- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.881
İlk idrar mi buKızlae ilk 3-5-10 dakika arası çektiklerim
@Lale95Veziir _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 miraclebeyb diğer aşkolar yok malesef
Sen çok yoruluyosun dimi aşko ondan böyle erken uykun geliyoNayırrrr nnnyapamammm
Hayır bebeğim ikinci yada üçüncüİlk idrar mi bu
Bencede aşko ben artık bu gölgeleri görmekte usta oldum ilk bakışta görüyorumDemi aşko yaaa bende net gördüm yaniiii bizim gözler hepten bozuk olamaz herhalde ya
Aynı aşko bekliyorum bi kaç gün daha geçsinNaptın cano
Al aşko dahada göremiyorsan yoktur ikna olurum ahahahahaKız körmü oldum herkes goruyo ben niye goremiyorum yakin cek at bana inceliycem (en sevdiğim)
Ben gördüm hepsindedeAl aşko dahada göremiyorsan yoktur ikna olurum ahahahaha
Kız valla gördüm yaaAl aşko dahada göremiyorsan yoktur ikna olurum ahahahaha
Sağol kuzum benim çok teşekkür ederimAy ben giremedim kaç gündür güzel günlerde kullan canm
Ben Mersin de oturuyorum ona rağmen artık üşüyorumKeşke valla ya akşam olunca donuyorum valla
O nasıl bi doktor çok saçma sabah tekrar ver bence kuzuAy hadi inşallah güzel güzel yumurtalar spermler buluşur bi çay içer olayı tatlıya bağlarlar bu sefer
Aşkom ben bi çizgi gördüm sanki ama biliyorsun ben böyle olunca negatif gözüyle bakıyorum inşallah kızarır çizgi de
Aşkom üzülmedim ya daha öncede yüksek çıktı ilacını kullanınca düşüyor Allahtan. Nasip bakalım inşallah düşüreceğiz bu değeri de. Anam nasıl açlık krizleri vuruyor anlatamam.
Aşkom sonuçlar çıktı yok ya baktım. Yarın sorucam olmadı tekrar kan vericem b12 d vitamini falanda bakmamış nasıl iş ben anlamadım
Aşko çıktı da yarım yamalak bakmış doktor ya tsh var insülin direnci yok d vitamini b12 falan bakmamış. Kan verirken de kadın kolumu felç etti bide o kadar çileye tam baksaydı bari
Aşko biliyorum ya benimde 4 küsür çıkmıştı daha önce doktor bebek için çok fazla bu değer demişti doktorum şimdi 5.09 çıkmış ilaç verir inşallah yarın
Anladım bebişim hayırlısı olsun Ya asma suratını Aşkom önümüzdeki maçlara bakıcaz inşallah
Allah’ım çok şükür sizin gözler gece açılıyor galiba aşko ahahahaKız valla gördüm yaa
Teşekkür ederim canım inşallah vardır inşallah kırmızı çift çizgiler olurBen gördüm hepsindede
Ben hafif görüyorum sankiKızlae ilk 3-5-10 dakika arası çektiklerim
@Lale95Veziir _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 miraclebeyb diğer aşkolar yok malesef
Aşkom bilmiyorum yani başka doktora görünebilirsn şimdi ben ne desem boşYeniden gidip ilaç almam lazım o zaman
5.09 aşkoAşkom tsh degerin kaç çıkmış?
Olabilir aşko ama hiç iyi değil ya valla uyu uyan ye iç temizlik yap yine uyu. Hiç bişey anlamadan geçiyor günlerimMevsim geçişindendir tatlım yaa ben de sürekli yiyorum ve sürekli uyku modundayım
Aşko doktora bütün değerlerime bakılsın istiyorum dedim bakar sanıyordum tek tek söylemek mi gerekiyor anlamadım. Troidi bile dememle baktıŞimdi gördüm degerini tatlim,keşke insulin direnci ,vit d tahlili de yaptirsaydin
Benim tsh 24.65yıldır ilaç kullaniyorum her sabah aç karnina, şimdi çok şükür normale döndü,ama 3-6 ayda bir baktıriyprum
Bakalım yarın doktor bakar mı bakmazmı bilmiyorum olmadı özele giderimSağol kuzum benim çok teşekkür ederim
Ben Mersin de oturuyorum ona rağmen artık üşüyorum
O nasıl bi doktor çok saçma sabah tekrar ver bence kuzu
Mavi yer var ya o kapağı onu çıkarıp çiş yapıp kapağı takıp bırakıyorsunKız bu testin neresine çiş yapiyorsun
NasiiiiiSanki değil aşko
Sanki hafif bi çizgi görüyorum gibiNasiiiii
İnan bende öyleyimSanki hafif bi çizgi görüyorum gibiulan kendimden başka herkesin testinde çizgi görüyorum aşkoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?