- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.861
Sanki değil aşko
Ay hadi inşaallah yaBiraz sabret adetin gecikince alırsın inşallah bebişin haberinişuan bende çok meraktayım dediğin gibi ölçmedim ama resmen ateşim var gibi ve karnımda çok şişkinlik var gözümden uyku akıyor resmen pişman oldum Bi kere denedik sadece galiba tuttu tek seferde
Kız bu testin neresine çiş yapiyorsun
4 Ekim hayırlısı bakalımAy hadi inşaallah yasenin adetin kaçınci günü?benim şişkinlik vardi ama geçti, sivilcelerm artdı yüzümde,uykum çok ama çok var şuan bile gözlerim baglaniyor
Anlamadığım o ki,bebiş istemiyormusun?
İvittttYalniz aşko testin rengi ne hoş pembe pembe
Mevsim geçişindendir tatlım yaa ben de sürekli yiyorum ve sürekli uyku modundayım5.09 çıktı tsh aşkom boşa açlık krizleri geçirmiyormuşum. B12 ye de baksaydı iyiydi aşko ben çok uyuyorum bu aralar yaa
Şimdi gördüm degerini tatlim,keşke insulin direnci ,vit d tahlili de yaptirsaydin5.09 çıktı tsh aşkom boşa açlık krizleri geçirmiyormuşum. B12 ye de baksaydı iyiydi aşko ben çok uyuyorum bu aralar yaa
Onu bende sevmedim aşkoİvittttüst rengi güzel ama içinden çıkan renkleri sevemedim
Aşkım yeni yaptırdım ya bi kaç ay oluyoKuzu göremedim ben de maalesef sen tam sayım kan tahlili yaptır canım. Bak hastalık yakanı bırakmıyor şu eksiğin ne varsa bi gider önce
Aşkım 29 30 gibi batBat be ne zaman?
Senin de var dahaaaaaa no panicAşkım 29 30 gibi bat
Ben erken uyuyucam galiba, gözler baglaniyoring
Baby biz panic olmadan yaşayamayizSenin de var dahaaaaaa no panic
Uyan aç gözünü aşkoBen erken uyuyucam galiba, gözler baglaniyoring
Valla ya asla yaşayamıyozBaby biz panic olmadan yaşayamayizhayat felsefemiz olmuş resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?