün sol kasığım batıyoniye böyle oldu ki ya bu kadar erken yumurtlamamı olar
zaten döngünse değişmişti 28 günde bire çıktı
bu ne biçim iiişşş
![]()
Dünküne filtre yaptım burada da ve üstüne su damlattım yine de gitmedi iz. Yardımcı olun bana hiç anlamıyorum bu testleri![]()
Yumurtlama gecmıs dün test yaptım bak ovulasyon
Kimse cevap yazmamis burası görünmeyen hayalet cizgilerle ilgilenir canim negatifleri pozitif görmeye çalışmaya yeri burası![]()
Ay inşallah vallahi duramıyorum bir yarın olsaydı. Negatifse de ona göre odaklanıp reglimi beklicem artık ama netleşsin istiyorum artık. Hepimiz için en güzeli en hayırlısı olur inşallahAaaa hatırladım evet bende görmüştümmmmay hadi inşallah güzel haberler verirsin yarın bize
Olur kuzummm inşallah bizim testlerle hepimizin günü güzelleşir yarın
![]()
Aynen canım bu ay benden de yumurtlama sıvısı geldiğinde kasıklarım çok ağrıdığında dedim kesin pik görürüm merakımdan yaptım sırf. Ama pik olmadı yani. Yalan dolan strese sokmaktan başka bir şey değşl o testlerCanım mfk takviyeleri kullanırken ovülasyon testi yapmamanı öneririm dr yapmayın o testleri bırakın zaten çıkmaz demişti benim geçen ay elimde ovü. Testi kalmıştı akıntım olduğunda deneme amaçlı yapmıştım ve cidden ne pik ne pike yakın çıkmadı çoook silik çıktı doktor boşuna söylememiş
Canım benim o sizin yüreğinizin güzelliği, sağolasınDiğer mesajı alıntı yapmamışım dönemedim burda yazayım dedmGerçekten melek gibisin herkesin harcı değildir rabbim senin gönlüne göre versin inşallah bebişine kavuşursun yakın zamanda
![]()
Yok canım daha 5 gün var bat a. Ben erken gebelik testi yapayım dedim ama çıkmadı.Bu testte var canim cok belli günün geçti mi
Evet dedim umut verirsiniz belki bana daKimse cevap yazmamis burası görünmeyen hayalet cizgilerle ilgilenir canim negatifleri pozitif görmeye çalışmaya yeri burası![]()
İlk yaptığımda ben göremedim o yüzden kurumadan şüphelendim ama ben burda sizin gördüğünüz çoğu izi de göremiyorum zatenCanım ne desem bilemiyorum çizgi var ama ilk yaptığında yoksa saatler sonra çıktıysa kurumadır ilk yaptığında varsa bebiş olabilir inşallah vardır inşallah sağlıcakla tutunur![]()
Ayy bende,kiz sen koç burcuydun öylemi?Bak koca kişisini çok severim, kimseye laf ettirmem ama ben fena gömerimyaparız valla aşkoo isyansa isyan ulan yeter ki gelelim o günlere
![]()
İyilik kuzum senden naberAşkolar naber
Ömür biter iş bitmezİyilik kuzum senden naber
Ben bu günlük işlerimi bitirdim elma yiyorum
Asko yemek yedik simdi arkadasin yegeninin sunnetine geccmAşkolar naber