- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.821
Bazen aynı duygulara kapılıyorum inan ki.. belki de olmaması daha hayırlıdır diyorum. Ama hayatta her zaman bir koşturmacamız, sorunumuz oluyor. Hiçbir zaman ohh rahat ettim dediğimiz bir dönem olmuyor. Allah hayırlısını versin bebeğim, bizim için en doğrusunu o bilirKızlar sabah test yaptım hayalet gölge çıktı akşamki gibi değildi ama üzülmedim fakat öğlen tekrar yaptım başka markayla sabahkının aynısı hayalet gölge gece neden okadar parladı bilmiyorım aöa iki ayrı markanın aynı görüntüyü vermesi bir Ümit gibi geldi.fakat çok stresli bir gün yaşıyorum bir aya iki önemli sınavı bar ve ders çok zor heryerin kasıldı ağrıdı hala ne olduğumu anlayamadım çok bitkinim deli gibi ders çalışmalıyım tek aklımdaki bu ben kim çocuk yapmak kim bu stresle bu koşturmacayla olursa olur olmazsa şuan önem sıram çok değilmiş duruma girdi @Lale95Mucizemmm16 Veziir Demgey3 @miresl @wish2401 @000umutlu000 R Random3
Ben de son kez yaptım test, bende de yok artık emin oldum. Napalım bebeğim bu ay da birlikteyiz, ne kadar kötü olabilir kiKızlae ilk 3-5-10 dakika arası çektiklerim
@Lale95Veziir @000umutlu000 Demgey3 @Safiye19 diğer aşkolar yok malesef
Ay hadi inşallah güzel güzel yumurtalar spermler buluşur bi çay içer olayı tatlıya bağlarlar bu seferBen şuan ovülasyon dönemindeyim coşkuyla geçiyor kutlamalar
Aşkom ben bi çizgi gördüm sanki ama biliyorsun ben böyle olunca negatif gözüyle bakıyorum inşallah kızarır çizgi deKızlae ilk 3-5-10 dakika arası çektiklerim
Aşkom üzülmedim ya daha öncede yüksek çıktı ilacını kullanınca düşüyor Allahtan. Nasip bakalım inşallah düşüreceğiz bu değeri de. Anam nasıl açlık krizleri vuruyor anlatamam.Veziir kuzum tsh benimde yüksek çıkmıştı ama 7 ay önce felan çok çok yüksek değil İnan ki benimde yüksek çıktığında çok üzülmüştüm ve baya araştırma yapmıştım değeri 13-20 olanlar vardı ona bakınca benim değer düşük geldi ve o şekilde hamile kalanlar da çok kuzum hatta doktorum da çok yüksek değil engel değil demişti bana kafana takma bebeğim çok yüksek değil İnan ki yani bence tedavi gerektirecek kadar yüksek değil bence
Aşkom sonuçlar çıktı yok ya baktım. Yarın sorucam olmadı tekrar kan vericem b12 d vitamini falanda bakmamış nasıl iş ben anlamadımBelki bakmıştır kuzu sonuçlar çıktığında bi sor istersen
Aşko çıktı da yarım yamalak bakmış doktor ya tsh var insülin direnci yok d vitamini b12 falan bakmamış. Kan verirken de kadın kolumu felç etti bide o kadar çileye tam baksaydı bariKuzum cıktı mı sonuçların? İyi nolsun yazamadım ya evin işi bitmedi sen napıyosun?
Aşko biliyorum ya benimde 4 küsür çıkmıştı daha önce doktor bebek için çok fazla bu değer demişti doktorum şimdi 5.09 çıkmış ilaç verir inşallah yarınAskim tsh benimde 3-3,50 falan oluyor o bile cok yuksek bebek icin dedi doktor. 1e dusmesi gerekliymis 1 kusur ideal dedi bende bir gun iciyorum bir gün içmiyorum ilaci o sekil dengeliyorum
Anladım bebişim hayırlısı olsun Ya asma suratını Aşkom önümüzdeki maçlara bakıcaz inşallahAşkım 3 ekim ama şöyle önceki 2 aya göre batı yazdım bu ay erken yumurtladım. 11. Gün yumurta çatladı yani bat 29 yada 30 eylül testte de bişey yok zaten
5.09 çıktı tsh aşkom boşa açlık krizleri geçirmiyormuşum. B12 ye de baksaydı iyiydi aşko ben çok uyuyorum bu aralar yaaHoşgeldin çiçeğimiyi yapmışsın, hiçbişeyi gözardı etmeye gelmiyor.. inşallah iyi çıkar sonuçların, miskinliktendir onlar
Nasıl peki kuzum yavaş mı çalışıyomuş sağolsun doktorlar böyle yarım yamalak iş yaptıkları için hemşirelerde intikam aliyo gibi zatenAy hadi inşallah güzel güzel yumurtalar spermler buluşur bi çay içer olayı tatlıya bağlarlar bu sefer
Aşkom ben bi çizgi gördüm sanki ama biliyorsun ben böyle olunca negatif gözüyle bakıyorum inşallah kızarır çizgi de
Aşkom üzülmedim ya daha öncede yüksek çıktı ilacını kullanınca düşüyor Allahtan. Nasip bakalım inşallah düşüreceğiz bu değeri de. Anam nasıl açlık krizleri vuruyor anlatamam.
Aşkom sonuçlar çıktı yok ya baktım. Yarın sorucam olmadı tekrar kan vericem b12 d vitamini falanda bakmamış nasıl iş ben anlamadım
Aşko çıktı da yarım yamalak bakmış doktor ya tsh var insülin direnci yok d vitamini b12 falan bakmamış. Kan verirken de kadın kolumu felç etti bide o kadar çileye tam baksaydı bari
Aşko biliyorum ya benimde 4 küsür çıkmıştı daha önce doktor bebek için çok fazla bu değer demişti doktorum şimdi 5.09 çıkmış ilaç verir inşallah yarın
Anladım bebişim hayırlısı olsun Ya asma suratını Aşkom önümüzdeki maçlara bakıcaz inşallah
Sabır taşına döndük be hadi hayırlısıBen de son kez yaptım test, bende de yok artık emin oldum. Napalım bebeğim bu ay da birlikteyiz, ne kadar kötü olabilir kibiz sabretmeye devam...
Demi aşko yaaa bende net gördüm yaniiii bizim gözler hepten bozuk olamaz herhalde yaYemin ederim bende aynısını gördüm aşkoMucizemmm16 benim gözlerim mi bozuk Ya umutlandırmak istemiyorum ama görüyorum aşko
Aşko sen yarın sabah yap bir test daha ya ama ilk idrar olsun lütfenBi daha diğer teste işiycem bak şimdi@000umutlu000 tutun beni bilmiyorum aşkolarım ya bende görüyorum ama kırıklık olduğu için gözüm yanılıyo gibi geliyo
Ahahahha bebeğiiiimmm değerlendirdim değerlendirdim ama yolu buldular mı bilemiyorum hiç güvenmiyorum onlaraAy kuzum çok geç gördüm hoş zaten anlmıyorm ben bundan görsemde işe yaramazmışımdeğerlendirdnmi inşallaah boşa gitmemiştir gözü kör spermler yolu bulmuştur inşallah
En önce onu söyledim aşko 3 yıldır bebek tedavisi görüyorum diye. Hormon tedavisi görüp görmediğimi sordu. Adam daha bana soruyor kadın doğumcun bu kilo artışları için bişey dedi mi polikistik ile bağlantılı olabilir mi diye.Nasıl peki kuzum yavaş mı çalışıyomuş sağolsun doktorlar böyle yarım yamalak iş yaptıkları için hemşirelerde intikam aliyo gibi zateneğer gebelik düşünüyorum dersen ilaç veriyolar kuzum ben gittiğimde doktor bana öyle demişti ama benim sonucum normal çıkmıştı son yaptırdığımda
İşte öyle değil bitane var şükürler olsun ama o tek başına gördükçe için sızlıyor kardeş yani hem oyun arkadaşı olur hem sırdaşı hem bi arkası olur anlıyor musunBenim bi tane olsa uğraşmam diye düşünüyorum ama bilmiyorum büyük konuşmayayım şimdi
Eşimin teyzelerinin çocuğu yok eşimde,bende Allah verirse nasibimizde varsa olur kafasındayız birbirimize karşı.
Keşke birbirimizi daha önce bulsaydık diyoruz bazen de.Kısmet böyleymiş.
Varsa da bi sıkıntı bilgimiz olsun diye düşünüyorum ben işte ne bilim.
Hayırlısı Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.
Hahhaha göstermek lazımmm yolu yaaaAhahahha bebeğiiiimmm değerlendirdim değerlendirdim ama yolu buldular mı bilemiyorum hiç güvenmiyorum onlarasen ne yaptın kuzum nasılsın
Öbürgün sabah yaparım bebeğimAşko sen yarın sabah yap bir test daha ya ama ilk idrar olsun lütfenyok yok kaç kere baktım görüyorum ben yaaaa
Sen bugün test yaptın mı ben mi kaçırdımÖbürgün sabah yaparım bebeğimyarın benim herif evde salmaz o beni rahat bırakmaz hiç
Yaa aşkım normal de 10 üzeriyse ilaç veriyolarmış benimde çok yavaş çalışıyo cıkıyodu sürekli ya yavaş ya normal cıkıyo ama ilaç vermiyolar en son yaptırdığımda normal çıkmıştı engel olur mu dedim olmaz dedi olduysa artık ne diyim ben o doktora saç baş yolduruyolar insana öyle gıcık oldularEn önce onu söyledim aşko 3 yıldır bebek tedavisi görüyorum diye. Hormon tedavisi görüp görmediğimi sordu. Adam daha bana soruyor kadın doğumcun bu kilo artışları için bişey dedi mi polikistik ile bağlantılı olabilir mi diye.
Bende troidime ara ara bakmam gerektiğini söyledim pko etkiliyormuş deyince tsh ekledi kan tahlillerine. Demesem onu da eklemeyecekti
M mucizeOldu aşkım burda testim yaptım ama bişey yok gibiKızlae ilk 3-5-10 dakika arası çektiklerim
Umutlandırmak için söylemiyorum ama o atma bende de oluyordu, şimdi de hızlı yürürsem vs alt karnımda hissediyorum bütün nabzımı. Muhtemelen bebek yüzünden kan akışı hızlandığı için
İnşallah canım çok güzle olurValla biriniz sevindirin bizi bu ay.
Amin canımBazen aynı duygulara kapılıyorum inan ki.. belki de olmaması daha hayırlıdır diyorum. Ama hayatta her zaman bir koşturmacamız, sorunumuz oluyor. Hiçbir zaman ohh rahat ettim dediğimiz bir dönem olmuyor. Allah hayırlısını versin bebeğim, bizim için en doğrusunu o bilir
Yaptım aşkım etiketledim şimdi unutmuşum ay kafa kalmadı afedersin❤Sen bugün test yaptın mı ben mi kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?