- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.901
Olmadı gidicem aşko iyot ve bi ilaç vardı olmadı direk o ilacı alırım ya doktor zahmet edip verene kadarAşkom bilmiyorum yani başka doktora görünebilirsn şimdi ben ne desem boş
5.09 aşko
Olabilir aşko ama hiç iyi değil ya valla uyu uyan ye iç temizlik yap yine uyu. Hiç bişey anlamadan geçiyor günlerim
Aşko doktora bütün değerlerime bakılsın istiyorum dedim bakar sanıyordum tek tek söylemek mi gerekiyor anlamadım. Troidi bile dememle baktı
Aşko benim tiroidlerde yavaş çalışıyordu ilk evlendiğim seneydi hatta değerim 6 lardaydı 1 sene ilaç kullandım düzeldi 3 ayda bir kontrol ettirmem gerektiğini söylemişti doktor 2 kereden sonra 6 aya çıkarmıştı kontrolü sonra saldım ama en son vitaminlerime baktırdığımda tiroidlerim içinde kan tahlili istedim ve o en son yaptırdığımda da normal çıkmıştıYaa aşkım normal de 10 üzeriyse ilaç veriyolarmış benimde çok yavaş çalışıyo cıkıyodu sürekli ya yavaş ya normal cıkıyo ama ilaç vermiyolar en son yaptırdığımda normal çıkmıştı engel olur mu dedim olmaz dedi olduysa artık ne diyim ben o doktora saç baş yolduruyolar insana öyle gıcık oldular
Aşko valla görüyorum sanki ❤ inşallah doğru görüyorumdur çok aminİnan bende öyleyimama ginnys de dedi sanki hafif var ama ben göremedim bi
İyi diyelim iyi olsun bebeğim düne göre daha iyiyim bi kaç lokma bişey yiyebildim en azından ya çok şükür. Sen nasılsın aşkım ❤ kuzum yarın değilde öbürgün yaparım sanki hastalancam ya öyle karnım ağrıyoNapıyosunuz aşkolar görümcem var bugün yatılı o yüzden çok aktif olamadım takip edemiyorum sürekli nasılsınızMucizemmm16 yaron test yapcan mı aşko
Aşkım sanırım sınıra yakın olmaması gerekiyormuş sonucun anladığım kadarıyla sen doktoruna gebelik istiyorum demiş miydinAşko benim tiroidlerde yavaş çalışıyordu ilk evlendiğim seneydi hatta değerim 6 lardaydı 1 sene ilaç kullandım düzeldi 3 ayda bir kontrol ettirmem gerektiğini söylemişti doktor 2 kereden sonra 6 aya çıkarmıştı kontrolü sonra saldım ama en son vitaminlerime baktırdığımda tiroidlerim içinde kan tahlili istedim ve o en son yaptırdığımda da normal çıkmıştı
Aşkım biz istanbuldayız kıçım donuyo yemin ederimSağol kuzum benim çok teşekkür ederim
Ben Mersin de oturuyorum ona rağmen artık üşüyorum
O nasıl bi doktor çok saçma sabah tekrar ver bence kuzu
Aşko ben niye göremiyorum kendi testime kör oldum herhalde çift çizgi olsa bile inanmıycak duruma geldim sanırımBen hafif görüyorum sanki
Kız aşko ben dün dedim sabaha kesin adet gelicek diye o ağrı o halim çok fenaydı erkenden uyumuşum gece ağrıdan ama bugün halen gelen giden yokİyi diyelim iyi olsun bebeğim düne göre daha iyiyim bi kaç lokma bişey yiyebildim en azından ya çok şükür. Sen nasılsın aşkım ❤ kuzum yarın değilde öbürgün yaparım sanki hastalancam ya öyle karnım ağrıyo
Ayy inşallah bebeğim ❤❤Kız aşko ben dün dedim sabaha kesin adet gelicek diye o ağrı o halim çok fenaydı erkenden uyumuşum gece ağrıdan ama bugün halen gelen giden yokinşallahhh gelmez İyi olmana sevindim canım
Hayır aşko zaten gebelik düşünmüyorduk hatta doktor bu değeri düzeltmeden gebe kalmaya çalışma ama oldu ki gebe kaldın kalsan bile devam edeceksin ilaca demişti bende şuanlık düşünmüyorum dedim iyi olur demişti ve tam 1 sene sonunda düzeldi sadece gebelik için değil vücudun metabolizmanın vs anası troidAşkım sanırım sınıra yakın olmaması gerekiyormuş sonucun anladığım kadarıyla sen doktoruna gebelik istiyorum demiş miydin
Bak sende öyle deyince içini açtımAşko valla görüyorum sanki ❤ inşallah doğru görüyorumdur çok amin❤❤ kendi testime kör oldum göremiyoring
Düzelmesine çok sevindim bebeğim benimde yavaş çalışıyo ama bende zayıflıyorum çok garip anlamadım hiç bişey nasıl zayıf olduğumu doktorlarda anlamiyo bu yüzden ilaç vermiyolar zatenHayır aşko zaten gebelik düşünmüyorduk hatta doktor bu değeri düzeltmeden gebe kalmaya çalışma ama oldu ki gebe kaldın kalsan bile devam edeceksin ilaca demişti bende şuanlık düşünmüyorum dedim iyi olur demişti ve tam 1 sene sonunda düzeldi sadece gebelik için değil vücudun metabolizmanın vs anası troidben ayağa kalkamıyordum enerjisi yüksek olan ben hep yatasım geliyordu ayar kalkacak halim olmuyordu ve kilo alıyordum çok yattığım İçin sanıyordum meğer hepsinin ucu bir şeye bağlıymış
Var var var sağda tatlı bir mavilikBak sende öyle deyince içini açtım
Allah Allah olabilir aşko belkideDüzelmesine çok sevindim bebeğim benimde yavaş çalışıyo ama bende zayıflıyorum çok garip anlamadım hiç bişey nasıl zayıf olduğumu doktorlarda anlamiyo bu yüzden ilaç vermiyolar zaten
Kızlar sabah yapmıştım kuruma değildir dimi_Umutlu_Pozitif_ aşko sende baksanağ
Şükür hala görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?