- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #7.281
Afiyet olsunÖmür biter iş bitmez
Bende havuç yiyorum
Adanalı izliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsunÖmür biter iş bitmez
Bende havuç yiyorum
Adanalı izliyorum![]()
Sagol aşkoAfiyet olsun
Afiyet olsun kuzumÖmür biter iş bitmez
Bende havuç yiyorum
Adanalı izliyorum![]()
O Aralık içinde ama o değer deYaa çok güzel kuzum
Ama bende 4+1 de öğrendim betam 62 çıktı neden o kadar düşük![]()
Oooo ellerine sağlık kuzumGittim geldimçamaşır astım topladım bulaşık yıkadım yemek koydum nevresimler çıkarttım oturdum kahve sigara molasıııı
![]()
Ay kuzum Allah kolaylık versin o zaman anlayabiliyorum seni zorKız değil serbest falan adama elimi verdim kolumu kaptırıyorumboşuna mı kaçmaya çalışıyorum
![]()
Ay kuzum inşallah bebek vardırYap koz yap benım memeler fena vallla yanıyo acıyo tobe
Ay Allah seniiiiKan vermek en neti bence canısı ben gecikme yaşadığımda hemen kan vermiştim boyumun ölçüsünü aldım o ayrı tabide sen pozitifi gördün nasıl duruyorsun bilmiyorum![]()
Az kaldı kuzum birazcık daha sabırAy inşallah vallahi duramıyorum bir yarın olsaydı. Negatifse de ona göre odaklanıp reglimi beklicem artık ama netleşsin istiyorum artık. Hepimiz için en güzeli en hayırlısı olur inşallah![]()
Amiin inşallaaah canımmCanım benim o sizin yüreğinizin güzelliği, sağolasınhepimiz kavuşalım çok beklemeden inşallah, Allah'ım duysun dualarımızı
![]()
Kıız çamaşır yıka çamaşır as kurusun topla ütü yap derken belim ikiye ayrılmış geçsin diye duaya durdum senden naberAşkolar naber
İnşallah kuzum Allahım umudumuz hiç bitmesin güzel sonuçlarla karşılaşalım inşallahAz kaldı kuzum birazcık daha sabıryarın net birşey çıkar kesin ama seni anlıyorum benim gecikmenin 5.günü hala net birşey yok neredeyse
amin kuzum amin inşallah yarın beraber güzel haberler veririz
![]()
Evet aralık içinde ama işte analık yüklendi hemen iyimi diye düşünmeye başladımO Aralık içinde ama o değer deönemli olan artış ya
![]()
Adanali ve HavuçKıız çamaşır yıka çamaşır as kurusun topla ütü yap derken belim ikiye ayrılmış geçsin diye duaya durdum senden naber![]()
Kiz bu akıntı,kasık ağrısı bu ay çok tuhaf yaAdanali ve Havuç![]()
Yaa benimde dün bitti ekşın oldu bu gün yine oldu. İlişki sonrası peçete koymuştum kalanlar ona aksın diye 5 dk sonra bi baktım pembe kırmızı az bi kan vardı. Kız hemen yumurtlama mı oldu nolduuuAa lütfen salmak üzülmek yok bebeğim devamkee ❤❤ benimde dün bitti ekşın dıkşın yaptık dün gece kaçıp kurtaramadım kendimihatta bugün sol kasığım batıyo daha ilk ekşından belirti aramaya başladım manyak ben
![]()
Bende de bunlardan hiç birsey yokKiz bu akıntı,kasık ağrısı bu ay çok tuhaf ya
Ne kasık ağrım var ne göğüs hassasiyeti,akinti desen çok az
Oooo ellerine sağlık kuzum![]()
Ay kuzum Allah kolaylık versin o zaman anlayabiliyorum seni zor
Ay kuzum inşallah bebek vardırgüzel haberler verirsin bize inşallah
Ay Allah seniiiiya kuzum yarın test negatif çıksa bile doktora giderim galiba bu kadar gecikme korkutur yoksa beni
aşkım benim gördüğüm pozitif beni tatmin etmedi çok pozitif gibi gelmedi bana ya
![]()
Aynen canım bu ay benden de yumurtlama sıvısı geldiğinde kasıklarım çok ağrıdığında dedim kesin pik görürüm merakımdan yaptım sırf. Ama pik olmadı yani. Yalan dolan strese sokmaktan başka bir şey değşl o testler
Ayy aşko bilmiyorum ki benim yumurtalığım hala aynı ben belirti arayıp uydurmamamışım kendi kendimin günahını aldım şimdi bakYaa benimde dün bitti ekşın oldu bu gün yine oldu. İlişki sonrası peçete koymuştum kalanlar ona aksın diye 5 dk sonra bi baktım pembe kırmızı az bi kan vardı. Kız hemen yumurtlama mı oldu nolduuu![]()