- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #14.941
Aşko dediklerinin hepsini yaptım sıcak su torbası ile yapıştık birbirimize 2 gündür ama galiba yavaş yavaş kendisi geçecek ne yapsam bana mısın demediAğrı kesici krem varsa sürüp bişeyler sarman yada havluyu ütüyle ısıtıp boynuna sarabilirsin aşko fayda sağlayabilir çok geçmiş olsun görmemişim msjını
Yok daha nelerKızlarrrrrGinnys koşşş bak ne buldum Mucizemmm16 Demgey3 M melek076 ve diğerleri kendimiz artık kan testimizi yapabileceğizzzz Tey tey tey hayalim gerçek olmuş
Bunu biliyorum ama denemedim aslında kan dayanamam diye ama dün eşimw dedim ki alsaydık bak şimdiye öğrenmiştik görüyormuşum dedimKızlarrrrrGinnys koşşş bak ne buldum Mucizemmm16 Demgey3 M melek076 ve diğerleri kendimiz artık kan testimizi yapabileceğizzzz Tey tey tey hayalim gerçek olmuş
Kızzz Amazon’da var hemdeee koş Al alYok daha neler
Vayyyyy geç kalınmış bir teknolojiKızlarrrrrGinnys koşşş bak ne buldum Mucizemmm16 Demgey3 M melek076 ve diğerleri kendimiz artık kan testimizi yapabileceğizzzz Tey tey tey hayalim gerçek olmuş
Hehhh işte eski konulara bakarken sen çıktın orda karşıma bu Türkiye’de varmış ama Almanya da yokmuş o zaman bende bi bakayım hala mı yok dedimBunu biliyorum ama denemedim aslında kan dayanamam diye ama dün eşimw dedim ki alsaydık bak şimdiye öğrenmiştik görüyormuşum dedimama Buda çizgiyle tabi ama kana bakıyor idrar vs sabah akşam olayı yok
Kız zaten Türkiye’de varmış bu bizim alamanyayaVayyyyy geç kalınmış bir teknolojiaşko bu Türkiye’ye gelene kadar biz başka başka metotlar buluruz ha gelirse de bu seferde kanımızı bitiririz biz test yapmaktan
Harbimi bilmiyorsun kızzz bayadır var Amazon’da erken gebelik testi yaz şak diye çıkıyor ztnYok daha neler
Başka marka da var blut gebelik yaz internete ayrı marka varHehhh işte eski konulara bakarken sen çıktın orda karşıma bu Türkiye’de varmış ama Almanya da yokmuş o zaman bende bi bakayım hala mı yok dedimgelmiş Ya
Anaaaa ben iyice cahil kalmışım yaaaBaşka marka da var blut gebelik yaz internete ayrı marka var
Anaaaaa şaşırdım vallahiiiiiiKız zaten Türkiye’de varmış bu bizim alamanyayageç gelmiş
3 küsür dü sanırım aşkım tam hatırlamıyorum ama bulunca atarım değerimi bebeğimAşko senin tsh değerin kaçtı normal dediğinde valla benimde aklıma takıldı gidip tekrar baktırıp ilaç mı yazdırsam
Oda olur sizi mı beklesem acabaAynen aşko yoksa gelip biz yaptırcaz
Kız ben kan görememKızzz Amazon’da var hemdeee koş Al alvalla bak
Ay valla iyi olur kuzum doktorum bana normal demişti ama kızlar burada konuşunca 2 ve altı olması gerekiyor diyince moralim bozuldu biraz tekrar ölçtürüp ilaç mı istesem dedim3 küsür dü sanırım aşkım tam hatırlamıyorum ama bulunca atarım değerimi bebeğim
Bak ya şimdiden çatlatmaya başladı biziOda olur sizi mı beklesem acaba
Kız ben kan göremem
Bide bu düşünceden çıkmak istiyorum sen ne diyorsun bana
Ay valla idrar en iyisi bide kanla uğraşamam benKızlar uyku tutmadı ya
Bende yatamadımAy valla idrar en iyisi bide kanla uğraşamam benhep zaten bunlardan başımıza geliyor bekleyemiyoruz ayy valla kuzum beni de uyku tutmadı eşim yattı ben uyuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?