Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmadı gidicem aşko iyot ve bi ilaç vardı olmadı direk o ilacı alırım ya doktor zahmet edip verene kadar

Aşko benim tiroidlerde yavaş çalışıyordu ilk evlendiğim seneydi hatta değerim 6 lardaydı 1 sene ilaç kullandım düzeldi 3 ayda bir kontrol ettirmem gerektiğini söylemişti doktor 2 kereden sonra 6 aya çıkarmıştı kontrolü sonra saldım ama en son vitaminlerime baktırdığımda tiroidlerim içinde kan tahlili istedim ve o en son yaptırdığımda da normal çıkmıştı

Napıyosunuz aşkolar görümcem var bugün yatılı o yüzden çok aktif olamadım takip edemiyorum sürekli nasılsınız Mucizemmm16 yaron test yapcan mı aşko
İyi diyelim iyi olsun bebeğim düne göre daha iyiyim bi kaç lokma bişey yiyebildim en azından ya çok şükür. Sen nasılsın aşkım ❤ kuzum yarın değilde öbürgün yaparım sanki hastalancam ya öyle karnım ağrıyo

Aşkım sanırım sınıra yakın olmaması gerekiyormuş sonucun anladığım kadarıyla sen doktoruna gebelik istiyorum demiş miydin

Kız aşko ben dün dedim sabaha kesin adet gelicek diye o ağrı o halim çok fenaydı erkenden uyumuşum gece ağrıdan ama bugün halen gelen giden yok inşallahhh gelmez İyi olmana sevindim canım

Aşkolar istanbulda olup kadın doğjm doktoru arayan var mı ben var ya kardeşimin doktorunu acayip beğendim hem çok tatlı adam hemde adam sürekli çalışıyo ya çokta ilgili ❤ bana biraz uzak gidemiyorum ama yakın olan varsa gidebilir bence özelde doğum yaptı o ama doktor 10 numara valla

Kız aşko ben dün dedim sabaha kesin adet gelicek diye o ağrı o halim çok fenaydı erkenden uyumuşum gece ağrıdan ama bugün halen gelen giden yok inşallahhh gelmez İyi olmana sevindim canım
Ayy inşallah bebeğim ❤❤ gelmesin gelmesin ❤ kuzum bilmiyorum ki ya belki bişeyler yiyemedim ya fazla ondan karnım çok ağrıyo ama sanki geldi gelecek gibi

Aşkım sanırım sınıra yakın olmaması gerekiyormuş sonucun anladığım kadarıyla sen doktoruna gebelik istiyorum demiş miydin
Hayır aşko zaten gebelik düşünmüyorduk hatta doktor bu değeri düzeltmeden gebe kalmaya çalışma ama oldu ki gebe kaldın kalsan bile devam edeceksin ilaca demişti bende şuanlık düşünmüyorum dedim iyi olur demişti ve tam 1 sene sonunda düzeldi sadece gebelik için değil vücudun metabolizmanın vs anası troid ben ayağa kalkamıyordum enerjisi yüksek olan ben hep yatasım geliyordu ayar kalkacak halim olmuyordu ve kilo alıyordum çok yattığım İçin sanıyordum meğer hepsinin ucu bir şeye bağlıymış

Eklentiler

• 6F927FFF-6035-4B57-90FA-5C00065E5143.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 306E145E-3640-4D49-8C40-E128FE7BA3AA.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 54
Düzelmesine çok sevindim bebeğim benimde yavaş çalışıyo ama bende zayıflıyorum çok garip anlamadım hiç bişey nasıl zayıf olduğumu doktorlarda anlamiyo bu yüzden ilaç vermiyolar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…