Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol bebeğim inşallah

Allahım sen biliyosun ya Rabbim kız bizi deli edicek _Umutlu_Pozitif_ aşko ne diyo ya pozitif değil diyo dövek mi

Aa aşko bilmiyodum o zaman belki yumurtlamadır enfeksiyon değildir zaten enfeksiyonsa ne yapcağımı yazdım az yukarılarda

Aşko şükret çılgınmısın ya sen silik bile olsa var var bencede gitmen lazım kan vermen lazım yarın daha koyu olacak eminim tabide
Doğru diyorsun aşkımmmm yarın inşallah kan testi vermeye gidebilirim bugün dışarıdaydım yeni geldim eve öyle çok kasık ağrısı oldu ki kesin oldum dedim hatta bir yerin lavabosunda ped taktım gelen giden yok ama aşırı ağrım var
Sağol bebeğim inşallah

Allahım sen biliyosun ya Rabbim kız bizi deli edicek _Umutlu_Pozitif_ aşko ne diyo ya pozitif değil diyo dövek mi
Ahahahha kusuruma bakmayın aşkolar ya ilk olacak ya çok heyecanlıyım ve ne yapacağımı bilemiyorum aşko dövmeyin beni seviiinnnn bugün dışarıdaydım söküldüm söküleceğim gibi ağrım vardı hatta ped taktım gelmemiş yarın sabahı iple çekiyorum

Seviyoruz zaten bebeğim ❤❤ ayy yarın sabahı bende iple çekiyorum erken uyanıcam yarın bide ilk bakan ben olabilirim

Hepimiz oyleyiz canim merak etme benim daha 10 günüm var ama 3 4 gündür memw hassasiyetim var sacma bir sekilde inşallah gebeliktendir 3 gün kala test yapacam ben

Hepimiz oyleyiz canim merak etme benim daha 10 günüm var ama 3 4 gündür memw hassasiyetim var sacma bir sekilde inşallah gebeliktendir 3 gün kala test yapacam ben
Benim de meme hassasiyetim erken başladı bu ay ama ovitrelle den dolayı olabilir diyorum. İnşallah gebeliktendir seninki Beklemek çok zor oluyor ama dediğin gibi 3 gün kala en iyisi. Erken yapınca da bir sonuç alamıyoruz

Ay bebeğim enfeksiyon olmasın ya inşallah ama enfeksiyon bir kere olunca sürekli tekrarlıyormuş çok iyi bak birazcık bile olduğunu hissettiğinde hemen kekik suyu iç bebeğim ve bol bol su Benimde arada yokluyor hemen dikkat ediyorum

Kiz Allah seni güldürsün nerden geliyor aklına böyle şeyler

Aşko ben vallahi artık bedenimi tanıyamıyorum. Benden bağımsız bi şey oldu çıktı başıma napıcam bilmiyorum

Hayırlı akşamlar bebişlerim kahvemi yapıp geliyorum ay çok uzak kaldım toplaşın dedikodu yapalım

iyi akşamlar,evet sizin belirtileriniz henüz iğne etkisinden, iğnenin etkisi 14 gün sürüyor.Erken test yapip kendisini strese sokmayın

Catlatma iğnesi mi kullandınız
Evet bu ay ilk defa kullandım.
iyi akşamlar,evet sizin belirtileriniz henüz iğne etkisinden, iğnenin etkisi 14 gün sürüyor.Erken test yapip kendisini strese sokmayın
Erken gebelik testi negatif çıktı ama iğne etkisi geçmiştir artık diye düşündüm. Kan testi için de erken midir? Doktorum iğneden 12 gün sonra gel bakalım dedi ama ben de 14ü beklesem mi diye düşünüyorum, bugün iğneden sonra 12 gün oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…