Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yatamadım
Bu aralar çok duygusallık var ya
Normalde hiç öyle değilim
Ama eski zamanlar aklıma gelince çok çok üzülüyorum
Kuzum arada kadınlarda oluyor duygusallık ama çok çok üzülüyorum dediğin eski zamanlara Özlem olduğu için mi üzülüyorsun yoksa kötü şeyler yaşadığın için mi anlatmak istersen dinlerim bebeğim Ama üzme kendini her zaman hayat devam ediyor sağlığımız yerinde çok şükür en önemlisi bu

Aslımda Özlem degil bu benek şeyi insanı çok yoruyor ya

2 ve altıysa ayvayı yedük aşko benim 3 küsür dü dur bulup yazcam şimdi bebeğim bozma moralini bebeğim ❤

Aşko mide bağırsak enfeksiyonu olmuşum ben yemek yediğimden beri midem bulanıyo çıkaramıyorum da tansiyonum düşüyo bulanmasından

Aslımda Özlem degil bu benek şeyi insanı çok yoruyor ya
Haklısın bebeğim valla insanı çok yoruyor seni burada hepimiz çok iyi anlıyoruz ama inşallah bir gün güzel haberi alacağız ve bu çektiklerimize değecek kuzum kendimizi kötü hissettiğimiz zamanlar olur hepimizde ama bırakmak yok umudumuzu kaybetmek yok inşallah

Kuzu benim ki 4,5 çıkmıştı doktor normal aralıkta bi sıkıntı olmaz gebelik için demişti ama şimdi aklıma takıldı vallahi
Ayyy aşko nerden kaptın ki yaaaa bebeğim doktora mı gitsen bi mide enfeksiyonu mahveder insanı belki ilaç yazar rahatlarsın bebeğim

Bende yatamadım
Bu aralar çok duygusallık var ya
Normalde hiç öyle değilim
Ama eski zamanlar aklıma gelince çok çok üzülüyorum
Aşkomm geçmişi bırak şimdiye odaklan bende bazen eski zamanlarımı çok özlüyorum hatta oturup ağladığım zamanlar çok ama geçti geri dönemiyoruz malesef keşke dönebilsek ama olmuyo işte... geçmişinle helalleş olanı olduğu gibi kabul et bebeğim eğer yapabilirsen senin için herşey daha kolay olucak❤❤

Benimde tsh 3.68 bebeğim öncekilerde 7 küsürmüş ama işte sorun benim tiroidlerimin dengesizliği aşko sen yine baktır bebeğim ilaç versin doktor banada engel değil gayet normal dedi doktor ama bende kullancam ilaç ya.
Bilmiyorum kuzum dün sabaha kadar gayet iyiydim iyide yiyodum dün sabahtan sonra böyle oldum sanki zehirlemişim gibi bulanıyo midem

Kızlar günaydın derse gitmeden yeni testiminatmak istedim geçen gün ki test gerçekten harika yavaş artış gösteriyor ama ilk fark eden turuncu pembe sonrada gelip arayı kapattı diyebilirim ama 26 ay aonra gelen umut diyorum şimdi artışını takip ediyorum ve bence güne göre artış çok iyi çünkü her gün biraz daha koyu çıkıyor ve zaten testi çişten çektikten sonraki ilk 30 saniyede çıkıyor ilk defa bu kadar sakinim tansiyonum düşmedi ama biliyorum orada

Eklentiler

• D13D5800-2DD8-4648-972A-54DC102E6686.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 80FCB241-94E4-4153-98B8-5F9570A44895.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 55
Ayyy
Ne güzel bir haber bu sabah sabah günüm şenlendi

Günaydın canim ayy hamişsin sen inşaallah sağlıkli ilerler

Ayyy günümüz aydı resmen çizgi var bağırıyor anniş burdayım diye canım benim yaa nasıl sevindim hadi gözümüz aydın

Ayy inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiniiii nasıl mutlu oldum senin adınaaa

Yaa gözün aydın canım benim sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah

Bu sabah yaptım bir saat sonra belirdi telde gölge gibi duruyor ama çıplak gözle hafif pembe tekrar ikinci idrarimla yaptım erken ve normal kaset bir şey çıkmadı anlayamadım kizlar yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG20220927085645.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 47
Ayyy günümüz aydı resmen çizgi var bağırıyor anniş burdayım diye canım benim yaa nasıl sevindim hadi gözümüz aydın
Amin saol canım evet gün be gün artıyor heyecanımda onunla artıyor umarım güzel ilerler burada kan tahlilinden bakmıyorlar idrar İle bakıyorlar onun içinde zaten bekleyeceğiz 6 ekimde kontrol vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…